Resultaten voor opleiding integratieve psychotherapie

opleiding integratieve psychotherapie
NVP Wat is psychotherapie?
Integratieve psychotherapie kan worden gedefinieerd als het al dan niet in combinatie, op een verantwoorde en verantwoordbare wijze kunnen toepassen van verschillende methoden van behandeling. De therapeut combineert bij de integratieve benadering methoden en technieken die in verschillende therapeutische theorieën ontwikkeld zijn.
Opleiding Integratieve Psychotherapie BGL partners.
Leeromgeving Online inschrijven. Opleiding Integratieve Psychotherapie. Gedurende de opleiding Integratieve Psychotherapie ontwikkelt u competenties waarmee u een gezonde ontwikkeling van cliënten kunt stimuleren en krijgt u handvatten aangereikt om problemen van sociale, emotionele, psychosomatische en relationele aard adequaat aan te pakken.
Over Sonja SON Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Bodegraven.
Vanaf 2005 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie Adam en sindsdien werk ik in mijn eigen praktijk voor Integratieve Psychotherapie te Bodegraven. De relatie lichaam en geest en hun wederzijdse beïnvloeding hebben mijn grote interesse. Na het volgen van twee opleidingen in de EMDR therapie, ben ik mij gaan specialiseren in traumaverwerking. Mijn kernwaarden zijn: Bewustwording, Vrijheid, Warmte en Heling. Opleiding fysiotherapeut afgerond in 1981.
Therapeut Joke Zwirs Praktijk voor Integratieve Psychotherapie.
Na mijn studie HBO maatschappelijk werk heb ik met plezier gewerkt bij een Thuiszorg organisatie. Ik begeleidde mensen door het geven van individuele en gezinstherapie. Om mensen nog beter te kunnen begeleiden in hun proces heb ik de volgende studies succesvol afgerond.: driejarige opleiding Integratieve psychotherapie.
Praktijk de Kroo Geestelijk Beter' Integratieve Psychotherapie Zeeland.
In 2017 heb ik een 4-jarige opleiding afgerond aan de Academie voor Integratieve en Humanistische Psychotherapie in Gent. Een door de NAP Nederlandse Associatie voor Psychotherapie erkende opleiding. Over de grens in België ben ik psychotherapeut en in Nederland houder van het European Certificate Psychotherapy ECP.
NAP Opleidingen.
Master Innovatie Zorg Welzijn ECP QF 7. Pilotproject ECP MSc Master Innovatie ZorgWelzijn. Door de NAP erkende opleidingen. Opleidingen zijn leden van de NAP. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Opleiding Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie. Contact Secretariaat BIVT.
Wat is Integratieve Psychotherapie? AIHP.
Een voorbeeld van een geheel nieuwe vorm van psychotherapie tussen de klassieke paradigmas is Ryles cognitive analytic therapy, waar ideeën en behandelpraktijken uit zowel de psychoanalytische als de cognitief-gedragstherapeutische school samengaan in een nieuwe, integratieve psychotherapievorm. Vanuit de schooloverstijgende trend van psychotherapie-integratie ontstaan op deze manier nieuwe vormen van psychotherapie, die te vangen zijn in de omschrijving integratieve psychotherapie. Abraham 2001 heeft, in het kader van een opleiding, integratieve psychotherapie gedefinieerd als: het, al dan niet in combinatie, op een verantwoorde en verantwoordbare wijze kunnen toepassen van verschillende methoden van behandeling.
Minke Koks Hendriks Franssen In Balans Therapie Nijmegen Bottendaal.
Daarnaast heb ik zelf de nodige levenservaring. Deze ervaringen breng ik in mijn werk mee. De opleiding tot Integratief Therapeut heb ik gevolgd aan de Academie voor Integratieve Psychotherapie. Overige relevante opleidingen.: Post-HBO Opleiding Integratieve Psychotherapie. Post-HBO Opleiding Integratieve Counseling.
Therapeutlidmaatschap VIT Therapeuten.
Therapeutenopleiding Interactionele Vormgeving / Educatie Academie België, Berchem. Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie voorheen AIP België, Gent. Mocht jouw opleiding hier niet bijstaan en je hebt belangstelling voor lidmaatschap, neem dan contact op met het secretariaat van de VIT.
De therapeut Op de gele weg.
Na het behalen van mijn diploma Sociaal pedagogische Hulpverlening, heb ik jaren in de Kinder en Jeugdpsychiatrie en de jeugdhulpverlening gewerkt. In september 2013 ben ik gestart met de 4 jarige opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam.

Contacteer ons