Meer resultaten voor familieopstellingen met kinderen en jongeren

familieopstellingen met kinderen en jongeren
Familieopstellingen in Bloei Coaching.
De inzichten zijn vaak zeer verhelderend, rustgevend en helend! En werken nog lang na. Bert Hellinger een psychotherapeut uit Duitsland heeft het systemisch werk ontwikkeld, ook wel bekend als familieopstellingen. Hij ontdekte tijdens zijn werken met mensen dat er wetmatigheden te benoemen zijn waarbij ieder lid van een familie systeem zich prettig voelt.
bol.com Familieopstellingen met kinderen en jongeren, Ingrid Dykstra 9789020260625 Boeken.
Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen en jongeren wijzen op een verstoring van de orde op zielsniveau.Een oplossing van deze problemen komt vaak pas in zicht als het kind op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken. Ingrid Dykstra laat aan de hand van vele voorbeelden uit haar praktijk zien dat het werken met familieopstellingen een uitstekende methode is om kinderen en jongeren op dat niveau te benaderen.
Opstellingen met Kind en Gezin Instituut voor Systemisch Werk.
Opstellingen met Kind en Gezin door Ingrid Dykstra. Binnen familieopstellingen vragen kinderen om een andere benadering dan volwassenen. Wil je graag meer zien en leren over deze manier van opstellen, dan is deze training een aanrader. Ingrid Dykstra is een zeer bekende Duitse pedagoge en opsteller en deelt met jou haar jarenlange ervaring. In deze praktische training wordt opgesteld met kinderen door Ingrid, en is zowel geschikt voor mensen met opstellingservaring, als voor mensen die er voor het eerst mee in aanraking komen. Training: Opstellingen met Kind en Gezin. Ingrid Dykstra is van Duits-Nederlandse oorsprong, woont in Duitsland, maar komt regelmatig naar Nederland toe voor het geven van workshops, seminars en consulten. Ze is misschien wel de eerste geweest die systemisch werk heeft toegepast op kinderen, jongeren en gezinnen en is daar inmiddels een autoriteit in.
Wie ben ik? Edwin Boekestijn.
Bij een familieopstelling zet je jouw innerlijk beeld van het gezin voor je neer in de ruimte. Systemisch werk met familieopstellingen heeft als doel om de liefde weer te laten stromen in het gezin. Kindercoach: Specialisatie Familieopstellingen voor Kinderen, Jongeren en het Gezin Ingrid Dykstra.
Familieopstelling Anurag.
Online Mindfulness en Compassietraining. Mindfulness voor Kinderen en Jongeren. Zelfcompassietraining 8 dagen. Wanneer dat waar je tegenaanloopt een link heeft met je achtergrond. Werk 1 op 1 met mij. Hoe vaak word je als mens niet geconfronteerd met het feit dat je niet de dingen doet die je zou willen doen? Of dat je steeds weer die dingen doet die je helemaal niet wilt doen? Het wel of niet vertonen van een bepaald gedrag heeft in veel gevallen te maken met een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem. Waarschijnlijk weet je wel dat je familie van herkomst grote invloed heeft op de manier waarop je in het leven staat. Toch vergeet je dit vaak als je tegen persoonlijke problemen aanloopt en zoek je de oorzaak in jezelf. Wanneer je meerdere pogingen hebt gedaan om te veranderen trek je vaak de conclusie dat je nu eenmaal bent zoals je bent en dat je er mee zal moeten leren leven. Bij familieopstellingen wordt persoonlijke problematiek bijvoorbeeld sociale, psychische of lichamelijke klachten in verband gebracht met ons familiesysteem.
Praktijk voor Integratieve Kindertherapie van Liesbeth van Heijnsbergen te Utrecht mijn achtergrond.
Daarnaast schoolde ik me in systemisch werk door het werken met familieopstellingen en contextuele therapie. De laatste jaren ben ik me nog meer gaan richten op de positieve psychologie en leerde ik in ieder kind zijn of haar unieke talenten te ontdekken.
Familieopstellingen met kinderen en jongeren eBook door Ingrid Dykstra 9789020209518 Rakuten Kobo.
Psychische problemen, eetstoornissen of ander ongewoon gedrag van kinderen en jongeren wijzen op een verstoring van de orde op zielsniveau.Een oplossing van deze problemen komt vaak pas in zicht als het kind op een dieper, onbewust niveau wordt aangesproken. Ingrid Dykstra laat aan de hand van vele voorbeelden uit haar praktijk zien dat het werken met familieopstellingen een uitstekende methode is om kinderen en jongeren op dat niveau te benaderen.
Literatuur Het Familiehuis.
Genees jezelf van oude wonden, Bertold Ulsamer. Familieopstellingen met kinderen en jongeren, Ingrid Dykstra. Bevrijding van trauma, angst en onmacht, Franz Rupert. De verborgen boodschap van psychische stoornissen, Franz Rupert. Symbiose en autonomieFranz, Ruppert. Beelden van de zielDaan, van Kampenhout.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen den haag familieopstellingen met kinderen en jongeren.
Familieopstellingen met kinderen en jongeren eBook door Ingrid Dykstra 9789020209518 Rakuten Kobo. Ingrid Dykstra laat aan de hand van vele voorbeelden uit haar praktijk zien dat het werken met familieopstellingen een uitstekende methode is om kinderen en jongeren op dat niveau te benaderen.
Seminar Kind in balans over systemisch werken met kinderen Nationale Onderwijsgids.
Dijkstra is een zeer ervaren en gerenommeerd systemisch gezins en kindertherapeut en pionier op het gebied van systemisch werken met kinderen. Ze is internationaal bekend in Duitsland, Spanje, Rusland, Belgiƫ en Nederland en is auteur van de boeken: Kind en familielot en Familieopstellingen met kinderen en jongeren.

Contacteer ons