Zoeken naar integratieve psychotherapie opleiding

integratieve psychotherapie opleiding
De Nieuwe Praktijk Rotterdam I Praktijk voor psychotherapie. marina De Nieuwe Praktijk.
Ik ben opgeleid tot integratief psychotherapeut, om verschillende soorten psychotherapie en technieken naar behoefte toe te passen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Interpersoonlijke psychotherapie IPT en Affectfobietherapie AFT. De therapeutische relatie die we aangaan staat voor mij centraal ongeacht welke richting we opgaan. Opleiding en werkervaring.
NVP Opleiding psychotherapeut.
De opleiding tot psychotherapeut duurt vier jaar in deeltijd en bestaat uit theorie, praktijkstages en supervisie begeleiding door een ervaren therapeut. Voor degenen die reeds een registratie hebben als gz-psycholoog duurt de opleiding 3 jaar. Deze postdoctorale opleiding is toegankelijk voor mensen die de volgende universitaire opleiding hebben.:
Integratieve therapie Vind-een-Psycholoog.nl.
Vind hier een integratief psychotherapeut. De AIHP Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie biedt een integratieve therapieopleiding en integratieve bijscholingen. De Educatieve Academie biedt opleiding tot IV-therapeut interactionele Vormgeving en biedt ook integratieve bijscholingen. Vind een integratief therapeut.
Postgraduaat psychotherapie: optie volwassenen Profiel Universiteit Antwerpen.
de cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie. de cognitieve gedragstherapie. de psychoanalytische therapie. We besteden aandacht aan.: het verwerven van een therapeutische luisterhouding en attitude. het installeren en in stand houden van de therapeutische relatie. het hanteren van de therapeutische relatie om persoonlijkheidsverandering te bewerkstelligen. het faciliteren van intrapersoonlijke veranderingsprocessen via het beïnvloeden van cognities, beleving en affect, en gedrag. De docenten zijn gerenomeerde psychotherapeuten en opleiders uit de 4 hoofdstromingen. Je moet beschikken over een basisdiploma van een geestelijk gezondheidsberoep.: arts master in de geneeskunde met specialisatie in de psychiatrie voor volwassenen vanaf het eerste jaar specialisatie. licentiaat/master in de psychologie: klinische psychologie, met minstens 6 maanden klinische stage. licentiaat/master in de pedagogische wetenschappen: orthopedagogiek, met minstens 6 maanden klinische stage of een equivalent aan een Vlaamse universiteit. Artsen met specialisatie in huisartsgeneeskunde max. 10% kunnen toegelaten worden op basis van een aanvraagdossier dat voldoende garanties voor stage-praktijk biedt. Bovendien moet je bij de start van de je opleiding werkzaam zijn in een klinische setting met begeleiding van volwassenen minstens 10 cliënten of cliëntgroepen per week.
FMS Postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie: kinderen en jongeren 4 jaar, ism KU Leuven.
Theoretische methodische vorming. In deze integratieve opleiding stromen het gedachtegoed uit de Emotion Focused therapie, gestalt en cliëntgerichte therapie samen met onmisbare noties uit het systeemdenken. Vooral de narratieve stroming komt ruim aan bod. Creatieve en speelse technieken worden verbonden met het ervaringsproces. Uiteraard krijgt de ontwikkelingspsychologie de plaats die haar toekomt. Inhoudelijk doorlopen we de visie op psychotherapie en de therapeutische grondhoudingen.
vierjarige therapeutenopleiding Educatieve Academie.
Interactionele Vormgeving I.V. is een nieuwe vorm waarbij, vertrekkend vanuit een integratieve visie, verschillende therapeutische stromingen in interactie worden gebracht tot een nieuw model. In het nieuwe geheel dat I.V. vormt, bevruchten, verdiepen en verrijken de oorspronkelijke vormen elkaar wederzijds zonder hun eigenheid te verliezen. beweegt zich in het spanningsveld tussen de universaliteit van menselijke problemen en de eigenheid van iedere mens, heeft oog voor de mens in ontwikkeling en voor diens existentiële en spirituele dimensie. integreert experiëntiële met Systemische elementen, een lichaamsgerichte en creatieve benadering met gesprekstherapie. Over de Vierjarige Therapieopleiding. De opleiding is gebouwd op en onderscheidt zich door volgende peilers.:
Integratieve Psychotherapie post-HBO Opleiding tot MasterTherapeut.
Beide opleidingen kennen een opleidingsduur van 4 jaar met hetzelfde aantal supervisie en leertherapiesessies. Een van de verschillen met onze 4-jarige EAP-erkende Integratieve Psychotherapie opleiding is o.a. dat voor de studie aan het RINO een master level in psychologie, pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde vereist is. Op onze Academie kun je ook met andere hbo of universitaire opleidingen de opleiding volgen.
Psychotherapie Rotterdam Ervaren en persoonlijk Therapie van der Heul.
Ik ben Machteld van der Heul en werk sinds 2011, na afronding van de opleiding voor Integratieve Psychotherapie, in mijn praktijk in Schiedam. Daarvoor heb ik jaren, als woonbegeleider en later als teamleider, met heel veel plezier in de in de sociale psychiatrie gewerkt.
Christelijk integratieve therapieopleiding groundwork.nl.
Na het doorlopen van de opleiding heb je jezelf een heel nieuw vak eigen gemaakt en kun je aan de slag als christelijk integratieve therapeut.: Je hebt een beroepsopleiding op zak die wordt erkend door verschillende relevante beroepsverenigingen en waarmee je lid kunt worden van een beroepsvereniging.
Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl Openingstijden Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl Buys Ballotstraat.
Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl. Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl. Buys Ballotstraat 46, 4462AR, Goes 06-15207446 Website. Openingstijden 15 okt 21 okt. Deze week Volgende week. Openingstijden 22 okt 28 okt. Deze week Volgende week. Dinsdag 16 oktober. Dinsdag 23 oktober. Open op zondag. Geen koopzondagen bekend. Sinds 1994 heb ik een eigen praktijk voor psychotherapie, nadat ik mijn opleiding Transformatie Psychologie had afgerond.

Contacteer ons