Op zoek naar opleiding integratieve psychotherapie?

opleiding integratieve psychotherapie
NAP Opleidingen.
Telefoon Fax 06-18135381 geen nummer bekend. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Opleiding Integratieve psychotherapie basisopleiding algemene psychotherapie. Contact receptie Academie. Adres Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV Amsterdam. Telefoon Fax 020 615 04 94 020 617 35 87. NSG Nederlandse Stichting Gestalt.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie. De recentste neuropsychologische en fysiologische wetenschappelijke vaststellingen komen aan bod. Hierbij is vooral de impact van trauma en gehechtheid op ons functioneren focus van aandacht. De opleiding start met een groot deel aan leertherapie of self-experience.
IDEE Therapie en training en Peter Spelbos.
Aan de Academie voor Psychotherapie behaalde ik het diploma van de post-HBO opleiding Integratieve Psychotherapie en een paar jaar daarna het Europees Certificaat Psychotherapie van de Europese Associatie Psychotherapie, de Europese standaard in psychotherapie. Ik heb een voorliefde voor existentiële therapie en beschouw me daarom vooral als existentieel therapeut.
Opleidingen A.M. de Koning Hypno en Psychotherapie. Email. Facebook. Google. Linkedin.
Je bent hier: Home / Annemarie de Koning / Opleidingen. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam verzorgt sinds 1979 particuliere opleidingen in ondermeer Psychotherapie en Hypnotherapie. De basis van de academie is de Integratieve mensbenadering. De opleiding Integratieve Psychotherapie is een intensieve opleiding en duurt vier jaar.
Integratieve Psychotherapie ECP Erkende post-HBO Opleiding DNA.
De opleiding Psychotherapie. erkend 4-jarig post-hbo/wo wetenschappelijk onderbouwd opleidingsprogramma conform de voorwaarden van de Europese Associatie voor Psychotherapie EAP en de Europese Associatie voor Integratieve Psychotherapie EAIP. erkende 14-daagse opleiding Psychosociale en Medische Basiskennis PSBK conform de eisen van de zorgverzekeraars.
Integratieve Kindertherapie Badhoevedorp Merian Waal.
Diploma juli 2007. PSBK-opleiding 2015/2016: een vereiste van de zorgverzekeraars om naast een 4 jarige post hbo/wo opleiding, kwaliteit te waarborgen en waardoor de therapie deels vergoed blijft vanuit de aanvullende verzekering afhankelijk van uw polis. Diploma augustus 2016. EMDR, Integratieve EMDR voor kinderen. Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
Compassie Therapie Praktijk voor integratieve psychotherapie.
In 2007 ben ik daarom de opleiding Integratieve psychotherapie gaan volgen aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. In 2012 ben ik afgestudeerd en inmiddels heb ik mijn eigen praktijk aan huis. Het werken met mensen is mijn passie.
Integratieve Kindertherapie NAP.
therapeutische alliantie, werkrelatie. integratieve diagnostiek en kortdurende therapie behandelplan-op-maat. integratieve therapieprotocollen en interventierepertoire. therapeut zijn en basishouding. ethiek, morele ontwikkeling; wetgeving en beroepscode. observatie, exploratie, uitfilteren en diagnostische utilisatie van interferent gedrag, ontwikkeling van de eigen mensvaardigheden. Vaststelling van de therapeutische en persoonlijke ontwikkeling in theoretische, praktische en attitudecompetenties door assessment aan de hand van het aangelegde portfolio. Aan het eind van de opleiding heeft de student aangetoond te beschikken over persoonlijke, sociale en professionele vaardigheden en zich te committeren aan de beroepscode, klacht en tuchtrecht en ethiek van de EAIP en de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie NAP.
LVPW Erkende opleidingen Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden.
Academie voor psychotherapie. Diploma van de 4-jarige beroepsopleiding Integratieve Psychotherapie. Diploma van de 4 jarige opleiding Integratieve Counseling Coaching. Diploma van de 3-jarige opleiding Integratieve Hypnotherapie. Diploma van de 3-jarige opleiding Integratieve Addiction Counseling. Diploma van de 4 jarige opleiding Integratieve Addiction Therapie.

Contacteer ons