Resultaten voor familieopstellingen zeeland

familieopstellingen zeeland
Paardencoach Paardendomein.
4158 Deil, Nederland Teamtraining, Leiderschap, Personal coaching. Op praktijkadres Referentienummer: 94. Verzenden Leeg filters. Familieopstellingen Teamtraining Leiderschap. Autisme Pedagogisch Workshops Personal coaching. Groningen Friesland Drenthe. Overijssel Flevoland Gelderland Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland Noord-Brabant Limburg. Komt bij de klant Op praktijkadres.
Familieopstellingen Praktijk Cristine Wieland lichaams georiënteerd psychotherapeut.
Dit kan bijvoorbeeld spelen als er familieleden zijn buitengesloten omdat het misschien te pijnlijk was om te rouwen om een vroege dood of omdat een familielid gezien werd als het zwarte schaap van de familie. Je kunt een afspraak maken om in individueel, of in groepsverband, een familieopstelling te doen in mijn praktijk in Middelburg Zeeland.
Familieopstellingen Vrije Vlinders.
Wat er uit een familieopstelling komt valt vooraf nooit te voorspellen, maar dat het een helende beweging teweeg brengt is overduidelijk. In mijn praktijk werk ik met individuele familieopstellingen. Dit houdt in dat ik geen gebruik maken van representanten, maar met andere middelen vorm geef aan de opstelling.
mariaschilt.nl familieopstellingen rituelen consultaties.
Mieke Sal Mentalcoach Introductie.
Maak een ontdekkende reis in de wereld van je lichaam en geest. Geniet van wat deze ervaring je kan brengen in contact met jezelf en anderen. Voel je uitgenodigd om samen die reis te gaan ervaren. Voor het werken aan.;
Centrum MAIA Trainingen, Workshops, Reizen Energetisch werk. Email. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Op een mooie zonnige zaterdagochtend meegedaan aan de workshop opstellingen als Representant. Erg leuke en goede begeleiding van Judith voor, tijdens en na de opstellingen en een hele bijzondere ervaring om mee te maken. Kortom een goede en fijne workshop Lees verder Familieopstellingen.
Home Academie voor Opstellingen.
Ben je coach, therapeut, healer, of wil je dit graag worden en wil je verder en dieper met me op een persoonlijke innerlijke reis. Of altijd al met familieopstellingen aan de slag hebben willen gaan met je klanten? Of zelf er inhoudelijk meer over hebben willen leren, maar tot nu toe hier niet genoeg tijd of geld voor kunnen vinden?
Yogapresent.
Vanaf 2010 heeft ze paar jaar intensief filosofie gevolgd bij Stichting Praktische Filosofie Zeeland SPFZ te Middelburg en heeft ze daar leren mediteren. In 2011 startte ze met de 4-jarige Integrale Yoga Academie van Yoga Vedanta Aalst. In 2015 behaalde ze haar diploma van yogalerares en Europese certificering. Lid van de Yogafederatie België YFN. In 2012 t/m 2017 wekelijks bedrijfsyoga/meditatie gegeven. Vanaf 2013 geeft ze yogales, wat ze altijd met veel vreugde doet. Begin 2018 volgt ze de Yogadagen bij Alberto Paganini te Brugge, bekend om zijn dynamische stijl Prana Yoga Flow. Kirtan mantra zingen. Tijdens de yoga opleiding in Aalst werd ze bekend met kirtan. De kracht van kirtan is voor haar duidelijk voelbaar. Sandra heeft diverse kirtan/harmonium cursussen gevolgd in Aalst en lessen bij een Indiase harmoniumleraar. Met regelmaat volgt ze Indiase zangles Dhrupad/Raaga en tanpurales bij Lode de Vos te Gent. Systemisch werken / Familieopstellingen.
Jasper Jobse, coach en psychosociaal therapeut in Arnhem.
Je bent hier: Jerphaas Jasper Jobse coach, psychosociaal therapeut en begeleider familieopstellingen. Jasper Jobse coach, psychosociaal therapeut en begeleider familieopstellingen. Als kind was ik al geboeid door het bereiken van psychische gezondheid en ik ben dol op mensen die écht zichzelf zijn. Ik ben geboren in Middelburg Zeeland in 1975.
Balans HealingHelp uw kind Kindercoach Sandra Buijsrogge.
Zorgplan opstellen voor PGB cliënten. Paardencoaching met Appie en Sjefke. Regenesis bij kinderen. Over Balans Healing. Copyright Balans Healing 2015 Website Zeeland Website Zeeland. 0633718959 info@balans-healing.nl Afspraak maken. Zorgplan opstellen voor PGB cliënten. Paardencoaching met Appie en Sjefke. Regenesis bij kinderen.

Contacteer ons