Meer resultaten voor lichaamsgerichte therapie eindhoven

lichaamsgerichte therapie eindhoven
Lichaamsgerichte therapie in Eindhoven Een handig overzicht van het aanbod! Bewust Eindhoven.
Over Lichaamsgerichte Therapie Eindhoven. Het doel van lichaamsgerichte therapie is het verminderen van psychische klachten door te werken lichaamshouding, beweging en innerlijke lichaamsbeleving en therapeutische gesprekken. Wanneer men voor lange tijd emotionele klachten heeft, komen die volgens de theorie van lichaamsgerichte therapie uiteindelijk via het lichaam tot uiting.
SBLP Vind een therapeut.
Psycholoog Overberg Lichaamsgerichte Therapie in Eindhoven Adres, contact en bedrijfsgegevens.
Overberg Lichaamsgerichte Therapie is één van de psychologen in Eindhoven. Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Overberg Lichaamsgerichte Therapie Het bedrijf is gevestigd op het adres Draaiboomstraat 53 met de postcode 5616PA. Overberg Lichaamsgerichte Therapie is opgericht op 3 december 2012 en heeft als rechtsvorm eenmanszaak.
Psychosociale therapie bij EvaH in Eindhoven.
Psychosociale therapie kan dus individueel en in groepsverband plaats vinden. Buiten gesprekken kan psychosociale therapie ook bestaan uit lichaamsgerichte oefeningen of rollenspellen. Er bestaan een aantal hoofdvormen binnen de psychosociale therapie bij EvaH in Eindhoven.: Cliëntgerichte psychosociale therapie. Cliëntgerichte psychosociale therapie bij EvaH in Eindhoven richt zich op uw persoonlijke ontwikkeling.
Links Kasteel de Schans.
Praktijk van lichaamsgerichte therapie en bewustzijnsontwikkeling. Marijke geeft de ELW wknd op Kasteel De Schans. Ruimte en perspectief in je leven; voor een frisse kijk op jezelf en je loopbaan. I-Opener is actief in Portugal en Nederland. Voor een bewust en duurzamer leven, netwerk van Eindhoven en omgeving.
VIV vereniging Integrale Praktijk voor Vitaliteit Eindhoven-Geldrop.
De VIV rekent een breed spectrum van zorgverleners tot haar leden waaronder professionals die werken volgens methodieken als natuurgeneeswijzen, psychosociale geestelijke begeleiding, lichaamsgerichte therapieën of homeopathie. De VIV ziet het als haar taak de belangen van haar leden in alle aspecten te behartigen.
404 Not Found.
Pesso therapeut Archieven Vereniging Pesso-PsychotherapieVereniging Pesso-Psychotherapie.
Sorteer op: Alfabetisch A-Z. Arens Psychologenpraktijk, lichaamsgerichte therapie en traumabehandeling In mijn praktijk werk. Nijmegen Attekum, M.D.A. Praktijk voor psychotherapie van Attekum Ervaren Pessotherapeut, BIG geregistreerd en. Driebergen Aussen, dhr. GGZ-NHN en Shizentai Lichaamsgerichte therapie praktijk Zowel binnen het. Amsterdam Berkel, N.
Emmett Therapie.
Emmett Techniek is goed te combineren met iedere vorm van lichaamsgerichte therapie en zal de effectiviteit van een behandeling bij elke therapeut aanzienlijk verbeteren. Als" je de kennis van de Bowen Therapie combineert met wat Ross Emmett je kan leren heb je het meest krachtige therapeutisch wapen dat denkbaar is in handen.
Leonie Kruijt Praktijk Puur zijn: lichaamsgerichte therapie Vind-een-Psycholoog.nl.
Psycholoog in Son. Praktijk Puur zijn: lichaamsgerichte therapie. 5692VP Son NB. Neem contact op met Leonie Toon alle psychologen. Binnen Praktijk Puur zijn begeleid ik hooggevoelige vrouwen, jongeren en kinderen bij allerlei klachten. Dit doe ik door middel van een combinatie van gesprekken en lichaamsgerichte therapie.

Contacteer ons