Resultaten voor hbo opleiding familieopstellingen

hbo opleiding familieopstellingen
Opleiding Natuurlijke Gezondheid Bewust Meppel.
De opleiding bestaat uit verschillende modules waarin de lesstof wordt aangeboden. Dit schept de ruimte om een eigen studieroute te kiezen en deze te volgen in het tempo dat jou past. En wanneer je interesse hebt voor één of enkele van de aangeboden modules kan je deze afzonderlijk van elkaar volgen. Nieuwsgierig of het aansluit bij jou? Aan het eind van de zomervakantie, zaterdag 2 september, is er een open dag. Kom kennismaken met de docenten en proeven aan dit mooie vak. Ook is het mogelijk een oriënterend gesprek te hebben met één van onze docenten. Neem hiervoor contact op via info@OpleidingNG.nl of via telefoon 06-588 509 57. Informatie over de verschillende modules vind je op www.opleidingng.nl. Even voorstellen: de docenten. John Zantinge, werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut en acupuncturist in zijn praktijk in Leeuwarden sinds 1987. John geeft de modules: Basisconcepten integrale gezondheid, Natuurgeneeskunde integratie en Energetisch bewustzijn. Gonnie Boekestijn, werkt in haar praktijk in Meppel vooral met astrologie, NLP en familieopstellingen.
De Coaches Marian Ruischcoaching.
Opleiding: MDGO Agogisch werk, Post HBO Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding. Trainingen / cursussen: VSID SPD, P.P.G autistische kinderen, denkstimulering, VSID SPD, Hulpvraag verduidelijken, systemisch werken, Oplossingsgericht Werken, familieopstellingen, Biografisch coachen, loopbaanbegeleidng. Eigen coaching/ re-integratie praktijk in het groene hart van Nederland Di Margo.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen hbo opleiding familieopstellingen.
In deze 20-daagse opleiding komen alle aspecten van het begeleiden van familieopstellingen aan bod, en deze geven je een gedegen basis om het systemisch werk te kunnen gaan toepassen in je leven en in of als je werk. familieopstellingen bert hellinger. opleiding familieopstellingen utrecht. hbo opleiding familieopstellingen.
Psychologische-hulpverlening.nl Familieopstellingen.
Somatic Experience in opleiding. EFT Emotional Freedom Technieken. TRE trauma release exercises. HBO Medische basiskennis. Post HBO RET Rationeel Emotieve therapie Haarlem ism Albert Ellis inst. 1079 AX Amsterdam. Acceptance and Commitment Therapy, Bio-energetica, Burnout-begeleiding, Counseling, EFT, EMDR, Familieopstellingen, Focussen, Lichaamsgerichte psychotherapie, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, Psychosociale therapie, Rationeel Emotieve Therapie, Relatietherapie en Rouwverwerking.
Opleiding Familie en Organisatieopstellingen Vidarte Den Bosch.
Deze 18-daagse integrale opleiding Familie en Organisatieopstellingen is opgebouwd uit 2 basisonderdelen; de opleiding Familieopstellingen en de opleiding Organisatieopstellingen.: De opleiding Familieopstellingen leert je de verbanden en dynamieken ontdekken binnen familiesystemen. Je leert jouw eigen bewegingen en patronen kennen, kunt werken met de systemische dynamieken. Je oefent met de ordeningsprincipes van een opstelling, je leert te vertrouwen op het wetende veld en kunt werken met het lege midden. Je leert te werken met de systemische werkwoorden. Een organisatieopstelling maakt duidelijk hoe de verhoudingen tussen bedrijven, afdelingen, producten, klanten en visies zijn. Binnen Organisatieopstellingen leer je zelf opstellingen te begeleiden kunnen werken met de systemische dynamieken. Je oefent met de ordeningsprincipes van een opstelling. De opleiding geeft je inzicht over de verborgen dynamieken binnen teams en organisaties. Ook ontdek je de plaats van jouw eigen gezin in de wijze hoe jij jouw plek inneemt in je werk. Theorie en ervaren van systemisch werk gaan, net zoals in al onze opleidingen, ook bij deze opleiding hand in hand. Kennis is belangrijk, ervaring nog meer. Kwalificatie en diploma. De opleiding Familie en Organisatieopstellingen van Vidarte heeft een HBO opleidingsniveau en is toelaatbaar voor cursisten met een MBO, HBO of WO vooropleiding.
Opleiding Kunstzinnige Counseling SPSO.
De gewone psychologie komt in beeld, doch ook de meer psychodynamische achtergrond. Daarbij kunnen transpersoonlijke dimensies concreet zichtbaar worden; de overlap tussen psychodrama en familieopstellingen kan als verheldering aan bod komen. Psychodrama kan in groepen worden gedaan, maar ook in een een-op-een setting, met alleen therapeut en cliënt. Dat heet monodrama en zal aan bod komen. Valkuilen en voorzorgen worden zichtbaar. Verder kunnen lichaamsgerichte elementen aan bod komen en een uitbouw naar beelden of meer poëtische expressie is mogelijk. Beelden en fantasieën kunnen ook teveel een eigen leven gaan leiden. Psychodrama staat toe om met elementen te werken die om verkenning, uitwerking en herstel vragen. Door: de heer dr H. Op deze dag is de presentatie van de Kunstzinnige Therapie Counseling Eindopdrachten. Door: mevrouw Fransje de Jongh. Tijdens de opleiding kunnen docenten de onderwerpen aanpassen aan de actualiteit van het counselen en aan datgene dat in de groep van belang is.
Familieopstellingen Vidarte: Opleider in Levenskunst.
in 10 stappen. NLP Introductie cursus. Systemisch Werk introductie. NLP Werk, Relatie en Leefstijl. Ontmoeting met je Essentie. 121 Gevoelige Snaren. Accreditaties en bepalingen. Post van Vidarte. Press enter to begin your search. Bezoek onze informatieavond op 22-4-2020, 8-6-2020 en 6-7-2020. De oorsprong van Systemisch werken treffen we aan binnen Familiesystemen. In ons gezin van herkomst leren we, volledig onbewust, op onze eigen wijze onze plek in te nemen. Mensen leven, leren en ontwikkelen zich in verbanden: we maken allemaal deel uit van gezin en familieverbanden. Elk van deze verbanden kent een eigen dynamiek, een systeemdynamiek, met eigenzinnige wetmatigheden en ordeningen die niet door een enkel individu worden aangestuurd. Problemen die worden veroorzaakt in het systeem bijvoorbeeld het gezin van herkomst, moeten ook worden opgelost in dat systeem. Daarbij helpen familieopstellingen! Wat leer je? Wat leer je in de opleiding Familieopstellingen?
Familieopstellingen CIVAS Opleidingen.
De opleiding Familieopstellingen hbo is een unieke combinatie van lesdagen en thuisstudie. U woont een serie van 4 lesweekenden bij en krijgt een studiemap met 10 lessen thuisgestuurd. Tijdens de praktijkweekenden werkt u in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren docent, intensief aan uw praktische vaardigheden als familieopsteller. Startdatum 5 september 2020 Locatie 5 september 2020 en 6 september 2020. 3 oktober 2020 en 4 oktober 2020. 7 november 2020 en 8 november 2020. 12 december 2020 en 13 december 2020. Schrijf u nu in. Betaal in termijnen of ineens. Vol is vol. Wij helpen u graag! Gebruik het contactformulier Veelgestelde vragen. Schriftelijke cursus Familieopstellingen op mbo-niveau.
ByTouch Over mij.
Ik was onder de indruk van deze therapievorm en besloot de 3-jarige HBO opleiding tot VoetreflexologiePlus therapeut te volgen. In oktober van 2011 ben ik op studiereis naar China geweest. Een geweldige ervaring! Ervaring opgedaan in een drietal ziekenhuizen waar behandelingen met Tuina massage, cupping en acupunctuur de normaalste zaak van de wereld zijn. Ook heb ik daar meer inzicht gekregen in de Chinese geneeskunde TCM. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gehad om Tuina lessen te volgen bij Chinese artsen. Kortom een fantastische ervaring die mij veel aanknopingspunten biedt voor toepassingen in mijn eigen praktijk. In 2014 heb ik de 3-jarige opleiding Kruidengeneeskunde afgerond. Daarnaast heb ik een opleiding tot Bloesemtherapeute bij Bram Zaalberg, Tuina Masseur en energetische werker met goed gevolg afgerond. Uiteraard volg ik ook zeer regelmatig bijscholing binnen mijn vakgebieden om zo mijn kennis up-to-date te houden, te verdiepen en uit te breiden. In 2015 heb ik mijn opleiding familieopstellingen bij Hylke Bonnema afgerond alsmede de 2-daagse verdieping Familieopstellingen en Kanker van Hylke Bonnema en Henk Franssen gedaan.
Opleiding Verdiepend Handelen in Systemisch Werken Familieopstellingen.
Onder leiding van de deskundige begeleiding van Rogier van Luijk biedt familie opstellingen Limburg en Overijssel deze opleiding aan. Eisen: HBO denkniveau en motivatie. Tijdsduur: 7 dagen. dag 110: mei, 11.00u 18.00u. dag 2: 11 mei, 11.00u 18.00u. dag 3: 21 juni, 11.00u 18.00u. dag 4: 22 juni, 11.00u 18.00u. dag 5: 30 augustus, 11.00u 18.00u. dag 6: 31 augustus, 11.00u 18.00u. dag 7: 26 oktober, 12.00u 18.00u, afsluiting. Kosten: 99700, ook in termijnen te voldoen. Rogier van Luijk: professioneel begeleider in systemisch werken familieopstellingen, traumaseksuoloog, psychodrama begeleider, fysiotherapeut, psychosociaal therapeut, internationaal gecertificeerd NLP trainer en schrijver.

Contacteer ons