Meer resultaten voor lichaamsgerichte

lichaamsgerichte
Het Warme Nest Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie in Utrecht.
De menselijke kant van veranderen heeft bij mij altijd centraal gestaan en heeft me doen besluiten de opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie te gaan volgen. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als cliënt, therapeut, trainer maar ook als moeder, stiefmoeder en partner.
Homepage Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
is deze meditatie afgelast. Elke eerste zaterdag van de maand.: Op adem kome n met. meditatie poëzie mantra. nog nader te bepalen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie Saskia Stolwijk Van Lodensteinstraat 40 2722 CJ Zoetermeer.
Lichaamsgerichte Psychotherapie Karin Smit Agenda Activiteit Centrum Djoj Rotterdam.
Lichaamsgerichte Psychotherapie Deze vorm van therapie helpt je inzicht te krijgen in wat je weerhoud om vol, levendig en vitaal in het leven te staan. Je ontdekt je overlevingsmechanismen, hoe die je heeft geholpen maar ook hoe die je NU in de weg staan teneinde jou leven vorm te geven zoals jij dat graag wenst.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte Psychotherapie Nelly van Berkel.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
Lichaamsgerichte therapie Ananta-begeleiding.nl.
Onze werkwijze tijdens de lichaamsgerichte therapie bestaat uit een combinatie van gesprekken, massagetechnieken, lichaamsgerichte oefeningen, ademhalingstechnieken en mindfulness oefeningen. De kracht van lichaamsgerichte therapie zit hem in het feit dat u keuzes en inzichten niet alleen hoort en ziet, maar ze ook lijfelijk voelt.
Wat is lichaamsgerichte benadering? Mens en Gezondheid: Diversen.
Er wordt niet alleen gepraat over lichamelijke klachten maar er worden ook gedragsoefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen gedaan. Wanneer wordt de lichaamsgerichte benadering gebruikt? Lichaamsgerichte behandeling wordt gebruikt bij mensen die vaak al gesprekstherapie hebben gekregen maar bij wie de klacht niet verholpen is.
Home NVLP NVLP. Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Lichaamsgerichte Psychotherapie is een apart onderdeel binnen de psychotherapie met een stevige grondslag in de wetenschap en een breed theoretisch fundament. Onder Lichaamsgerichte Psychotherapie vallen verschillende soorten psychotherapie die het lichaam betrekken in het therapeutisch proces. In dit researchblok gaan we interessante artikelen en ontwikkelingen plaatsen rond onderzoek en publicaties aangaande Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Leonoor Pronk Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training Leiden Therapie.
Met ingang van woensdag 5 september 2018 is mijn wekelijkse groep Biodanza in huis van de buurt Morschwijck, Topaaslaan 19 in Leiden. Met ingang van 1 september 2018 heb ik een mooie praktijkruimte dichter bij huis: Praktijk Jan van Hout, Jan van Houtkade 42 Leiden. Je bent van harte welkom! Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training Leiden Therapie.
Praktijk Stroom Praktijk Stroom Lichaamsgerichte therapie Rotterdam.
Neem vrijblijvend contact op als je vragen hebt over lichaamsgerichte therapie of over een cursus. Je kan me mailen of bellen op 06-24 933 618. Als je bij geen gehoor je nummer achterlaat en een berichtje inspreekt dan zal ik je terug bellen.
De Protter Praktijk voor logopedie en lichaamsgerichte therapie.
Praktijk voor logopedie en lichaamsgerichte therapie. Terug naar je hart met CNQ. Je bent geland op de Protter, praktijk voor logopedie en lichaamsgerichte therapie van Yvonne Brouwer. Copyright 2017 De Protter. Powered by WordPress. Theme: Accelerate by ThemeGrill. Terug naar je hart met CNQ.

Contacteer ons