Meer resultaten voor praktijk voor lichaamsgerichte therapie

praktijk voor lichaamsgerichte therapie
Praktijk lichaamsgerichte therapie Karen Sjouke.
Je hebt een drukke baan of studie, je hebt een drukke thuisbasis en veel sociale verplichtingen. Misschien heb je ook nog de zorg voor kinderen of ouders. Je bent uitgeput en voelt dat het zo echt niet langer kan. WAAR MOET JE BEGINNEN.
Stok-Koch Therapie.
Lichaamsgerichte therapie is holistisch. En kennismakingsgesprek van 30 minuten in mijn praktijk is gratis en vrijblijvend, zodat jij kunt vertellen wat je nodig hebt, ik kan uitleggen wat ik bied en jij kunt voelen en toetsen of lichaamsgerichte therapie jou past.
Inbeweging Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie voor relaties en individuele problematiek en bedrijfscoaching. Will van der Coer.
Ook ik werk heel precies om de overtollige lagen weg te slijpen om bij het oorspronkelijke een nieuw begin uit te komen. Over het algemeen werk ik voor een langere periode met mensen. A New Beginning. Gijs van Lith. Wil jij weten wat lichaamsgerichte therapie voor jou kan betekenen?
Page Not Found Avanturijn.
Avanturijn Cursus en Gezondheidscentrum Voetiusstraat 3. 3512 JL Utrecht onder de Domkerk bekijk kaart. Telefoon: 030 2331766. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 1000: 1200: op dinsdag, woensdag en donderdagochtend. De inhoud van deze website mag niet zonder toestemming gereproduceerd worden.
Home.
praktijk voor lichaamsgerichte traumatherapie. Cranio Sacraal Therapie. Thuiskomen in je lichaam bij Bodycheck in Ven-Zelderheide. Heb je lichamelijke of psychische klachten waar je maar niet vanaf komt? Bodycheck in Ven-Zelderheide is sinds 1999 gericht op lichaamsgerichte therapie. Daarnaast onderscheidt de praktijk zich door haar ervaring met traumaverwerking en het werken met kinderen.
Wat meer over mezelf Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en relaxatie.
Alle sessies zijn gericht op het stimuleren van het zelfhelend en zelfgenererend vermogen van het lichaam, ontspanning en bewustwording zodat men daarna verder aan de slag kan om zijn persoonlijke ruimte in te nemen en zijn volledig potentieel te benutten. Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en relaxatie site by uw eigen unieke website!
Home Praktijk Verhoeff.
Op deze site vind je informatie over de individuele begeleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie en over de groepscursussen BodyMindWork die ik geef. Mocht je vragen hebben, bel of mail me gerust. Waarom kiezen voor Praktijk Verhoeff. Marianne Verhoeff gaat op een persoonlijke, open en betrokken manier te werk.
Addy Korteweg Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Dalfsen.
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen. Deel dit profiel met anderen. Nog geen waarderingen. Help anderen kiezen door de eerste waardering over Addy Korteweg Praktijk voor lichaamsgerichte therapie te Dalfsen te plaatsen.:
Lichaamsgerichte therapie Psycholoog Amsterdam.
Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over lichaamsgerichte therapie? Bel dan voor een afspraak of stuur een e-mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam. Bel of mail. Informatie aanvragen Maak een afspraak.
Belloods Praktijk voor bewegings en lichaamsgerichte therapie in Epe.
Welkom bij Praktijk Belloods Epe. Belloods is een praktijk voor bewegings en lichaamsgerichte therapie in Epe. In de praktijk werken Henriƫtte van der Meijden, Eric van der Meijden en Christine Sarembe. Het aanbod binnen onze praktijk richt zich op hulpverlening bij psychische en psychosociale problemen.

Contacteer ons