Resultaten voor lichaamsgerichte therapie amsterdam

lichaamsgerichte therapie amsterdam
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte psychotherapie.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
Lichaamsgerichte therapie Amsterdam Body Mind Java-eiland.
We hebben behoefte aan erkenning, liefde, erbij horen. Als dit niet vanzelfsprekend is, passen we ons aan of komen in verzet. Zo ontwikkelen we gedrag waarvan we denken dat het ons helpt. Werkvormen en oefeningen Core Energetica lichaamsgerichte therapie amsterdam.
Carin Vinke PRAKTIJK VOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE EN COACHING Therapeut AMSTERDAM.
Lauriergracht 100 1016 RP AMSTERDAM. PRAKTIJK VOOR LICHAAMSGERICHTE THERAPIE EN COACHING. Lauriergracht 100, 1016 RP AMSTERDAM. Stuur een bericht. Bezoek mijn website. Door de lichaamsgerichte benadering te combineren met inzichtgevende gesprekken leidt dit tot een snel merkbare verbetering van de kwaliteit van leven.
Lichaamsgerichte therapie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Aanbod geselecteerd met de volgende criteria.: Remove Lichaamsgerichte therapie filter Lichaamsgerichte therapie. Filter op redirect url voor dummy big cursus.: geen 9 Apply geen filter. Nieuw / Onder de aandacht. Nieuw 4 Apply Nieuw filter. Onder de aandacht 1 Apply Onder de aandacht filter.
Lichaamsgerichte therapie Psycholoog Amsterdam.
Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over lichaamsgerichte therapie? Bel dan voor een afspraak of stuur een e-mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam. Bel of mail. Informatie aanvragen Maak een afspraak.
Lichaamsgerichte therapie Therapeut Nanci Nievaard Amsterdam.
Nanci Nievaard Amsterdam. Praktijk voor Lichaamsgerichte procesbegeleiding. Lichaamsgerichte therapie of coaching werkt vanuit de invalshoek dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Stel je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven en je weet niet hoe je dit kunt veranderen.
Lichaamsgerichte therapeut lichaamsgerichte therapie in Amsterdam Vind-een-therapeut.nl.
TA transactionele analyse. Therapie aan huis. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Personen met een visuele beperking.
Lichaamsgerichte psychotherapie en coaching, Amsterdam de Baarsjes.
Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij zowel jouw verhaal als het verhaal van je lichaam gehoord wordt. Je lichaam draagt al je bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee en is daarom een heel betrouwbare en geschikte insteek voor de aanpak van problemen.
Home Leven in Beweging Amsterdam.
Trauma-healing Trudy Heemskerk Lichaamsgerichte Therapie AmsterdamTrauma-healing Amsterdam Trudy Heemskerk.
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching Bedrijfscoaching Coaching Diverse Coaching Coaching Leiderschapscoaching Coaching Lifecoaching Coaching Loopbaancoaching Coaching Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Dans Beweging Dieren Familie en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch en Webdesign Haptonomie Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in plaats Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi Chi Kung Qi Gong Theater Therapie diverse Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding. Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn. Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn. Bewust Den Haag. 2018 Bewust Amsterdam Disclaimer Privacy statement Cookie statement Sitemap ZZPstudio: hosting webdesign webdevelopment.

Contacteer ons