Zoeken naar praktijk voor lichaamsgerichte therapie

praktijk voor lichaamsgerichte therapie
Lichaamsgerichte therapie Praktijk Keeren.
Lichaamsgerichte therapie combineert de kracht van het hoofd met de wijsheid van de rest van het lichaam. Bij deze therapie maak je gebruik van gesprekken én je brengt het lichaam in beweging, letterlijk. Door fysieke oefeningen kom je in contact met je gevoelens. En die gevoelens geven weer informatie over je patronen en blokkades. Daar door werk je met wat je op dat moment ervaart in plaats van er over te praten. Je begeeft je in de ruimte die voor het denken ligt, waar het leven gebeurt.
Integration-e Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie.
Naar de inhoud springen. Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie. Scroll omlaag naar de content. Integration-e biedt Massage en Bewegingstherapie. Holistische lichaamsmassage, lichaamsoefeningen, bewegingseducatie, en structureel lichaamswerk vormen een geheel. Zowel therapeut als cliënt gaan samen op zoek naar de oorzaak van de klacht en de aanwezigheid van spanningen in het lichaam.
Praktijk Kylami Lichaamsgerichte therapie.
Lichaamsgerichte therapie kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven en is geschikt voor mensen met.: Spanningsklachten; hoofdpijn, rug en nekpijn, beklemde gevoelens, onrust, angst en paniekaanvallen, fobieën, dwangneurosen, posttraumatische stress. Vegetatieve klachten; spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, hyperventilatie, psychosomatische aandoeningen, overmatig zweten. Vitale zwakte; laag energieniveau, vermoeidheid, zwakke ademhaling, depressie, overspannenheid, burnout. Klachten ten gevolge van seksueel misbruik. Minderwaardigheidsgevoelens, laag zelfbeeld. Ik ben Femma Fernim, vrouw en geboren in 1959. In 1999 heb ik de HBO opleiding voor Psycho Sociaal Werkende afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Ook ben ik opgeleid in Emotional Freedom Techniques en Soulretrieval Powerextraction. Sindsdien heb ik een praktijk voor Psycho Sociale Behandeling en Coaching.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Welkom Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Leven in je lijf Lichaamswerk Arnhem Mathilde Vreugdenhil.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Online of telefonische sessies, intake kosteloos. Hoe werkt therapie via video call, telefoon of chat?
De Zon Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie Integratieve massage en Training.
Tarieven en werkwijze lichaamsgerichte therapie Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Leven in je lijf Lichaamswerk Arnhem Mathilde Vreugdenhil.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Trainingen en workshops. Leven in je lijf Nijmegen-Lent. Lijfwerkuurtje voor vrouwen. Verdiepingscursus Leven in je lijf Arnhem. Leven in je lijf Arnhem-Westervoort. Leven in je lijf. Tarieven en werkwijze. Tarieven en werkwijze. Tarieven en werkwijze. In verband met Corona geef ik therapie via telefoon of video of chat.
Homepage Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie. Skip to content. Wat doe ik? Route en Contact. Lichaamstaal zegt soms meer dan woorden. Ik heb iets op mijn hart. Het ligt als een steen op mijn maag. Hij is een blok aan mijn been! Door te luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft, kun je opnieuw de verbinding maken tussen hoofd en hart. Dit brengt je dichter bij jezelf, het werkt verhelderend en helend! Onze samenleving vraagt van ons veel hoofd, daarmee vergeten we bijna dat we een lichaam hebben en dat er samenhang bestaat tussen ons lichaam en ons denken. Je lichaam vergeet niet. Je lichaam is een bron van wijsheid en inspiratie, waarmee je misschien de verbinding hebt verloren of waar je niet goed op durft te vertrouwen. Lichaamsgerichte Psychotherapie gaat ervan uit dat lichaam en. geest één geheel zijn. Deze vorm van therapie is meer dan praten alleen en heeft je veel te bieden!
Andrea Deckers Meppel Lichaamsgerichte therapie massage meditatie meppel.
Plezier, nieuwsgierigheid en luisteren naar je lichaam. Een goede massage is als een week vakantie. In contact met anderen kunnen we helen. Welkom bij de Praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie in Meppel. Lichaamsgerichte therapie is een manier om met psychische of fysieke klachten om te gaan.
Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie Gitika Steltenpool.
Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie. Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie. Stilte, eenvoud, natuurlijkheid en authenticiteit is wat mij raakt. Alles in ons leven drukt zich uit door beweging. n Techniek die gebruik maakt van spiertesten als indicatiemiddel. Door eenvoudig je handen op te leggen begint deze helende, onpersoonlijke energie vanzelf te stromen.
Apeldoorn Individuele Lichaamsgerichte therapie.
De negatieve ervaringen hebben naast de inprent in ons lichaam ook overtuigingen in onze geest nagelaten. Zo voelen we ons soms onveilig, terwijl er geen echte reden voor is. We voelen ons echter wel gespannen. Als je lekker in je vel zit lijkt alles ons gemakkelijker af te gaan. Er is dus een voortdurend wisselwerking tussen lichaam en geest. In positieve en in negatieve zin! Hoe werkt Lichaamsgerichte Therapie?

Contacteer ons