Op zoek naar integratieve psychotherapie?

integratieve psychotherapie
Integratieve Psychotherapie.
Dat geeft houvast en overzicht. Carin Freid heeft haar eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie en EDMR, supervisie en coachting en werkt bij een orthopedisch centrum met jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Daarnaast is ze docent, supervisor en assessor bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
Integratieve Psychotherapie Rienke Luymes.
Als je een hulpvraag hebt, hoef je dus niet op zoek te gaan naar een therapeut die bij jou past, maar de integratieve therapeut maakt een behandeling op maat die past bij jou en waarin jij als cliënt centraal staat. De integratieve psychotherapie benadert de mens als een geheel van verschillende dimensies, die jij je kunt voorstellen als de blaadjes van een bloem.
Academie Vesta Welkom bij Academie Vesta.
U volgt gegarandeerd een opleiding van hoogste kwaliteit. U leert vanuit verschillende psychologische benaderingen een voor elke cliënt passende begeledingswijze te ontwikkelen en te bieden. U leert zowel cliënten met enkelvoudige hulpvragen te begeleiden als cliënten met complexe hulpvragen. U leert zowel zelfstandig te werken als multidisciplinair met bv psychiaters. Onze lesgroepen bestaan uit maximaal 10 personen waardoor er veel individuele aandacht is voor elke student. Naast groepsintervisie krijgt u 90 uur individuele begeleiding. U kunt in uw eigen tempo studeren. U krijgt begeleiding bij uw ondernemerschap. Vanaf het tweede studiejaar heeft u inkomsten uit uw eigen praktijk. Al tijdens uw opleiding worden de door u gegeven sessies door zorgverzekeraars vergoed. U behaalt tijdens uw opleiding het door zorgverzekeraars verplichte diploma psychosociale basiskennis zonder extra kosten. U wordt na uw afstuderen opgenomen in de Zorggids. U kunt na uw afstuderen ook in andere Europese landen als volwaardig therapeut werken. Academie Vesta ondersteunt.: Nederlandse academie voor integratieve psychotherapie Vesta Donderbergweg 10A 6611 KL Overasselt.
Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O Openingstijden Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O Hertstraat.
De Integratieve Psychotherapie heeft als uitgangspunt dat de mens met al zijn eigenschappen, problemen en eigenaardigheden een brede benadering nodig heeft. De Integratieve Psychotherapie hanteert hierbij niet één therapiemodel. Dat wat een cliënt nodig heeft wordt geboden. Er wordt gebruik gemaakt van zeer verschillende therapievormen.
Praktijk Lapis Lazuli Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.
Ook voor jou? Integratieve psychotherapie is voor heel veel verschillende klachten of problemen geschikt. Of je nu een burn-out hebt, emotie-eten wilt stoppen, of simpelweg wilt leren hoe je beter grenzen kunt stellen. Integratieve psychotherapie kan ook voor jou de oplossing zijn.
Integratieve psychotherapie in Amsterdam Praktijk voor zelfonderzoek.
Integratieve psychotherapie is een vorm van kortdurende psychotherapie 5-25 sessies. Het belangrijkste uitgangspunt bij deze therapie is dat ieder mens uniek is en een eigen therapie op maat verdient. Verschillende therapie technieken. Omdat de persoon centraal staat en niet de methode, maakt integratieve psychotherapie gebruik van technieken die uit verschillende theoretische kaders geput worden.
Integratieve Psychotherapie post-HBO Opleiding tot Psychotherapeut.
De Nederlandse Academie met haar Integratieve Psychotherapie opleidingen voldoet aan deze norm. Onze ECP opleiding versus de RINO opleiding tot psychotherapeut. De bovengenoemde EAP-standaard is ondertussen ook door het RINO overgenomen. Beide opleidingen kennen een opleidingsduur van 4 jaar met hetzelfde aantal supervisie en leertherapiesessies. Een van de verschillen met onze 4-jarige EAP-erkende Integratieve Psychotherapie opleiding is o.a. dat voor de studie aan het RINO een master level in psychologie, pedagogiek of geestelijke gezondheidskunde vereist is.
Integratieve psychotherapie SON Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Bodegraven.
De Integratieve psychotherapie richt zich op deze emotionele, lichamelijke, mentale, sociale en gedragsmatige aspecten van de cliënt. Hierbij wordt uitgegaan van het standpunt dat deze aspecten gezamenlijk betrokken zijn bij de oorzaak of het in stand houden van de klacht.
Praktijk Psycho-Hypnotherapie en EMDR Rouwverwerking in Hoorn.
Mijn naam is Matty de Vries 1962 en ik geniet dagelijks van het werk in mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie, hypnotherapie, EMDR en coaching. Na mijn studie Communicatiewetenschap heb ik een gedegen studie integratieve psychotherapie gevolgd, later aangevuld met psycho-hypnotherapie en Algemene Psychotherapie Wetenschappen, bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.
Psychotherapie vergoeding update: 2020 Zorgwijzer.
De zorgverzekeraars hieronder erkennen de NAP of VIT. Wanneer je in aanmerking wil komen voor de vergoeding van Integratieve Kinder en Jeugdtherapie, kun je bij jouw zorgverzekeraar informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden. Selecteer een zorgverzekeraar. Toon alle zorgverzekeraars. De Friesland Zorgverzekeraar. IZZ door VGZ. United Consumers VGZ. Zorg en Zekerheid. Download als pdf. Deze zorgverzekeraar biedt vanuit de aanvullende verzekering geen vergoeding voor psychotherapie.

Contacteer ons