Op zoek naar lichaamsgerichte therapie amsterdam?

lichaamsgerichte therapie amsterdam
GZ Psycholoog Kim Wolterink Psychologenpraktijk Amsterdam Centrum Oost.
Psycholoog Lisette van Dun. Kwalificaties psycholoog Psychologenpraktijk Amsterdam. GZ-psycholoog / EMDR / lichaamsgericht therapeut. Geluk en harmonie zijn onze natuurlijke staat van zijn. Mijn werk bestaat eruit om cliënten te helpen de oorzaak van hun disbalans op te sporen. De klacht wordt hierbij een behulpzame leraar voor groei en transformatie, in plaats van een ongewenste gast. Mijn behandelingen richten zich op het zelfhelende vermogen van eigen lichaam en geest, door lichaamsgerichte therapie te integreren met mindfulness en psychologisch inzicht.
Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage Zuidoost. Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage Zuidoost.
Oktober is Black Achievement Month. Amsterdam Dance Event ook in Zuidoost. Kom naar de tweede ZOMeetup op 24 oktober! Kijken bij kunstenaars op Open Art Route Zuidoost. Schrijf je in voor de ZO! Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage.
Academie voor psychotherapie School Of Life.
Academie voor psychotherapie. School of Life is een academie voor psychotherapie die zich richt op toegepaste spiritualiteit en lichaamsgerichte therapie. Na afronding van onze opleiding kun je als gecertificeerd levenstherapeut aan de slag. Academie voor psychotherapie. School of Life: dé academie voor psychotherapie.
Praktijk Hendriks.
De basis van de therapie wordt gevormd door het vrijmaken van de verkramping en pantsering van het lichaam. Energetic Integration, lichaamsgerichte therapie, richt zich vooral op de geblokkeerde ademhaling en chronische spierspanningen, en op emotioneel niveau op het onderdrukken en inhouden van het gevoel.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte Psychotherapie Nelly van Berkel.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
Stress Behandeling Amsterdam.
Individuele therapie Stress Behandeling. Stress, we hebben er allemaal wel eens last van. De één wat vaker dan een ander, de één wat meer dan een ander. Misschien is het tijd om jezelf eens een adempauze te gunnen en je eigen stresspatroon te onderzoeken. Wat zijn bij jou de oorzaken van stress, liggen die in de externe sfeer en helpt het om de omstandigheden te veranderen? Of liggen de oorzaken meer in jezelf en zou het een oplossing kunnen zijn als je leert om anders naar de omstandigheden te kijken en er op een andere manier mee om te gaan. Na een traject bij stress behandeling Amsterdam.
Psychomotorische therapie Minoren Minoren, Vrije Universiteit Amsterdam.
Bewegings en lichaamsgerichte therapie voor psychische/psychosociale klachten en problemen. Alle minoren A-Z. Deze minor biedt theoretische kennis en methodische vaardigheden op het gebied van psychomotorische therapie PMT voor verschillende doelgroepen, zoals kinderen, volwassenen en ouderen en licht verstandelijk gehandicapten. Het betreft daarbij het beïnvloeden van klachten zoals angst en depressie, symptomen van ziektebeelden zoals psychosen en ADHD, en het beïnvloeden van het algemeen functioneren van mensen met autisme, persoonlijkheidsstoornissen, dementie en andere psychiatrische aandoeningen.
Lichaamsgerichte therapie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Het volledige aanbod in één oogopslag. Aanbod geselecteerd met de volgende criteria.: Remove Lichaamsgerichte therapie filter Lichaamsgerichte therapie. Filter op redirect url voor dummy big cursus.: geen 7 Apply geen filter. Nieuw / Onder de aandacht. Nieuw 4 Apply Nieuw filter.
Carin Vinke PRAKTIJK VOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE EN COACHING Therapeut AMSTERDAM.
PRAKTIJK VOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE EN COACHING. 1016 RP AMSTERDAM. Stuur een bericht. Bezoek mijn website. PRAKTIJK VOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE EN COACHING. Door de lichaamsgerichte benadering te combineren met inzichtgevende gesprekken leidt dit tot een snel merkbare verbetering van de kwaliteit van leven.
Vacature lichaamsgerichte therapeut Care To Change. Vacature lichaamsgerichte therapeut Care To Change.
Vacature lichaamsgerichte therapeut GGZ. Care to Change is een professionele GGZ instelling met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Hilversum en Zeist, waar mensen met vaak complexe klachten welkom zijn. Het multidisciplinair team van behandelaars is divers en hoog gekwalificeerd op psychisch/ psychiatrisch gebied.

Contacteer ons