Meer resultaten voor opleiding integratieve psychotherapie

opleiding integratieve psychotherapie
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen.
NVP Wat is psychotherapie?
Integratieve psychotherapie kan worden gedefinieerd als het al dan niet in combinatie, op een verantwoorde en verantwoordbare wijze kunnen toepassen van verschillende methoden van behandeling. De therapeut combineert bij de integratieve benadering methoden en technieken die in verschillende therapeutische theorieën ontwikkeld zijn.
IDEE Therapie en training en Peter Spelbos.
Aan de Academie voor Psychotherapie behaalde ik het diploma van de post-HBO opleiding Integratieve Psychotherapie en een paar jaar daarna het Europees Certificaat Psychotherapie van de Europese Associatie Psychotherapie, de Europese standaard in psychotherapie. Ik heb een voorliefde voor existentiële therapie en beschouw me daarom vooral als existentieel therapeut.
postgraduaat in de integratieve en humanistisch-experiëntiële psychotherapie VIVES.
Academie voor Integratieve en Humanistische Psychologie en Psychotherapie vzw Antwerpen Zoersel; Oost-Vlaanderen Gent; West-Vlaanderen Koekelare aan VIVES Zuid. Integratief verwijst naar de integratie van lichaam en geest. De integratieve psychotherapie omvat dan ook voor een groot deel de studie van de psychosomatologie. De recentste neuropsychologische en fysiologische wetenschappelijke vaststellingen komen aan bod. Hierbij is vooral de impact van trauma en gehechtheid op ons functioneren focus van aandacht. De opleiding start met een groot deel aan leertherapie of self-experience.
Integratieve Psychotherapie ECP Erkende post-HBO Opleiding DNA.
De opleiding Psychotherapie. erkend 4-jarig post-hbo/wo wetenschappelijk onderbouwd opleidingsprogramma conform de voorwaarden van de Europese Associatie voor Psychotherapie EAP en de Europese Associatie voor Integratieve Psychotherapie EAIP. erkende 14-daagse opleiding Psychosociale en Medische Basiskennis PSBK conform de eisen van de zorgverzekeraars.
Over Sonja SON Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Bodegraven.
Opleiding tot psychosomatisch fysiotherapeut afgerond in 2001. Opleiding Integratieve Psychotherapie voor volwassenen afgerond in 2005. Opleiding integratief jongeren therapeut afgerond in 2008. EMDR trauma verwerking opleiding BivT en integratief EMDR therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mindfulness opleiding bij Trilemma.
bol.com Leerboek integratieve psychotherapie 9789058980335 Merkloos Boeken.
Dit boek geeft een aardige inleiding over integratief denken over en werken met psychotherapie op een schooloverstijgende, integratieve wijze. Er staan naast minder integratieve ook uitstekende integratieve hoofdstukken in met goede diepgang. Een aanrader voor aspirantpsychotherapeuten die één enkele schoolse werkwijze benauwt en liever met meerdere interventies uit meerder oriëntaties werken.
Integratieve Kindertherapie NAP.
therapeutische alliantie, werkrelatie. integratieve diagnostiek en kortdurende therapie behandelplan-op-maat. integratieve therapieprotocollen en interventierepertoire. therapeut zijn en basishouding. ethiek, morele ontwikkeling; wetgeving en beroepscode. observatie, exploratie, uitfilteren en diagnostische utilisatie van interferent gedrag, ontwikkeling van de eigen mensvaardigheden. Vaststelling van de therapeutische en persoonlijke ontwikkeling in theoretische, praktische en attitudecompetenties door assessment aan de hand van het aangelegde portfolio. Aan het eind van de opleiding heeft de student aangetoond te beschikken over persoonlijke, sociale en professionele vaardigheden en zich te committeren aan de beroepscode, klacht en tuchtrecht en ethiek van de EAIP en de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie NAP.
NAP Opleidingen.
Telefoon Fax 06-18135381 geen nummer bekend. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Opleiding Integratieve psychotherapie basisopleiding algemene psychotherapie. Contact receptie Academie. Adres Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV Amsterdam. Telefoon Fax 020 615 04 94 020 617 35 87. NSG Nederlandse Stichting Gestalt.
Opleiding integratieve counseling psychotherapie Academie Vesta.
Gedurende het derde studiejaar behaalt u zonder extra kosten het diploma Psychosociale Basiskennis en het diploma Integratieve Psychotherapie/Basis. Na afronding van het vierde jaar ontvangt u het diploma Integratieve Psychotherapie. De opleiding integratieve psychotherapie duurt in totaal vier jaar incl.

Contacteer ons