Zoeken naar praktijk voor lichaamsgerichte therapie

praktijk voor lichaamsgerichte therapie
De Zon Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie Integratieve massage en Training.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte Psychotherapie Nelly van Berkel.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
Praktijk lichaamsgerichte therapie Karen Sjouke.
Je hebt een drukke baan of studie, je hebt een drukke thuisbasis en veel sociale verplichtingen. Misschien heb je ook nog de zorg voor kinderen of ouders. Je bent uitgeput en voelt dat het zo echt niet langer kan. WAAR MOET JE BEGINNEN.
Stok-Koch Therapie.
En kennismakingsgesprek van 30 minuten in mijn praktijk is gratis en vrijblijvend, zodat jij kunt vertellen wat je nodig hebt, ik kan uitleggen wat ik bied en jij kunt voelen en toetsen of lichaamsgerichte therapie jou past. 2018 Nijmegen home contact voorwaarden sitemap.
Inbeweging Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie voor relaties en individuele problematiek en bedrijfscoaching. Will van der Coer.
Ook ik werk heel precies om de overtollige lagen weg te slijpen om bij het oorspronkelijke een nieuw begin uit te komen. Over het algemeen werk ik voor een langere periode met mensen. A New Beginning. Gijs van Lith. Wil jij weten wat lichaamsgerichte therapie voor jou kan betekenen?
Leven in je Lijf Home.
Wie ben ik? Leven in je Lijf Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie Ilona Göttges. Wie ben ik? naar een vrij stromende levensenergie. Biodynamische therapie is een lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij met verschillende massages en zacht lichaamswerk lichamelijke en psychische klachten worden behandeld.
Home.
praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie. Cranio Sacraal Therapie. Thuiskomen in je lichaam bij Bodycheck in Ven-Zelderheide. Heb je lichamelijke of psychische klachten waar je maar niet vanaf komt? Bodycheck in Ven-Zelderheide is sinds 1999 gericht op lichaamsgerichte therapie. Daarnaast onderscheidt de praktijk zich door haar ervaring met traumaverwerking en het werken met kinderen.
Wat meer over mezelf Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en relaxatie.
Alle sessies zijn gericht op het stimuleren van het zelfhelend en zelfgenererend vermogen van het lichaam, ontspanning en bewustwording zodat men daarna verder aan de slag kan om zijn persoonlijke ruimte in te nemen en zijn volledig potentieel te benutten. Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en relaxatie site by uw eigen unieke website!
Belloods Praktijk voor bewegings en lichaamsgerichte therapie in Epe.
Welkom bij Praktijk Belloods Epe. Belloods is een praktijk voor bewegings en lichaamsgerichte therapie in Epe. In de praktijk werken Henriëtte van der Meijden, Eric van der Meijden en Christine Sarembe. Het aanbod binnen onze praktijk richt zich op hulpverlening bij psychische en psychosociale problemen.
Addy Korteweg Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Dalfsen.
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Addy Korteweg Praktijk voor lichaamsgerichte therapie te Dalfsen te plaatsen.:

Contacteer ons