Meer resultaten voor lichaamsgerichte therapie massage

lichaamsgerichte therapie massage
Chen Gorali Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage.
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, coaching en massage. Hot Stone massage. Kosten en vergoedingen. Literatuur en links. Ik ben Chen Gorali, geboren en getogen in een kibboets in Galilea, Israël. Sinds 1983 woon ik in Nederland. Vanaf 1995 heb ik een praktijk voor Lichaamgerichte therapie.
Massage therapie Pure Serenity.
Met massage therapie gaan we samen doorheen lopen en daar waar het nodig is, samen met u naar een oplossing zoeken. Het lichaamsgebied dat de grootste aandacht nodig heeft zal deze krijgen in de vorm van een massage die daarbij past.
Biodynamisch Therapeut Kathelijne van Beek Lichaamsgerichte Therapie DeventerBiodynamisch Therapeut Deventer Kathelijne van Beek.
Acupunctuur Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching Bedrijfscoaching Coaching Diverse Coaching Coaching Leiderschapscoaching Coaching Lifecoaching Energetisch werk Eten Drinken Handanalyse Handlezen Healing en reading Homeopathie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Psychosociale therapie Retraites Sjamanisme Traumatherapie Voetzorg Voetreflexologie Winkels Yoga Zwangerschapsbegeleiding.
Wat is lichaamsgerichte therapie? Van Kan BodyMind.
Lichaamsgerichte therapie is voor mensen die beter in hun vel willen zitten. Volwassenen en kinderen. De therapie is een combinatie van massage en lichaamsoefeningen met ruimte en aandacht voor de gevoelens die hierbij naar voren komen. Ik werk intuïtief en holistisch.
Lichaamsgerichte therapie.
Door middel van massage wordt bij postural integration zowel de lichaamshouding als de levenshouding verbeterd. PMT: psychomotorische therapie Psychomotorische therapie is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie die de nadruk legt op lichaamservaring en lichaamsbeweging. Het doel van psychomotorische therapie is gedragsverandering door te werken met lichamelijke activiteiten, opdrachten en oefeningen.
Lichaamsgerichte Therapie Pauline Ticheler.
Ik weet niet wie ik zelf ben en wat ik wil, enzovoorts. Als dat voor jou ook zo is en je hebt een steuntje in de rug nodig dan is lichaamsgerichte therapie een goede aanpak. Met een combinatie van massage, bewust ademen, voelen en praten krijg je weer de beschikking over je eigen energie.
Lichaamsgerichte therapie Natuurgeneeskunde van Leendert.
Kern van de behandeling is met aandacht in je lichaam zijn, het onderzoeken en ervaren van spanning die in je lichaam bestaat. In de lichaamsgerichte therapie werk ik vanuit de visie dat het lichaam, de emoties en de geest onderling samenhangen. Door een massagebehandeling wordt iemand niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel en geestelijk aangeraakt. In de praktijk maak ik gebruik van een combinatie van de volgende massagevormen.: Een vorm van massage die gebruikt wordt in de fysiotherapie en in de sportmassage.
biodynamische massagetherapie Thea Peeters Lichaamsgerichte Therapie Nuenenbiodynamische massagetherapie Nuenen Thea Peeters.
Ademtherapie Arbeidsbemiddeling Re-integratie Coaching Diverse Coaching Coaching Kindercoaching Coaching Lifecoaching Coaching Loopbaancoaching Communicatie en presentatie Cranio-sacraal therapie Familie en systeemopstellingen Gestalttherapie Hypnotherapie Land en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Medium Mindfulness Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Stressmanagement Therapie diverse Traumatherapie Voedingsadvies Coaching Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding.
Welkom Prakijk Lichaamsgerichte Therapie.
Voor zowel therapeutische als ontspannende behandelingen geregistreerde therapeuten in een professionele praktijk. Welkom op de website van de Praktijk Lichaamsgerichte Therapie in Almere. Wij bieden massages voor zowel ontspanning als massage en therapie. Daarnaast bieden wij ook lichaamsgerichte psychotherapie. Lichaamsgerichte therapieën doet recht aan heel de mens met aandacht voor zowel je psyche als je lichaam, voor je gedachtes en je geest.

Contacteer ons