Resultaten voor opleiding integratieve psychotherapie

opleiding integratieve psychotherapie
Opleiding.
Specialisatie: psychopathologie, gedragspsychologie, en sociale anthropologie. Opleiding tot trainer Assertiviteit 1979-1980 bij Schouten. TA training bij ANITA van 1980-1982 bij Maarten Kouwenhoven TSTA en Marijke Arendsen Hein TSTA. Met inbegrip van training in regressie therapie van Marge Reddington TSTA en psychodrama Joke van der Keuken. Leertherapie TA 1982 bij Maarten Kouwenhoven TSTA en Marijke Arendsen Hein TSTA. Basiscursus EMDR 2008 Eye Movement Desentization and Reprocessing Ad de Jongh en Erik ten Broeke. Vervolgcursus EMDR 2009 en 2010 Eye Movement Desentization and Reprocessing Ad de Jongh en Erik ten Broeke. Supervisie EMDR 2009 en 2010 bij Hans-Jaap Oppenheim. Workshops 16 trainingsdagen van Richard Erskine TSTA: Integratieve Psychotherapie.
Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Marjo Adan.
Minke Koks Hendriks Franssen In Balans Therapie Nijmegen Bottendaal.
Daarnaast heb ik zelf de nodige levenservaring. Deze ervaringen breng ik in mijn werk mee. De opleiding tot Integratief Therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Integratieve Psychotherapie. Overige relevante opleidingen.: Post-HBO Opleiding Integratieve Psychotherapie. Post-HBO Opleiding Integratieve Counseling.
Opleiding: Integratieve Psychotherapie Millian.
Integratief therapeut: een vak met unieke mogelijkheden. Integratieve Psychotherapie is een kortdurende therapievorm met unieke mogelijkheden, gericht op het ondersteunen van volwassenen met problemen en klachten van uiteenlopende aard. In de therapie vormen onbewuste processen een belangrijk hulpmiddel bij het activeren van innerlijke hulpbronnen en het realiseren van gezonde oplossingen.
Opleiding Beroep.
Gevonden in andere categorie├źn.: Gebruik persoonlijk profiel. Minder dan 10km. Minder dan 20km. Minder dan 40km. Minder dan 60km. Minder dan 100km. zoeken in de regio.: Grond, Weg en Waterbouw. Muziek, Kunst Cultuur. Meerdere selecties: CTRL toets. Laatste 3 maanden.
De Nieuwe Praktijk Rotterdam I Praktijk voor psychotherapie. marina De Nieuwe Praktijk.
Ik ben opgeleid tot integratief psychotherapeut, om verschillende soorten psychotherapie en technieken naar behoefte toe te passen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Interpersoonlijke psychotherapie IPT en Affectfobietherapie AFT. De therapeutische relatie die we aangaan staat voor mij centraal ongeacht welke richting we opgaan. Opleiding en werkervaring.
Over Mij Praktijk Lapis Lazuli.
Na cursussen gevolgd te hebben op verschillende terreinen, zoals rebalancing, holistische massage, en intuitieve ontwikkeling, wilde ik me verder verdiepen in de psyche van de mens. Daarom ben ik de 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam gaan doen.
Christelijk Christelijk integratieve integratieve therapie therapie opleiding opleiding groundwork.nl. groundwork.nl.
De centrale waarden, leercultuur en theoretische uitgangspunten die we binnen de opleiding hanteren, zijn geïnspireerd op een mensbeeld dat gegrond is in een christelijke visie op mens-zijn: dat we bedoeld zijn om als kinderen van God tot onze bestemming te komen in deze wereld waar gebrokenheid een onderdeel van is. Die bestemming houdt in dat we steeds meer gelijkvormig worden aan Jezus en in toenemende mate in staat zijn om onvoorwaardelijk lief te hebben. Vanuit dit christelijk perspectief wordt onze gebrokenheid niet ontkend, maar geheeld in Christus. Integratieve mensbenadering: Het integratieve karakter van de opleiding komt tot uiting in het holistische mensbeeld dat je als christelijk integratief therapeut leert hanteren.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen.
KLAAR Integratieve psychotherapie Den Haag NBVH.
Daarna volgde zij een opleiding Integratieve Psychotherapie, een opleiding voor het therapeutisch begeleiden van mensen, waarin naast haar analytische vaardigheden ook ruimte was voor haar behoefte aan ervaringsgericht werken. De cirkel was rond. Claartje werkt nu met veel plezier als therapeut in haar eigen praktijk.

Contacteer ons