Resultaten voor lichaamsgerichte therapie massage

lichaamsgerichte therapie massage
Uitgelicht: Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie; Massage en bewegingstherapie van Eda Heeringa IkKiesNatuurlijk.nl.
You are at: Home Uitgelicht Uitgelichte praktijk Uitgelicht: Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie; Massage en bewegingstherapie van Eda Heeringa. Uitgelicht: Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie; Massage en bewegingstherapie van Eda Heeringa. By Redactie on 8 september 2018 Uitgelichte praktijk. Je leest nu deze tekst, je zit op een stoel of op een bank.
Soepel therapie massage Dordrecht.
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van o.a. lichaam gerichte therapieën en psychosociale therapie, zoals shiatsu therapie, haptotherapie, massage therapie, coaching, rouw en verliesverwerking en gewichtbeheersing. Tevens bieden wij een ruim aanbod aan massages aan. Welke massages dat zijn lees je onder het desbetreffende kopje.
Lichaamsgerichte therapie Centrum Chai Pit Baarn.
wonen, welzijn en zorg. Home Organisaties Centrum Chai Lichaamsgerichte therapie. Hulpaanbod van: Centrum Chai. Centrum Chai in Baarn behandelt met polariteitsmassage en lichaamswerk om vastgeroeste patronen los te kunnen laten en zorgt voor balans tussen lichaam en geest. Ik help mensen om hun gedachten en gevoelens te ordenen. Daarnaast begeleid ik mensen die moeite hebben om grenzen te stellen. Door middel van coaching, lichaamsgerichte oefeningen en massage werken we aan.:
Lichaamsgerichte therapie Floor Bruin.
Lichaamsgerichte therapie helpt om belemmerende gedragspatronen duidelijk zichtbaar te maken. En deze vervolgens te leren stoppen. Dit levert inzichten en vernieuwde manieren van gedrag op. Door deze inzichten niet alleen cognitief te begrijpen, maar ook in je lichaam te voelen, kun je deze makkelijker in je dagelijks leven integreren. Deze therapie werkt zeer praktisch en is effectief inzetbaar bij klachten die vanuit emotie of stress ontstaan, rouwverwerking, traumaverwerking of bij het hebben van angstige of depressieve gevoelens. Hoe ziet de behandeling eruit? We bespreken in onze eerste sessie jouw hulpvraag en maken duidelijk wat daarin jouw hoofddoel is. We kijken naar de aard van je klachten, welke signalen er zijn en wat aandacht nodig heeft. De behandeling bestaat uit een combinatie van bewustzijnsoefeningen, ademhalingsoefeningen en massage.
Haarlem Massage, Lichaamsgerichte Therapie en Coaching.
Welkom bij Unwinding, mijn site voor massage, lichaamsgerichte therapie en coaching. De sessie kan een combinatie zijn van massage en lichaamsgerichte therapie. Massage ontspant en laat je even ontsnappen uit de drukke wereld. Het geeft je nieuwe energie en je lichaam krijgt meer souplesse.
biodynamische massagetherapie Thea Peeters Lichaamsgerichte Therapie Nuenenbiodynamische massagetherapie Nuenen Thea Peeters.
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling Re-integratie Coaching Diverse Coaching Coaching Kindercoaching Coaching Lifecoaching Coaching Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Familie en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie diverse Traumatherapie Voedingsadvies Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding.
Lichaamsgerichte therapie Praktijk Keeren.
Lichaamsgerichte therapie combineert de kracht van het hoofd met de wijsheid van de rest van het lichaam. Bij deze therapie maak je gebruik van gesprekken én je brengt het lichaam in beweging, letterlijk. Door fysieke oefeningen kom je in contact met je gevoelens.
Lichaamsgerichte Massage Prakijk Lichaamsgerichte Therapie.
Biodynamische massage of Lichaamsgerichte massage therapie is een therapie die is afgestemd op het lichaam, geest en psyche van de cliënt. Deze massage is gebaseerd op de biodynamische psychologie van de Noorse psychologe en fysiotherapeute, Gerda Boyesen. Binnen de biodynamische therapie worden verschillende methoden toegepast, waaronder massagetherapie en psychotherapie.
Lichaamsgerichte Therapie Pauline Ticheler.
Ik weet niet wie ik zelf ben en wat ik wil, enzovoorts. Als dat voor jou ook zo is en je hebt een steuntje in de rug nodig dan is lichaamsgerichte therapie een goede aanpak. Met een combinatie van massage, bewust ademen, voelen en praten krijg je weer de beschikking over je eigen energie.
Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Massage in Oost-Souburg Fysiotherapie Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Praktijk Voor Lichaamsgerichte. Onze bezoekers over Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Massage in Oost-Souburg. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie en Massage Oost-Souburg.

Contacteer ons