Zoeken naar lichaamsgerichte therapie massage

lichaamsgerichte therapie massage
Leven in je Lijf Home.
Biodynamische therapie is een lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij met verschillende massages en zacht lichaamswerk lichamelijke en psychische klachten worden behandeld. Depressie Natuurlijk te Lijf. Een op je persoonlijke situatie afgestemd traject, gebaseerd op natuurlijke, lichaamsgerichte methoden, waarvan is aangetoond dat ze helpen bij depressie.
Gespecialiseerd in massagetherapie en lichaamsgerichte Anne de Groot.
Anne de Groot. Gespecialiseerd in massagetherapie en lichaamsgerichte therapie. Zwangerschapsmassage en begeleiding. Word je geplaagd door hoofdpijn? Sleep je jezelf de dag door op een veel te laag energiepeil? Ben je vastgelopen, heb je last van een gebeurtenis uit het verleden of zit je niet goed in je vel? Is je zwangerschap zwaarder dan je zou willen? Gun jezelf een behandeling door een deskundige en ervaren massagetherapeut. Samen kijken we welke behandelmethode of combinatie van methodes het beste bij jou en jouw klachten past. Heb jij last van.: Heb je hoofdpijn., concentratie en/of slaapproblemen; wordt alles je snel te veel? Heb je hyperventilatie, een gejaagd gevoel, te weinig adem of ben je vaak misselijk of duizelig? Heb je last van je lijf: je rug, je bekken, je benen? Of zie je als een berg op tegen de bevalling? Zit je niet lekker in je vel? Voel je je emotioneel geblokkeerd? Of pieker je te veel? Mijn aanpak is een combinatie van massage, goed luisteren en lichaamsgerichte technieken.
Centrum NLD3 reguliere, complementaire en lichaamsgerichte therapie en trainingen.
Vanaf de oprichting in 2002 is de essentie van het centrum om reguliere, meer cognitieve psychotherapie en complementaire, meer lichaamsgerichte, experientiële vormen van therapie en trainingen in één centrum samen te brengen. Het blijkt dat deze verschillende vormen van therapie en methoden tot bewustwording, elkaar goed kunnen aanvullen.
biodynamische massagetherapie Thea Peeters Lichaamsgerichte Therapie Nuenenbiodynamische massagetherapie Nuenen Thea Peeters.
Ademtherapie Coaching Bedrijfscoaching Coaching Diverse Coaching Coaching Loopbaancoaching Coaching Relatiecoaching Craniosacraal therapie Familie en systeemopstellingen Gestalttherapie Healing en reading Hypnotherapie Kindertherapie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Therapie diverse Traumatherapie Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding.
Lichaamsgericht therapeut lichaamsgerichte therapie VindeenTherapeut.be.
Geslacht therapeut alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf. In de therapiepraktijk. Therapie aan huis. Therapie over het internet. Therapie via chat. Therapie via e-mail. Therapie via skype. Therapie via telefoon gsm. Bereikbaar met openbaar vervoer.
Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage.
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Hot Stone massage. Kosten en vergoedingen. Literatuur en links. Ik ben Chen Gorali, geboren en getogen in een kibboets in Galilea, Israël. Sinds 1983 woon ik in Nederland. Vanaf 1995 heb ik een praktijk voor Lichaamgerichte therapie.
Lichaamsgerichte Massage Praktijk Lichaamsgerichte Therapie.
Nieuws en Blog. Biodynamische massage of Lichaamsgerichte massage therapie is een therapie die is afgestemd op het lichaam, geest en psyche van de cliënt. Deze massage is gebaseerd op de biodynamische psychologie van de Noorse psychologe en fysiotherapeute, Gerda Boyesen.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Ben je coach, masseur of therapeut en zoek je zo nu en dan of op regelmatige basis werkruimte in Dordrecht om cliënten te zien, of een kleine workshop te geven; informeer dan naar de mogelijkheden. Openingstijden op afspraak.: Ma Vrij: 0900: 2100.: Zat: 0900: 1700.: Soepel Therapie Massage.
Home Praktijk_voor_Natuurgeneeskunde_Leonie_Scheutjens.
Uiteraard zal de behandeling te allen tijde aangepast worden op de wensen en behoeften van de cliënt. Dorn therapie/ Breuss massage. Acces Bars Behandeling. 84 Lichaamsgerichte therapie. 80 Bach Bloesem. 56 Dorn therapie/ Breuss massage. 84 Lichaamsgerichte therapie. 57 Acces Bars Behandeling.
Wat is diepweefselmassage? Je lijf leven.
Ik ondersteun je actief in dit proces door middel van het werken in het weefsel, en lichaamsgerichte therapie. Wat is Postural Integration Therapie? Postural Integration is een lichaamsgerichte psychotherapie die diepe aanraking in het bindweefsel combineert met het verwerken en helen van de gevoelens die daarin vastgehouden worden.

Contacteer ons