Op zoek naar lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam?

lichaamsgerichte psychotherapie amsterdam
Werkwijze therapie Therapeut Hanneke van der Aalst.
Je vraag staat centraal, en bepaalt de koers van het therapietraject. Op basis hiervan bepalen we de aard van het traject: lichaamsgerichte psychotherapie, traumatherapie, ACT, gesprekstherapie, coaching of een combinatie. Als we besluiten om verder te gaan, stuur ik je een informatieformulier met een aantal vragen over eventuele klachten of symptomen, je focusvraag en je doel waaraan meet je af of het traject behulpzaam is geweest, je werk, je woonsituatie, je verleden korte biografie met belangrijkste gebeurtenissen, je sociale netwerk en je hulpbronnen wat helpt je.
Lichaamsgerichte Psychotherapie in Almere en Amsterdam Liefdeskracht.
Mijn naam is Tamme Wierenga. Ik woon in Almere Hout, en heb ook een praktijk in Amsterdam Oost. Ik vind het fijn om mensen te faciliteren hun vitaliteit via bewustwording terug te winnen. Wil je meer weten over lichaamsgerichte psychotherapie: klik hier.
Anne de Groot Massagetherapie Lichaamsgerichte psychotherapie.
Spring naar de secundaire inhoud. Welkom op de website van Anne de Groot, praktijk voor massagetherapie en lichaamsgerichte psychotherapie. Locatie Rotterdam in Centrum Djoj op maandag tussen 9.30 en 15.00 uur en vrijdag tussen 9.30 en 15.00 uur. Locatie Amsterdam op donderdagochtend en donderdagmiddag.
Nelly van Berkel Lichaamsgerichte psychotherapie.
Nelly van Berkel. Meer dan 20 jaar ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam geweest in een GGZ-instelling, gespecialiseerd in lichaamsgerichte psychotherapie Integratieve Bewegingstherapie, Pesso, Downing, Sensorimotor Psychotherapy en Authentic Movement. De laatste jaren werk ik uitsluitend in mijn eigen praktijk en in een gezondheidscentrum. Ik heb een brede ervaring opgebouwd met alle voorkomende klachten zoals angst, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, trauma en dissociatie. Ik ben heel geinteresseerd in wat mensen beweegt en ik ben niet bang voor emoties, ze kleuren ons leven. Ik werk met kennis en kunde vanuit heel mijn hart. Als eerste hebben wij een oriƫnterend gesprek en een intake. Na de intake starten we vaak met een proefserie van 5 sessies. Dit om meer zicht te krijgen op samenhang en ontstaansgeschiedenis van klachten, kennis te maken met verschillende werkvormen en om doelen te verhelderen. En natuurlijk om te checken of de behandeling aanslaat en bij je past. Deze 5 sessies zijn ook als op opzichzelfstaande behandeling te zien en kunnen natuurlijk steeds opnieuw verlengd worden afhankelijk van gestelde doelen en behaald resultaat. Maak een afspraak. Nelly van Berkel. Nieuwe Herengracht 91A. 1011 RX Amsterdam.
Coach en therapeut in Amsterdam Lichaamsgerichte psychotherapie Amsterdam. Vergoedingen aanvullende verzekering.
Orthomoleculaire therapie kPNI. Lichaamsgerichte psychotherapie Amsterdam. Wat is Lichaamsgerichte psychotherapie? Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanneer je langere tijd psychische klachten hebt, komt dit uiteindelijk veelal tot uiting in het lichaam. Dit kan resulteren in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, gespannen nekspieren, buikpijn, rugpijn etc.
Lichaamsgerichte therapie Psycholoog Amsterdam.
Wat is lichaamsgerichte therapie? Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij het lichaam centraal staat. Het lichaam draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee, en het is daarom uitermate geschikt om mee te werken. Bij lichaamsgericht werken wordt uitgegaan van een holistische benadering.
Lichaamsgerichte psychotherapie en coaching, Amsterdam de Baarsjes.
Welkom op de website van mijn praktijk voor Lichaamsgerichte psychotherapie. Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie waarbij zowel jouw verhaal als het verhaal van je lichaam gehoord wordt. Je lichaam draagt al je bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee en is daarom een heel betrouwbare en geschikte insteek voor de aanpak van problemen.
NVLP Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Zoek een therapeut. De Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie is de nationale associatie van de European Association for Body Psychotherapy EABP. De NVLP bundelt de verschillende modaliteiten binnen de lichaamsgerichte psychotherapie. De NVLP staat voor kwaliteit en persoonlijke aanpak in lichaamsgerichte psychotherapie.
Psychotherapie Amsterdam Piptherapie prettig en op maat.
Psychotherapie Amsterdam Piptherapie geeft. naast psychotherapie ook relatietherapie, life coaching en counseling in English native speaker. Mijn mooie en ruime praktijk ligt in het centrum aan de Weteringschans, vlakbij de Nederlandse Bank. Er is een beperkt aantal plekken in de avonduren beschikbaar bij Psychotherapie Amsterdam.

Contacteer ons