Op zoek naar lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam?

lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam
De Zon Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie Integratieve massage en Training.
Lichaamsgerichte therapie Psycholoog Amsterdam.
Wat is lichaamsgerichte therapie? Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij het lichaam centraal staat. Het lichaam draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee, en het is daarom uitermate geschikt om mee te werken. Bij lichaamsgericht werken wordt uitgegaan van een holistische benadering.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen uitleg lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam.
Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam. Lichaamsgerichte psychotherapie en coaching, Amsterdam de Baarsjes. Welkom op de website van mijn praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie. Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij zowel jouw verhaal als het verhaal van je lichaam gehoord wordt.
Praktijk voor Persoonlijkheidsontwikkeling en Psychotherapie.
Ook mensen die moeilijk in contact komen met hun emoties kunnen met lichaamsgerichte methoden worden geholpen. Dit geldt ook voor mensen met medisch onverklaarbare lichamelijke klachten. Zie ook: Kerstin Uvnäs Moberg 2007, De Oxytocine-Factor, Theoris, Amsterdam. Praktijk voor Persoonlijkheidsontwikkeling en Psychotherapie Medisch Centrum Nijmegen-Oost Berg en Dalseweg 63a 6522 BB Nijmegen wij spreken ook Duits en Engels!
Lichaamsgerichte psychotherapie It's' Just Therapy.
Psychotherapie is een vorm van behandeling door een lichaamsgerichte psychotherapeut de basis van de lichaamsgerichte psychotherapie is Wilhem Reich en de core energetica John Pierakos. Je jeugd blijft altijd een belangrijke rol spelen in het verdere verloop van je leven.
Anne de Groot Massagetherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en zwangerschapsbehandeling.
Massagetherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie en zwangerschapsbehandeling. Zoeken Zoeken Hoofdmenu. Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Zwangerschapsmassage en begeleiding. Dé praktijk gespecialiseerd in stressklachten, ademklachten en zwangerschapsbegeleiding. Locatie Rotterdam in Centrum Djoj op maandag tussen 9.30 en 15.00 uur en vrijdag tussen 9.30 en 15.00 uur. Locatie Amsterdam op donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Lichaamsgerichte therapie.
De gemiddelde waardering van alle therapeuten en psychologen met als begeleidingsvorm lichaamsgerichte therapie is 49, uit 5 sterren op basis van 243 reviews. Ingvild Hakkaart ECP-Gestalttherapeut, EFT-Relatietherapeut Alkmaar 1 KM. Therapie Alkmaar, Krelagestraat 33, 1815 VJ, Alkmaar. NVAGT EAGT NAP EAP RBCZ TP TCZ SCAG NVECP EFT. Wachtlijst van circa 6 weken. Ik hoop bij te mogen dragen aan jouw gelukkig zijn. Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk voor gestalt en relatietherapie. Nick Heising Therapeut en psycholoog Amsterdam 1 KM. Psycholoog Amsterdam-Oost, Commelinstraat 169, 1093TP, Amsterdam. Je kunt metveel klachten bij mij terecht. Mijn belangrijkste benadering is je inzicht geven in de oorzaak van je probleem, waardoor het instand blijft en je handvaten aan te reiken om te veranderen. Kortom inzicht en bewustwording en technieken helpen daarbij zijn de instrumenten voor verandering. Met inzicht en bewustzijn van de oorzaak van je klacht, kom je sterker uit te crisis. Waardering 5 uit 5. Op basis van 1 reviews. Angenieta de Bie integratief therapeut en hypnotherapeut Amsterdam 1 KM. Psychotherapie Amsterdam, van Breestraat 83, 1071 ZH, Amsterdam.
Academie voor psychotherapie School Of Life.
Academie voor psychotherapie. School of Life is een academie voor psychotherapie die zich richt op toegepaste spiritualiteit en lichaamsgerichte therapie. Na afronding van onze opleiding kun je als gecertificeerd levenstherapeut aan de slag. Academie voor psychotherapie. School of Life: dé academie voor psychotherapie.
De Creatieve-therapie-gids Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Nieuwe Herengracht 91 A. 1011 RX Amsterdam. Stuur een bericht naar deze praktijk. Nelly van Berkel. Psychomotorisch therapie IBT Pesso-psychotherapie Body-oriented Psychotherapy Downing. Certified in Sensorimotor Psychotherapy Authentic Movement. NVPMT/ senior lid met registratie Nederlandse Vereniging voor Pesso-psychotherapie / gewoon lid.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte Psychotherapie Nelly van Berkel.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.

Contacteer ons