Resultaten voor lichaamsgerichte therapie eindhoven

lichaamsgerichte therapie eindhoven
HOME Kindertherapie Eindhoven.
de BLIK in IK schooltrainingen. Praktijk voor Dramatherapie en Ouderbegeleiding. Voor kinderen en jongeren met problemen op het gebied van het contact, het gevoelsleven en het gedrag. De kern van de dramatherapie is het doen, beleven en ervaren via spel.
SBLP Vind een therapeut.
VIV vereniging Integrale Praktijk voor Vitaliteit Eindhoven-Geldrop.
De VIV rekent een breed spectrum van zorgverleners tot haar leden waaronder professionals die werken volgens methodieken als natuurgeneeswijzen, psychosociale geestelijke begeleiding, lichaamsgerichte therapieën of homeopathie. De VIV ziet het als haar taak de belangen van haar leden in alle aspecten te behartigen.
404 Not Found.
Pesso therapeut Archieven Vereniging Pesso-PsychotherapieVereniging Pesso-Psychotherapie.
Sorteer op: Alfabetisch A-Z. Arens Psychologenpraktijk, lichaamsgerichte therapie en traumabehandeling In mijn praktijk werk. Nijmegen Attekum, M.D.A. Praktijk voor psychotherapie van Attekum Ervaren Pessotherapeut, BIG geregistreerd en. Driebergen Aussen, dhr. GGZ-NHN en Shizentai Lichaamsgerichte therapie praktijk Zowel binnen het. Amsterdam Berkel, N.
Vind een therapeut op locatie Psychosynthese Academie.
Alle therapeuten hebben de opleiding psychosynthese counselor / therapeut voltooid en voldoen aan de door de academie vastgestelde kwaliteitsstandaarden om opgenomen te kunnen worden in het register. Per plaatsnaam tref je een overzicht van de verschillende therapeuten aan klik op het lijst-icoontje links boven op de plattegrond, sluit de lijst met het driehoekje onderaan de lijst.
Somatic Experiencing: lichaamsgerichte traumatherapie Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en traumatherapie Digitale Sociale Kaart Nederland.
Holistisch Energetisch Therapie Centrum. Holland Expat Center South. Home Instead Thuisservice Eindhoven. Horeca Stichting Nederland. Hospice en VPTZ Delft. Huis van Lonkhuijzen. Huisvesting Ouderen Zeist. Hulp en Zorg. Hulpfonds Samenwerkende Kerken. Hulst voor Elkaar. Human Capital Training Advies. Humanitas Afdeling Heuvelrug. Humanitas Financile Hulpverlening. Humanitas Oostelijke Achterhoek. Humanitas Stichting Kinderopvang. Humanitas West-Brabant West. Huurders Belangen Organisatie Gemeente Geldermalsen. Icare Verpleging en Verzorging. iDOE, contactpunt voor vrijwillige inzet. Ik loop met je mee. IMK Instituut voor het Midden en Kleinbedrijf. IMKO Opleidingen Uiterlijke Verzorging. Immigratie en Naturalisatiedienst IND. Informatie Beheer Groep. Informatie Openbaar Vervoer. Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Informele Zorg Twente. Inge Soekardi Lichaamsgerichte psychotherapie.
Vries, D. Dorry de Vereniging Pesso-PsychotherapieVereniging Pesso-Psychotherapie.
Doorgaande therapiegroep, een weekend per maand in een cyclus van telkens 5 weekenden. Oefeningengroep, bij voldoende aanmeldingen twee keer per jaar. Daarnaast lichaamsgerichte therapie in eigen praktijk te Eindhoven. Individuele lichaamsgerichte behandeling van trauma en vroegkinderlijke traumatisering. De Vries Lichaamsgerichte therapie en begeleiding.
De Vries, Lichaamsgerichte Therapie Hoofdvestiging in Eindhoven.
De Vries, Lichaamsgerichte Therapie Hoofdvestiging. Deze vestiging is gevestigd een adres met een woonfunctie. We tonen daarom het adres niet. Ook bekend als. De Vries, Lichaamsgerichte Therapie. 17274710 De Vries, Lichaamsgerichte Therapie met KVK nummer 17274710 Subdossiernummer. 000010083049 Soort onderneming.
Psychomotore therapie PMT Pec ggz.
De eerste therapiesessies zullen onder andere in het teken staan van het kennismaken met lichaamsgerichte therapie. De therapie wordt over het algemeen gegeven met een frequentie van 1 keer per 1 à 2 weken. Iedere sessie duurt 60 minuten. Het is handig als u makkelijk zittende kleding aandoet, zodat u zonder belemmering kunt bewegen. In de PMT wordt gewerkt met aandacht oefeningen naar het lichaam, ontspannings en ademoefeningen, bewegingsopdrachten en werkvormen in tweetallen, en het symbolisch werken met materialen. Download als pdf. 5611 CH Eindhoven.

Contacteer ons