Meer resultaten voor psychotherapie utrecht

psychotherapie utrecht
Wie is KiK Kik Psychotherapie.
In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk KiK psychotherapie. In 2001 heb ik de studie psychologie aan de universiteit afgerond. Sindsdien heb ik altijd als psycholoog gewerkt. Mijn werk heb ik voortdurend gecombineerd met opleiding en bijscholing. De Big registratie Klinisch Psycholoog zie ik als een keurmerk om vooral de meer complexe klachten te kunnen behandelen. Samen stellen we haalbare doelen op in de eerste fase van de behandeling. Dit is noodzakelijk om de behandeling tot een succes te maken. Als het kan, werk ik kort. Als er meer tijd nodig is, bied ik je die graag. Eerdere werkgevers: UMC Utrecht ruim 6 jaar, Altrecht ruim 5 jaar, Abrona, NIFP.
De Praktijk.
Psychodynamische Psychotherapie kan meer zicht geven op jezelf in relatie tot anderen. Ook geeft het inzicht in de aangeleerde patronen en vaak onbewuste motieven die bepalen wat je denkt, voelt en doet. Zelfkennis geeft dikwijls houvast en maakt de eigen bewegingsvrijheid groter, waardoor je zelf weer verder kunt. Indicaties en behandelingen worden geanonimiseerd besproken in intervisie en multidisciplinair werkoverleg. Daarnaast maak ik deel uit van de Psychoanalytisch Kring Midden Nederland. BIG registraties: Psychotherapeut: 89025833516, Klinisch psycholoog: 69025833525. Ik ben in het bezit van een kwaliteitsstatuut. Ik heb op het moment geen plaats in Amsterdam en Utrecht.
psychotherapie gooi Hilversum Laren Blaricum Amersfoort Utrecht Bilthoven Amsterdam.
Psycholoog Michiel Thissen. STARTPAGINA BURNOUT COACHING DEPRESSIE EMOTIES ENGLISH HULP ADVIES HOOGSENSITIEF RELATIETHERAPIE TRAUMA PSYCHOTHERAPIE VERSLAVING WERK SITUATIES CONTACT. Amsterdam Hilversum Gooi Laren Blaricum Bussum Naarden Baarn Amersfoort Soest Zeist Bilthoven Utrecht. 2018 mythos v.o.f. all rights reserved. Psycholoog Michiel Thissen.
Dorien van Otterloo Psychotherapie.
Van otterloo psychotherapie. Houd me vast-training. Houd me vast-training. Inloggen gebruikers Informatie en aanmelden. Wie zijn wij. Dorien van Otterloo. Dorien van Otterloo 1962. Klinisch psycholoog en psychotherapeut. Geeft partnerrelatietherapie Eft en supervisie Eft en VGcT. Meer weten over Dorien? Marijke de Leeuw. Marijke de Leeuw MSc. Orthopedagoog NVO en psychotherapeut i.o. Geeft individuele therapie, Houd-Me-Vasttraining en partnerrelatietherapie Eft. Meer weten over Marijke? Tessel Zwart MSc 1971. Psycholoog en psychotherapeut i.o. Geeft individuele therapie, Houd Me Vasttraining en partnerrelatietherapie. Meer weten over Tessel? Eva Broomans 1976. Psycholoog, seksuoloog NVVS, psychotherapeut i.o. Geeft individuele therapie en Houd Me Vasttraining. Meer weten over Eva? Femke van Londen. Femke van Londen MSc 1981. Psycholoog, psychotherapeut i.o. Geeft individuele therapie, partnerrelatietherapie en Houd Me Vasttraining. Meer weten over Femke? Dorien van Otterloo. De menselijke veerkracht en het vermogen te transformeren blijven mij fascineren. 3581 GA Utrecht.
Els Boumans Psychologiepraktijk Els Boumans Utrecht, Rotterdam, Maarssen Individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie.
Hiernaast ben ik sinds 1965 werkzaam geweest in verschillende functies in ziekenhuizen, op scholen voor Buitengewoon Onderwijs, bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Rijks Universiteit Utrecht, de vakgroep Seksuologie van de Universiteit van Amsterdam, bij een interkerkelijk Bureau voor Levens en Gezinsvragen, bij een Instituut voor Psychologisch Marktonderzoek, bij de Dienst Geestelijke Verzorging van een Instelling voor meervoudig gehandicapte kinderen en jongeren en in een eerstelijns psychotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum. Doctoraal examen Andragologie Rijks Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting psycho-sociale hulpverlening en als nevenstudie-richtingen.: Psychologie in uitgebreide vorm d.m.v. een aanvullend examen Klinische Psychologie, Persoonlijkheidsleer, Seksuologie, Psychotherapie en Psychopathologie.
Koekkoek de Jong.
Koekkoek de Jong. is een praktijk voor psychotherapie en coaching in Utrecht, gelegen aan het Wilhelminapark. Wij bieden hulp aan mensen met psychische klachten en coachen mensen met uiteenlopende vragen. In de praktijk werken.: Inge Koekkoek en Pieter de Jong.
Praktijk voor Psychotherapie Coach Utrecht Bunnik.
Balance @ Home. Als integratief therapeut en coach begeleid ik je graag op weg naar een betere balans in je leven. Je bent van harte welkom in mijn praktijk voor psychotherapie en coaching in Bunnik, gelegen in de prachtige Krommerijnstreek dicht bij Utrecht.
Psycholoog Utrecht, Psychologen Weerdsingel / Liedeke Vis, arbeidspsychologie, diagnostiek, psychotherapie en eerstelijnspsychologie.
Je kunt het allemaal, alleen niet allemaal tegelijk. A A A. Basis GGZ eerstelijn. Gespecialiseerde GGZ psychotherapie. % vergoeding ongecontracteerde zorg 2016. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2017. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2018. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2019. KEUS eerstelijnspsychologen Utrecht.
Het Huis voor Psychotherapie.
Waar werken wij. Het Huis voor Psychotherapie bestaat uit 8 nauw samenwerkende therapeuten op 3 locaties in de stad Utrecht. De locaties zijn helaas niet toegankelijk met een rolstoel. U kunt kiezen op basis van het profiel van de betreffende therapeut en de wachttijd bij wie u zich wilt aanmelden.
Psychotherapie Praktijk Martina home.
Ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut en zelfstandig gevestigd in mijn psycho-therapiepraktijk in Utrecht en Woerden. U bent door uw huisarts verwezen voor psychotherapie, of u bent op eigen initiatief tot de conclusie gekomen dat u kunt profiteren van psychotherapie.

Contacteer ons