Resultaten voor hbo opleiding familieopstellingen

hbo opleiding familieopstellingen
Psychologische-hulpverlening.nl Familieopstellingen.
Somatic Experience in opleiding. EFT Emotional Freedom Technieken. TRE trauma release exercises. HBO Medische basiskennis. Post HBO RET Rationeel Emotieve therapie Haarlem ism Albert Ellis inst. 1079 AX Amsterdam. Acceptance and Commitment Therapy, Bio-energetica, Burnout-begeleiding, Counseling, EFT, EMDR, Familieopstellingen, Focussen, Lichaamsgerichte psychotherapie, Mindfulness, Oplossingsgerichte therapie, Psychosociale therapie, Rationeel Emotieve Therapie, Relatietherapie en Rouwverwerking.
Familie organisatieopstellingen Vidarte.
Deze 16-daagse integrale opleiding Familie en Organisatieopstellingen is opgebouwd uit 3 afzonderlijke onderdelen; de workshop Introductie Systemisch Werk, de opleiding Familieopstellingen en de opleiding Organisatieopstellingen.: De opleiding Familieopstellingen leert je de verbanden en dynamieken ontdekken binnen familiesystemen. Je leert jouw eigen bewegingen en patronen kennen, kunt werken met de systemische dynamieken.
Opleiding Kunstzinnige Counseling SPSO.
De gewone psychologie komt in beeld, doch ook de meer psychodynamische achtergrond. Daarbij kunnen transpersoonlijke dimensies concreet zichtbaar worden; de overlap tussen psychodrama en familieopstellingen kan als verheldering aan bod komen. Psychodrama kan in groepen worden gedaan, maar ook in een een-op-een setting, met alleen therapeut en cliënt. Dat heet monodrama en zal aan bod komen. Valkuilen en voorzorgen worden zichtbaar. Verder kunnen lichaamsgerichte elementen aan bod komen en een uitbouw naar beelden of meer poëtische expressie is mogelijk. Beelden en fantasieën kunnen ook teveel een eigen leven gaan leiden. Psychodrama staat toe om met elementen te werken die om verkenning, uitwerking en herstel vragen. Door: de heer dr H. Op deze dag is de presentatie van de Kunstzinnige Therapie Counseling Eindopdrachten. Door: mevrouw Fransje de Jongh. Tijdens de opleiding kunnen docenten de onderwerpen aanpassen aan de actualiteit van het counselen en aan datgene dat in de groep van belang is.
Opleiding Familieopstellingen Rituelen Harrie de Kruijff.
11 januari 2019, start Opleiding Opstellingen Rituelen. 23-24 februari 2019 Familieopstellingen in Groningen. 4 mei 2019 Zweethutceremonie in Wijhe. 11 mei 2019 Familieopstellingen in Boxtel. 15 juni 2019 Familieopstellingen in Groningen. 21 september Familieopstellingen in Boxtel. 26 oktober 2019 Familieopstellingen in Groningen.
Familieopstellingen CIVAS Opleidingen.
Werken bij CIVAS. Studies A tot Z. Acceptance and commitment therapy ACT. Aroma en Bach bloesemtherapeut. Aura en chakrahealing. Bach bloesemtherapie voor dieren. Coaching bij ADHD en ADD. Coaching bij angst. Coaching bij autisme. Coaching bij hoogbegaafdheid. Coaching bij hoogsensitiviteit. Communiceren met dieren. Counseling bij depressie en rouw. Counseling bij verslaving. Creatief werken met kinderen. Depressie en rouwcounselor. Dermatherapie op natuurlijke basis. Dieren energetisch behandelen. Dieren energetisch behandelen specialisatie. Gezondheid en gedrag bij hond en kat. Het samengestelde gezin. Homeopathie voor dieren. Hypnotherapie en regressie. Kinesiologie / Touch for Health. Klinische psychologie I. Klinische psychologie I II. Klinische psychologie II. Leer en gedragsproblemen. Massage en voetreflextherapeut. Mediation en conflictbemiddeling. Medische basiskennis MBK. Medische basiskennis CPION. Mindfulness based cognitive therapy. Mindfulness voor kinderen. Neurolinguïstisch Programmeren NLP. Orthomoleculaire voeding voor kinderen. Overgang en voeding. Psychosociale basiskennis CPION. Rationeel-emotieve therapie RET. Start uw eigen praktijk. Stervensbegeleiding bij dieren. Terug naar je natuur. Voeding en ouderen. Voetreflex en reikitherapeut. Zelfvertrouwen voor kinderen. Bekijk alle studies. Terug naar Counseling en coaching Volgende studie 19 van 60 Vorige. Over de opleiding. Zo studeert u. De erkende opleiding Familieopstellingen hbo-niveau omvat 8 praktijkdagen plus een schriftelijk deel van 10 lessen dat u thuis volgt.
Familieopstellingen systemisch werk relatieopstellingen Amsterdam.
Na mijn hbo management opleiding heb ik aanvullende management en leiderschapstrainingen gedaan. De cursus persoonlijk leiderschap enkele jaren geleden triggerde mij om mijzelf verder te ontwikkelen en uit te zoeken waar mijn passie ligt. Met liefde heb ik dan ook een post-hbo-opleiding tot allround coach/counselor gedaan en daarnaast vele aanvullende cursussen, trainingen en workshops binnen dit werkveld gevolgd. Waaronder de opleiding tot relatiecoach, coachen bij hsp en coachen bij hoogbegaafdheid. En ben ik sinds 2017 systemisch opsteller familieopstellingen. Familieopstellingen en systemisch werk. In 2016/2017 heb ik verschillende cursussen en de jaaropleiding familie en organisatieopstellingen gevolgd aan de academie voor opstellingen bij Hylke Bonnema.
Coachingsopleiding, Post-HBO, Erkend Blankestijn Partners.
In haar aanpak schroomt Silvia niet om deelnemers met zichzelf te confronteren. Dit doet ze met volle aandacht, respect en liefde en ze laat niet eerder los tot de deelnemer begint te bewegen in zijn ontwikkeling. Guido Zoomers, Projectmanager MOTO, Brandweer Zuid-Limburg. Een training volgen bij Blankestijn Partners is een diepgaand proces ervaren waarbij je stap voor stap bij de kern komt. Eenmaal bij de kern wordt het resultaat bekrachtigd, zodat je er echt op een effectieve manier mee verder kunt. Silvia heeft niet alleen een stempel gedrukt op het vakmanschap van honderden professionals op het gebied van training en coaching, zij zet zich ook met hart en ziel in om anderen te begeleiden om trainer van het jaar te worden. Door de combinatie van theorie, praktijk en leercoaching zit ik helemaal in een flow van leren en ontwikkelen, nadenken over mezelf, leren voelen, reflecteren en ervaren. Willeke Lankamp, Lankamp Coaching. Inzicht en werkvormen over de methodiek van het Stermodel. Kennis en inspiratie. 09 december 2019, door: ir. Hoe word je Loopbaancoach? Is het jouw loopbaandroom om Loopbaancoach te worden en wil je weten: Hoe word je Loopbaancoach? 31 oktober 2019, door: ir. Gecertificeerd coach worden op top 5 coachingsthemas.
NOBCO EMCC Blankestijn Partners.
De opleiding Coachingsvaardigheden is erkend op NOBCO EMCC foundationniveau. De vervolgopleiding Diepgaand Coaching is een opleiding op NOBCO EMCC senior-practitionerniveau. De explosieve groei van het coachingsvak heeft de NOBCO Nederlandse Orde van Beroepscoaches ertoe gebracht het Europese keurmerk voor coaches in Nederland te introduceren.
lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen hbo opleiding familieopstellingen.
Workshop Familieopstellingen Tineke Brackel 2009, 2012. Workshop Liefde Relaties Jan Geurtz 2015. Workshop Seksualiteit van Kind en Gezin door Minke de Boer De Kindercoaches 2015. lichaamsgerichte psychotherapie familieopstellingen hbo opleiding familieopstellingen. Familieopstellingen: familieopstelling cursussen. De ontwikkelingsjaartraining wordt gegeven als geaccrediteerde Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen HBO.
Opleiding Familieopstellingen Instituut voor Systemisch Werk.
Echter, wij vinden het systemisch werk, en met name familieopstellingen, een zeer krachtige en waardevolle methode en er is ons veel aan gelegen om dit op een juiste, respectvolle en bekwame manier door te geven en te onderwijzen. In deze 20-daagse opleiding komen alle aspecten van het begeleiden van familieopstellingen aan bod, en deze geven je een gedegen basis om het systemisch werk te kunnen gaan toepassen in je leven en in of als je werk.

Contacteer ons