Zoeken naar lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam

lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam
Woudi de Ruiter.
Veranderen van vastgezette patronen. Begeleiding in werk. Specifiek voor werkgerelateerde vragen. Coaching om voluit van je mogelijkheden gebruik te maken. De praktijk is gevestigd in stadsdeel de Baarsjes in Amsterdam. Bel 020-686 55 62 of mail voor het maken van een afspraak.
Anne de Groot Massagetherapie Lichaamsgerichte psychotherapie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welkom op de website van Anne de Groot, praktijk voor massagetherapie en lichaamsgerichte psychotherapie. Locatie Rotterdam in Centrum Djoj op maandag tussen 9.30 en 15.00 uur en vrijdag tussen 9.30 en 15.00 uur. Locatie Amsterdam op donderdagochtend en donderdagmiddag.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte psychotherapie.
Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriënterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
GZ Psycholoog Kim Wolterink Psychologenpraktijk Amsterdam Centrum Oost.
Psycholoog Lisette van Dun. Kwalificaties psycholoog Psychologenpraktijk Amsterdam. GZ-psycholoog / EMDR / lichaamsgericht therapeut. Geluk en harmonie zijn onze natuurlijke staat van zijn. Mijn werk bestaat eruit om cliënten te helpen de oorzaak van hun disbalans op te sporen. De klacht wordt hierbij een behulpzame leraar voor groei en transformatie, in plaats van een ongewenste gast. Mijn behandelingen richten zich op het zelfhelende vermogen van eigen lichaam en geest, door lichaamsgerichte therapie te integreren met mindfulness en psychologisch inzicht.
Werkwijze therapie Therapeut Hanneke van der Aalst.
Op basis hiervan bepalen we de aard van het traject: lichaamsgerichte psychotherapie, traumatherapie, ACT, gesprekstherapie, coaching of een combinatie. Als we besluiten om verder te gaan, stuur ik je een informatieformulier met een aantal vragen over eventuele klachten of symptomen, je focusvraag en je doel waaraan meet je af of het traject behulpzaam is geweest, je werk, je woonsituatie, je verleden korte biografie met belangrijkste gebeurtenissen, je sociale netwerk en je hulpbronnen wat helpt je.
Lichaamsgerichte Psychotherapie in Almere en Amsterdam Liefdeskracht.
Almere en Amsterdam: bereikbaarheid en contact. Scroll omlaag naar de content. Lichaamsgerichte Psychotherapie in Almere en Amsterdam. Van Probleem via Inzicht naar Vitaliteit. Hier vind je informatie over hoe je in Almere of Amsterdam in contact kunt komen met deze therapievorm.
Lichaamsgerichte therapie Psycholoog Amsterdam.
Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over lichaamsgerichte therapie? Bel dan voor een afspraak of stuur een e-mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam. Bel of mail. Informatie aanvragen Maak een afspraak.
Lichaamsgerichte psychotherapie It's' Just Therapy.
Maar met behulp van psychotherapie is het wel mogelijk dat de cliënt de problemen beter leert hanteren. Psychotherapie is volgens de richtlijnen de eerste keuze behandeling bij angst, stemmings en persoonlijkheidsstoornissen, het is de voorkeursbehandeling voor kinderen, volwassenen en ouderen met zowel enkelvoudige als meervoudige, complexe psychische problematiek, en vaak persoonlijkheidsproblematiek.
Coach en therapeut in Amsterdam Lichaamsgerichte psychotherapie Amsterdam. Vergoedingen aanvullende verzekering.
Orthomoleculaire therapie kPNI. Lichaamsgerichte psychotherapie Amsterdam. Wat is Lichaamsgerichte psychotherapie? Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je langere tijd psychische klachten hebt, komt dit uiteindelijk veelal tot uiting in het lichaam. Dit kan resulteren in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, gespannen nekspieren, buikpijn, rugpijn etc.
Lichaamsgerichte therapeut lichaamsgerichte therapie Vind-een-Therapeut.nl.
Vragen van therapeuten. Lichaamsgerichte therapeut voor lichaamsgerichte therapie. Zoekopdracht aanpassen Toon op kaart Alle zoekresultaten. Vind een therapeut. Vind een cursus. Angst Sociale angsten. Burnout / burn-out. Stress en spanningen. Afslanken / afvallen. CVS chronisch vermoeidheidssyndroom. Gilles de la Tourette. Holebi specifieke problemen. Hoofdpijn en migraine. Kind ouder problemen. Maag en darmklachten. Moeilijkheden met sociaal contact. Niet goed in je vel zitten. Nieuw samengestelde gezinnen. PDS prikkelbare darm syndroom. Posttraumatische stress PTSS. problemen bij baby's.' Rug en nekklachten. Seksuele problemen man. Seksuele problemen vrouw. slaapproblemen bij baby's.' Stoppen met roken. Verwerking kinder en jeugdtijd. Ziekte, omgaan met. Zingeving en zingevingsvragen. Relatietherapie / koppeltherapie. AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Aura chakra healing. Business en team coaching. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. Cranio sacraal therapie. Diëtist / Diëtiste. EE emotioneel evenwicht therapie. EFT emotion focused therapy. EFT emotional freedom techniques. EFT-emotionally focused therapy. ELW Emotioneel lichaamswerk. EMDR eye movement desensitization and reprocessing. IV Interactionele vormgeving. Klankschalen / klankmassage. Levend bloed analyse. Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Omega health coaching. Online psychotherapie / email psychotherapie.

Contacteer ons