Resultaten voor ingrid dykstra opleiding

ingrid dykstra opleiding
NLP Opleiding, Cursussen en Workshops volg je bij UNLP UNLP.
Tijdens de opleidingsdagen onder leiding van Ingrid zullen we in gaan op het werken met kinderthemas, kinderen/tieners en sociale interactie in gezinnen. Binnen de UNLP verzorgt Ingrid Dykstra de opleiding Familieopstellingen met kinderen en tieners en korte trainingen zoals Innerlijk Kind en Kind, tiener en balans.
Inspiratiedagen: Familieopstellingen met kinderen, jongeren en verlies! Land van rouw.
wo 30/05/2018 do 31/05/2018 Inspiratiedagen: Familieopstellingen met kinderen, jongeren en verlies! Met: Ingrid Dykstra. Ingrid Dykstra begeleidt familieopstellingen op een bijzondere en zorgzame manier. Ze werkt met gezinnen waar een probleem speelt en alle gezinsleden zijn welkom, inclusief de allerkleinsten.
Opleiding tot Kindercoach Specialisatie Familieopstellingen UNLP.
Kindercoaching Familieopstellingen Kind en Jongeren. OPLEIDING SYSTEMISCH KINDERCOACH door Ingrid Dykstra. Wil jij leren van dé expert op het gebied van familieopstellingen met kinderen en jongeren? Ook in 2018 geeft Ingrid Dykstra exclusief bij UNLP haar opleiding Familieopstellingen" met kinderen en jongeren!
NLP Opleiding, Cursussen en Workshops volg je bij UNLP UNLP.
Ingrid verzorgt een deel van de Verdiepingsmodule Familieopstellingen én de specialisatie Familieopstellingen voor kinderen en tieners/kindercoach. Beide modules zijn te volgen na een Familieopstelling Basismodule, waarin je de essentiële kennis en vaardigheden opdoet voor het begeleiden van systemische opstellingen. Deelnemers aan het woord. Ineke Hardeman, verpleegkundige. Volgde de NLP Practitioner Dagopleiding. De gedrevenheid, het uitnodigende. De trainers nodigen je uit om je te verdiepen en om na te denken! Eva Nater, fotograaf. Volgde de NLP Practitioner Zomeropleiding. Spring in het diepe en laat je verrassen door deze prachtige opleiding.
Op de thee met Ingrid Dykstra YouTube.
Zij werkt onder andere samen met jeugdzorg en kinderbescherming. Hoe zorg je dat het kind weer balans ervaart? Dat het kind leven weer kan leven? Dat het kind rust ervaart in het familiesysteem? Ingrid Dykstra helpt je dat te bereiken met de opleiding kindercoach.
Gezinsopstellingen met Ingrid Dykstra Ontmoeting op de grens.
Gezinsopstellingen met Ingrid Dykstra. Ingrid Dykstra werkt met gezinnen waar een probleem speelt. Het hele gezin is welkom, ook de allerkleinsten. Op deze dag werkt ze met familieopstellingen waarbij het hele gezin mee mag doen. Ze zegt altijd: ouders en verzorgers moeten, kinderen mogen!

Contacteer ons