Op zoek naar poppetjes familieopstellingen?

poppetjes familieopstellingen
Basismateriaal voor iedere opsteller: complete set opstellingsfiguren.
Alle figuren zijn handgeschilderd. De poppetjes en schijven worden geleverd in een handzame etui. De poppetjes zijn stuk voor stuk handgeschilderd. Per set zit er ruim een uur schilderwerk in. De set bevat.: 10 houten mannenpoppetjes, 20 mm hoog, in vijf verschillende kleuren.;
Opstellingen Academie voor Opstellingen.
In individuele sessies kan je ook gebruik maken van poppetjes, schaakstukken of theekopjes om daarmee de verhoudingen duidelijk te maken. Daarnaast is visualisatie ook een goed middel om het veld bewust en transformeerbaar te maken. Voor meer informatie hierover kan ik het boek van Ursula Franke aanraden genaamd Als ik mijn ogen sluit, kan ik je zien. Organisatieopstellingen zijn opstellingen die de organisatie in beeld brengen. Het maakt een cultuurscan van de onderliggende relationele dynamiek. Deze opstellingen kunnen meer gericht zijn op de onderlinge dynamiek binnen een management team of ook op de organisatie als geheel inclusief alle stakeholders. De energetische dynamiek in deze opstellingen is lichter dan in familieopstellingen.
Een familieopstelling bij 1-op-1 coaching?
Mariette Dietz Familieopstellingen coach, coaching, familieopstellingen, nlp, systemisch werk. Over familieopstellingen heb je hier al het een en ander kunnen lezen. Maar stel nou dat je geen mensen voor handen hebt die jouw familie kunnen representeren. En je wilt toch eens ervaren wat zon opstelling je kan brengen.
Houten figuren voor familieopstellingen Poppetjes en Figuurtjes Marktplaats.nl.
Houten figuren voor familieopstellingen. 210 x gezien 3 x bewaard sinds 03 nov. Ophalen of Verzenden Verzendkosten. Volg zending met Track Trace. Veilig, snel en vertrouwd versturen. Een mooie set figuren/poppetjes voor het oefenen van een familieopstelling / tafelopstelling. De set bevat: 5 vierkante poppetjes 10 cm hoog 5 ronde poppetjes 10 cm hoog 5 vierkante poppetjes 7 cm hoog 5 ronde poppetjes 7 cm hoog De set wordt geleverd in een mooie doos van hoogwaardig berken multiplex.
Familieopstelling KindJij.
Individuele opstellingen werken op dezelfde manier, maar er worden dan in plaats van personen poppetjes, voorwerpen of vloerankers gebruikt om een opstelling te maken. Dit geeft dezelfde inzichten als bij een groepsopstelling en werkt net zo diep door. Wil je een opstelling doen of heb je nog vragen? Kijk in de agenda voor meer informatie en data of neem vrijblijvend contact met me op! Opstellingen kunnen gedaan worden voor allerlei systemen op verschillende gebieden.: ziekte en psychiatrische stoornissen. Het ontstaan van Familieopstellingen.
Materiaal De Kontekst.
Verder kunt u losse poppetjes en het andere materiaal bestellen via www.gezinspunt.nl/materiaal Voor vragen of bestellingen kunt u tevens contact opnemen met Marianne Soeters via materiaal@gezinspunt.nl. Tweedehands poppetjes zijn te vinden via.: of u kunt poppetjes bestellen bij Lego onder vermelding artikelnummer zie inhoudsopgave zijkant grote duplo verpakking, zoals huis, boerderij etc.

Contacteer ons