Resultaten voor integratieve psychotherapie

integratieve psychotherapie
Wat is integratieve therapie? Email. Facebook. Google. LinkedIn.
Als therapeut bemoei ik me minder met de inhoud het wat maar des te meer sturend en directief op het proces het hoe. Ik stimuleer en motiveer je op een directieve wijze tot het direct ervaren en actief veranderen van je klacht. Voordelen Integratieve psychotherapie.
Integratieve Psychotherapie LEVEN VANUIT JE KERN. Integratieve Psychotherapie LEVEN VANUIT JE KERN.
U bevindt zich hier: Home / Persoonlijke coaching / Integratieve Psychotherapie. Mijn werkwijze is gebaseerd op de Integratieve Psychotherapie. Dit is een inzichtgevende vorm van therapie waarbij je zélf een actieve rol speelt. Vanuit verschillende invalshoeken kijk je naar hetgeen je inbrengt.
Integratieve therapie Vind-een-Psycholoog.nl.
Vind een training. Wat is Integratieve psychotherapie? Integratieve psychotherapie werkt vanuit de combinatie van verschillende vormen van psychotherapie. Omdat elke mens een unieke benadering nodig heeft, past de integratieve therapeut zijn ondersteuning aan aan de noden en de eigenheid van de cliënt.
Wat is integratieve psychotherapie? WELKOM op de website van CESUUR!
Wat is integratieve psychotherapie? Integratieve Psychotherapie is een over het algemeen kortdurende vorm van therapie, die ervan uitgaat dat een persoon de wijsheid, de kwaliteiten en eigenschappen én de kracht bezit die nodig zijn om zelf aan de klachten of het probleem waar hij of zij last van heeft te werken.
Integratieve psychotherapie KAPPA Pedagogen en Psychologenpraktijk.
Integratieve psychotherapie kan worden gedefinieerd als het al dan niet in combinatie, op een verantwoorde en verantwoordbare wijze kunnen toepassen van verschillende methoden van behandeling. De therapeut combineert bij de integratieve benadering methoden en technieken die in verschillende therapeutische theorieën ontwikkeld zijn.
Integratieve psychotherapie InternalisInternalis.
Of psychotherapie, psychosociale therapie, gedragstherapie en cognitieve therapie, alle zijn vormen die integratief toepasbaar zijn. Integratieve therapie biedt behoorlijk wat voordelen: de mogelijkheid om naast het aanpakken van je overtuigingen en gedrag, ook je emoties, lichaamsbewustzijn en zingeving te behandelen.
Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O Openingstijden Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O Hertstraat.
De Integratieve Psychotherapie heeft als uitgangspunt dat de mens met al zijn eigenschappen, problemen en eigenaardigheden een brede benadering nodig heeft. De Integratieve Psychotherapie hanteert hierbij niet één therapiemodel. Dat wat een cliënt nodig heeft wordt geboden. Er wordt gebruik gemaakt van zeer verschillende therapievormen.
Praktijk Lapis Lazuli Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.
Ook voor jou? Integratieve psychotherapie is voor heel veel verschillende klachten of problemen geschikt. Of je nu een burn-out hebt, emotie-eten wilt stoppen, of simpelweg wilt leren hoe je beter grenzen kunt stellen. Integratieve psychotherapie kan ook voor jou de oplossing zijn.
Integratieve psychotherapie in Amsterdam Praktijk voor zelfonderzoek.
Integratieve psychotherapie is een vorm van kortdurende psychotherapie 5-25 sessies. Het belangrijkste uitgangspunt bij deze therapie is dat ieder mens uniek is en een eigen therapie op maat verdient. Verschillende therapie technieken. Omdat de persoon centraal staat en niet de methode, maakt integratieve psychotherapie gebruik van technieken die uit verschillende theoretische kaders geput worden.
Integratieve Psychotherapie.
Dat geeft houvast en overzicht. Carin Freid heeft haar eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie en EDMR, supervisie en coachting en werkt bij een orthopedisch centrum met jongeren met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Daarnaast is ze docent, supervisor en assessor bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Contacteer ons