Meer resultaten voor familieopstellingen arnhem

familieopstellingen arnhem
Alma Smit Psycholoog Arnhem Psycholoog Arnhem.
Zo zal EMDR, Opstellingen, mindfulness of een meer kognitief gerichte benadering mogelijk zijn. Ik ben lid van het NIP en NFG en werk van 9.30 uur tot 18.00 uur in Arnhem en Apeldoorn. 1 x per twee weken een avond in Arnhem.
Opleidingskunde Hogeschool Arnhem Nijmegen Blankestijn Partners.
Na een eerste kennismaking tussen Opleidingskunde Hogeschool Arnhem Nijmegen en Blankestijn Partners bleek al snel dat er zeer veel common ground was. Zo hadden we los van elkaar een indeling in vier trainersniveaus ontwikkeld, die naadloos op elkaar aansloot: de vakinhoudelijk trainer, de vaardigheidstrainer, de persoonlijk procestrainer en de teamtrainer.
Programma's.'
In je gezin, je werk en het grote geheel, waar jij helemaal tot je recht komt? Verlang je er naar los te laten wat je van huis uit meekreeg! Ontdek met hulp van familieopstellingen hoe je jouw plek kunt innemen in je LEVEN!
Familie Opstellingen Annemarie Oerlemans Arnhem.
Bij een familieopstelling krijgen personen en elementen uit de onderzoeksvraag van een vraagsteller een plek in de ruimte. De personen die opgesteld worden beleven fysiek en emotioneel wat er gebeurt. Terwijl ze daar staan zijn ze een onderdeel van de zoektocht van de inbrenger van de vraag.
Familieopstellingen Kring van verbinding d3rdeverdieping.
Spring naar inhoud. visie en inspiratie. ook D3rde Verdieping. Familieopstellingen Kring van verbinding. 08 apr 17 1000: tot 1700: 000, Rozet 3.09. Voor iedereen die zich los wil maken van belemmerende patronen in zichzelf én in de omgang met anderen.
Academie voor Psychodynamica.
Dit gezellig ingerichte van der Valk hotel, is centraal gelegen in Sassenheim tussen Amsterdam en den Haag aan de snelweg A44 en is eenvoudig bereikbaar per auto en openbaar vervoer, vanuit de gehele randstad. Het hotel heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en het treinstation Sassenheim ligt op 10 min.
Familieopstelling in Arnhem/Nijmegen.
E-mailadres of telefoonnummer. Wil je lid worden van Facebook? Nederlands English US Español Português Brasil Français France. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Familieopstelling in Arnhem/Nijmegen. Georganiseerd door Jeantine, Bureau van Brussel. Maandag 15 mei 2017 van 1900: 2200: UTC02.
Seminars Harrie de Kruijff.
geld, schulden e.d. Een opstelling aanvragen tijdens de Opleiding Familieopstellingen Rituelen. 18 februari 2017, Familieopstellingen in Groningen. 20 mei 2017, Familieopstellingen in Arnhem. 10 juni 2017, Familieopstellingen in Groningen. 23-24 september 2017, Familieopstellingen in Orvelte. 15 en 16 januari 2018 Het Stervensproces.
6 7 okt. 2018 2018: ARNHEM spirituele beurs 2018: EUSEBIUSKERK Paraview De Spirituele Beurs.
13.15 Frank van Herwijnen Al 25 jaar Astroloog: Ontdek de blauwdruk van je leven met de Maansknopen. 14.00 Trevor en Corrie Burgoyne Bekend Medium uit Engeland: Waarnemingen British style. 14.45 Liesbeth van Dijk Bekend van TV programma Paranormale Kinderen: Hoe herken ik paranormaliteit bij mezelf? 15.30Monique van de Klooster Familieopstellingen.
13 apr. 2018 Kennismaken met familieopstellingen Nextdoor.

Contacteer ons