Resultaten voor praktijk voor psychotherapie

praktijk voor psychotherapie
Home Praktijk voor psychotherapie H.Schetters.
Supervisie/ leertherapie/ leersupervisie. Lidmaatschappen en overige relevante informatie. Welkom op de website van Hubertien Schetters: praktijk voor psychotherapie. Op deze site kunt u informatie vinden over de behandelmogelijkheden, werkwijzen en aanmelding. Het is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk waar meerdere behandelmogelijkheden worden aangeboden.
Mw. M.C. Schirris Praktijk voor psychotherapie en supervisie.
Psychotherapie biedt mogelijkheden om verstorende zich herhalende conflicten en spanningen binnen relaties en sociale interacties te onderzoeken en te verbeteren. Naast individuele therapie., partner-relatietherapie en gezinsgesprekken. groepspsychotherapie samen met de heer C. Vanaf juni 2018 is er weer ruimte. voor supervisanten en leertherapie.;

Een oplossing voor uw moeilijkheden? Een gesprek met een psycholoog of een psychotherapeut kan helpen. Met langer durende problemen of moeilijkheden krijgt iedereen volwassenen of kind wel eens te maken. In het gezin bijvoorbeeld, op school, op het werk of in het contact met anderen.
Delftse Psychotherapie Praktijk En nog een WordPress site.
L.F.van Elburg.
Ik ben opgenomen in de registers van gecertificeerde therapeuten op de websites van Schematherapie behandeling bij persoonlijkheidsproblematiek, EMDR traumabehandeling en NtVP Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma, VPeP Vereniging van Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie, EFT Emotionally Focused Therapy, een vorm van partnerrelatietherapie en als supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, de Vereniging van Persoongerichte experiëntiële Psychotherapie en de Vereniging Schematherapie. Ook ben ik ingeschreven in het leertherapeutenregister van de NVP en de VPeP. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVVP: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. Bij visitatie van de praktijk door de kwaliteitscommissie van de LVVP in 2014 is gebleken dat de praktijk aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.
Home Psychotherapie Amsterdam.
Kosten en vergoeding. Rechten en plichten. Visie en filosofie. Kwaliteit van zorg. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. We heten u graag welkom. Voor hulp snel, zonder erg lang te hoeven wachten. Goed dat u ons hebt gevonden! Wij zijn een praktijk waar psychologische zorg, specialistische ggz SGGZ en generalistische basis ggz GBGGZ worden aangeboden. Generalistische basis ggz is er om milde tot matige psychische klachten die nog niet zo lang bestaan, te verlichten. Specialistische ggz is er wanneer klachten al langere tijd bestaan en worden aangestuurd door herhaalde patronen. Het doel is een structurele verandering in de persoonlijkheid tot stand te brengen, waardoor de kans kleiner wordt dat klachtenpatronen terugkeren. Wij bieden ook hulp aan naar aanleiding van vragen over de geestelijke gezondheid en voor het stellen van een diagnose, zoals ADHD en autisme. Bent u erg gespannen, boos of ongelukkig? Of angstig, depressief?
Home Praktijk voor psychotherapie H.Schetters.
Supervisie/ leertherapie/ leersupervisie. Lidmaatschappen en overige relevante informatie. Welkom op de website van Hubertien Schetters: praktijk voor psychotherapie. Op deze site kunt u informatie vinden over de behandelmogelijkheden, werkwijzen en aanmelding. Het is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk waar meerdere behandelmogelijkheden worden aangeboden.
Praktijk de" Brug."
praktijk voor psychotherapie. Praktijk de" Brug" is een particuliere praktijk voor psychodiagnostiek en psychotherapie. Klinisch psycholoog BIG-geregistreerd; reg.nr 19038644325. Gezondheidszorgpsycholoog BIG-geregistreerd; reg.nr 19038644325. Psychotherapeut BIG-geregistreerd; reg.nr 39038644316. Gert Ouwersloot heeft meer dan 30 jaar behandelervaring als psycholoog bij volwassenen. Hij was werkzaam bij het ministerie van Defensie en werkte jarenlang als hoofd van de afdeling Psychodiagnostiek in het Psychiatrisch Centrum Joris in Delft.
Psychotherapie Oisterwijk: Praktijk voor individuele psychotherapie, relatie en gezinstherapie.
Home Psychotherapie Praktijk Velp.
Psychotherapie Praktijk Velp. een persoonlijke en professionele aanpak. Psychotherapie Praktijk Velp is een laagdrempelige psychologenpraktijk in het centrum van Velp, en gevestigd in het Coachhuis Velp. Hier worden behandelingen en eventueel diagnostiek in het kader van de specialistische ggz aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen.

Contacteer ons