Meer resultaten voor familieopstellingen gent

familieopstellingen gent
Trainers Corael Opleidingen.
Vanuit de spirituele benadering volgt vanaf 2003 de Ridhwanschool Almaas in Engeland bij Sandra Maitri, een internationaal spiritueel leider en onder andere auteur van het boek Spirituele Dimensies van het Enneagram. Opleidingen in Familieopstellingen heeft hij gevolgd bij Galenkamp Schut, Organisatieopstellingen bij Jan Jacob Stam en traumaopstellingen bij Franz Ruppert en Margriet Wentink.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen den haag boeken over familieopstellingen.
Zoeken naar boeken over familieopstellingen. familieopstellingen den haag. lichaamsgerichte psychotherapie opleiding. ingrid dykstra opleiding. boeken over familieopstellingen. bol.com Familieopstellingen, Nick Blaser 9789062290765 Boeken. Prettig leesbaar in makkelijke taal en dat hebben niet alle boeken over dit onderwerp. Een inspiratiebron om verder in deze bijzondere materie te duiken.
Praktijk De Keerkring Jan Timmerman Agenda.
La Verna-huis, Sint-Antoniuskaai 9A, 9000 Gent. Onze familie ademt en spreekt door ons, meer dan we vaak beseffen. Met onze familie zijn we innig verbonden of we daar nu vrede mee hebben of niet. Een familieopstelling toont welke verborgen dynamieken er spelen en welke impact die op je kan hebben, soms over verschillende generaties heen., Bij een familieopstelling gaan we op zoek naar je passende plek. Plaatsvervangende representanten stappen in het wetende veld van een familie. Dat is de magie van opstellingen. Zonder veel informatie vertolken de representanten exact de rol van onbekenden. Via familieopstellingen krijg je inzicht in jezelf en in je familiesysteem en kan je oude, hardnekkige patronen doorbreken.
Welkom healing, reading en familieopstellingen.
Equilibre Centrum van Licht in Den Haag is een praktijk voor energetische healing, gebaseerd op de principes van onder meer polariteitstherapie, systemisch werk en de Lichtmeestershealing, reading en channelingstechnieken. Lees de disclaimer. Equilibre Den Haag, Equilibre Centrum van Licht, Stukken Beter, Equilibre Business Spiritualiteit, RNH en RNH Webconsult zijn onderdelen en handelsnamen van R.C.
Hypnotherapie Francis Goethals.
Ik ben hypnose en regressietherapeut in Gent. Ik werk met je onderbewustzijn om een positieve omslag in je gevoel, je gedachten en je gedrag te bewerkstelligen. Dat doe ik met hypnotherapie, regressietherapie en hypnocoaching: effectief, krachtig en blijvend. Maak een afspraak.
Christel Brugmans, wie ik ben.
Ik ben therapeute in de Interactionele Vormgeving, opgeleid aan de Educatieve Academie te Berchem. Ik nam in diezelfde school deel aan de jaartraining Familieopstellingen volgens Bert Hellinger met Bruno Van den Bosch, de jaartraining Begeleiding van verwerking van verschillende vormen van seksueel misbruik met Magdaleen De Bruyckere en de jaaropleiding Creatieve Interactie.
Familieopsteller familieopstellingen in Gent Vind-een-Psycholoog.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van psychologen. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Psycholoog.be 2010-2019 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
TINA VERVAEKE Cranio-sacraal Familieopstellingen Gent.
Nu geeft ze les aan de Peirsman Cranio Sacral School in Albuquerque, New Mexico, US waar ze cranio-sacraal therapie gecombineerd met systemisch werk doceert. In 2008 studeerde ze ook af aan het Hellingerinstituut als begeleider systemisch werk en familieopstellingen. Daar volgde ze ook de training tot organisatieopsteller voor bedrijven.
Els Vanthuyne Els Vanthuyne.
In 1999 is Els Vanthuyne afgestudeerd als klinisch psycholoog met als major psychoanalyse aan de Universiteit Gent. 4 jaar later besloot ze om ook het hoofdvak van de bedrijfspsychologie te volgen, namelijk personeelsmanagement, waarvoor ze ruimschoots slaagde. Daarnaast heeft ze zich bijgeschoold in allerhande nieuwere vormen van begeleiding, zoals familieopstellingen, visualisaties, rouwbegeleiding, traumahealing en coachen, in Open Mind te Lovendegem.
WIEBEKE SEYMORTIER Psycholoog / Psychologue.
Freelance trainer bij Relatiestudio Gent 2007 2009. Freelance trainer bij Upgrading vzw 2008-2012. Zelfstandige privé-praktijk sinds januari 2006 te Lokeren. In de periode sept 14 aug17 maakte ik als zelfstandig psychologe ook deel uit van de huisartsenpraktijk MediTeam Zele. Zaakvoerder KLAVO bvba sinds dec 14. BfP, VVKP, VVDO, BVRGS, EMDR Belgium. Consultaties kunnen enkel op afspraak. Afspraken kunnen enkel kosteloos geannuleerd kunnen worden tot 8u30 op de dag van afspraak, dit per telefoon of sms. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Indien de afspraak niet tijdig geannuleerd werd zal er een verzuimvergoeding aangerekend worden gelijk aan het volledige bedrag van de ingeplande sessie. Hou er rekening mee dat deze vergoeding niet gerecupereerd kan worden bij uw ziekenfonds, er heeft immers geen consult plaatsgevonden. Individuele therapie voor volwassenen 45 minuten. Partner en familietherapie 75 minuten. Individuele familieopstellingen 120 min.

Contacteer ons