Zoeken naar praktijk voor lichaamsgerichte therapie

praktijk voor lichaamsgerichte therapie
Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie.
Naar de inhoud springen. Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie. Scroll omlaag naar de content. Integration-e biedt Massage en Bewegingstherapie. Holistische lichaamsmassage, lichaamsoefeningen, bewegingseducatie, en structureel lichaamswerk vormen een geheel. Zowel therapeut als cliënt gaan samen op zoek naar de oorzaak van de klacht en de aanwezigheid van spanningen in het lichaam.
Praktijk Kylami Lichaamsgerichte therapie.
Lichaamsgerichte therapie kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven en is geschikt voor mensen met.: Spanningsklachten; hoofdpijn, rug en nekpijn, beklemde gevoelens, onrust, angst en paniekaanvallen, fobieën, dwangneurosen, posttraumatische stress. Vegetatieve klachten; spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, hyperventilatie, psychosomatische aandoeningen, overmatig zweten. Vitale zwakte; laag energieniveau, vermoeidheid, zwakke ademhaling, depressie, overspannenheid, burnout. Klachten ten gevolge van seksueel misbruik. Minderwaardigheidsgevoelens, laag zelfbeeld. Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Welkom Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Leven in je lijf Lichaamswerk Arnhem Mathilde Vreugdenhil.
Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Lekker in je vel. Lichaamsgerichte psychotherapie en lichaamswerk helpen je letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Als je contact maakt met je gedachten, gevoelens én lijf, word je meer één geheel. Je komt meer in balans, voelt je energie weer stromen en kunt weer meer genieten van je leven. stress piekeren somberte relatieproblemen problemen op je werk weinig energie boosheid geen plezier. ontspanning vertrouwen tevredenheid balans kracht. plezier energie rust inspiratie vrijheid. Lichaamsgerichte therapie met korting.
De Zon Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie Integratieve massage en Training.
Tarieven en werkwijze lichaamsgerichte therapie Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Leven in je lijf Lichaamswerk Arnhem Mathilde Vreugdenhil.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Tarieven en werkwijze. Tarieven en werkwijze. VANAF HEDEN WEER PLEK VOOR NIEUWE CLIËNTEN. Vanaf heden neem ik weer nieuwe cliënten aan. Neem contact op als je dan een afspraak wilt maken. Een sessie lichaamsgerichte therapie duurt 15, uur en kost 65.
Praktijk lichaamsgerichte therapie Karen Sjouke.
Je hebt een drukke baan of studie, je hebt een drukke thuisbasis en veel sociale verplichtingen. Misschien heb je ook nog de zorg voor kinderen of ouders. Je bent uitgeput en voelt dat het zo echt niet langer kan. WAAR MOET JE BEGINNEN.
De Protter Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en logopedie.
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en logopedie. Terug naar je hart met Zhi Neng QiGong. Je bent geland op de Protter, praktijk voor lichaamsgerichte therapie en logopedie van Yvonne Brouwer. Copyright 2020 De Protter. Powered by WordPress. Theme: Accelerate by ThemeGrill.
Lichaamsgerichte psychotherapie Karen Put Lichaamsgerichte Therapie NijmegenLichaamsgerichte psychotherapie Nijmegen Karen Put.
Zoek een professional. Lichaamsgerichte psychotherapie Nijmegen. Lichaamsgerichte Psychotherapie is een vorm van therapie waarin lichaam, emotie, geest en ziel als één samenhangend geheel wordt gezien en benaderd. In ons lichaam dragen we bewuste en onbewuste ervaringen met ons mee en is het daarmee een rijke bron aan informatie en wijsheid. In de therapie is je lichaam het startpunt om in contact te komen met wat er in je leeft. Je kunt voelen waar je levensenergie in jou stroomt en waar die vast zit. Door je lichaam te voelen, onderzoeken en in beweging te brengen, gaat je levensenergie stromen. Dat wat je als kind onderdrukt of ingehouden hebt, krijgt de ruimte om naar de oppervlakte te komen. Stap voor stap maak je contact met oude onbewuste patronen en onderzoek je waar deze vandaan komen.
Apeldoorn Individuele Lichaamsgerichte therapie.
De negatieve ervaringen hebben naast de inprent in ons lichaam ook overtuigingen in onze geest nagelaten. Zo voelen we ons soms onveilig, terwijl er geen echte reden voor is. We voelen ons echter wel gespannen. Als je lekker in je vel zit lijkt alles ons gemakkelijker af te gaan. Er is dus een voortdurend wisselwerking tussen lichaam en geest. In positieve en in negatieve zin! Hoe werkt Lichaamsgerichte Therapie?
Pauline Ticheler Wageningen.
De 6 jarige opleiding voor Biodynamische therapie en massage was intensief, mooi en enorm inzicht gevend. Ik werd hier zo blij van dat ik mijn baan heb opgezegd om volledig te gaan werken in mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik heel aards. Ik houd van wandelen, van werken in de tuin, yoga en mindfullnes en bereiden van lekker en gezond biologisch eten. Voor aanvullende vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of rechtstreeks met mij contact opnemen via telefoon of e-mail. Oude Diedenweg 75, 6704 AB Wageningen.

Contacteer ons