Meer resultaten voor psychotherapie utrecht

psychotherapie utrecht
De Psychotherapiepraktijk Welkom.
Dat is de visie van De Psychotherapiepraktijk. Onze cli├źnten komen uit Utrecht, Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, maar ook uit de brede omstreek. Onze praktijk is centraal gelegen, vrijwel direct aan de A12, afrit De Meern. Naar onze therapie├źn.
Wie is KiK Kik Psychotherapie.
In 2012 ben ik gestart met mijn praktijk KiK psychotherapie. In 2001 heb ik de studie psychologie aan de universiteit afgerond. Sindsdien heb ik altijd als psycholoog gewerkt. Mijn werk heb ik voortdurend gecombineerd met opleiding en bijscholing. De Big registratie Klinisch Psycholoog zie ik als een keurmerk om vooral de meer complexe klachten te kunnen behandelen. Samen stellen we haalbare doelen op in de eerste fase van de behandeling. Dit is noodzakelijk om de behandeling tot een succes te maken. Als het kan, werk ik kort. Als er meer tijd nodig is, bied ik je die graag. Eerdere werkgevers: UMC Utrecht ruim 6 jaar, Altrecht ruim 5 jaar, Abrona, NIFP.
De Praktijk.
Psychodynamische Psychotherapie kan meer zicht geven op jezelf in relatie tot anderen. Ook geeft het inzicht in de aangeleerde patronen en vaak onbewuste motieven die bepalen wat je denkt, voelt en doet. Zelfkennis geeft dikwijls houvast en maakt de eigen bewegingsvrijheid groter, waardoor je zelf weer verder kunt. Indicaties en behandelingen worden geanonimiseerd besproken in intervisie en multidisciplinair werkoverleg. Daarnaast maak ik deel uit van de Psychoanalytisch Kring Midden Nederland. BIG registraties: Psychotherapeut: 89025833516, Klinisch psycholoog: 69025833525. Ik ben in het bezit van een kwaliteitsstatuut. Ik heb op het moment geen plaats in Amsterdam en Utrecht.
psychotherapie gooi Hilversum Laren Blaricum Amersfoort Utrecht Bilthoven Amsterdam.
HOME BURNOUT COACHING DEPRESSIE EMOTIES ENGLISH HULP ADVIES HOOGSENSITIEF RELATIETHERAPIE TRAUMA PSYCHOTHERAPIE VERSLAVING WERKSITUATIES CONTACT. Amsterdam Hilversum Gooi Laren Blaricum Bussum Naarden Baarn Amersfoort Soest Zeist Bilthoven Utrecht. 2018 mythos v.o.f. all rights reserved. Psycholoog Michiel Thissen. Hoog Sensitief Persoon.
Psychotherapiepraktijk A.F. de Wolf Psychotherapiepraktijk te Utrecht-Oost.
Psychotherapie kan helpen bij de verwerking en om beter te functioneren in het dagelijks leven. Ik bied individuele therapie aan of, als de problemen vooral het leven met uw partner betreffen, een therapie met u en uw partner samen. Aan collegas in opleiding geef ik supervisie.
Els Boumans Psychologiepraktijk Els Boumans Utrecht, Rotterdam, Maarssen Individuele therapie, relatietherapie, gezinstherapie.
Hiernaast ben ik sinds 1965 werkzaam geweest in verschillende functies in ziekenhuizen, op scholen voor Buitengewoon Onderwijs, bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Rijks Universiteit Utrecht, de vakgroep Seksuologie van de Universiteit van Amsterdam, bij een interkerkelijk Bureau voor Levens en Gezinsvragen, bij een Instituut voor Psychologisch Marktonderzoek, bij de Dienst Geestelijke Verzorging van een Instelling voor meervoudig gehandicapte kinderen en jongeren en in een eerstelijns psychotherapiepraktijk binnen een gezondheidscentrum. Doctoraal examen Andragologie Rijks Universiteit Utrecht met als afstudeerrichting psycho-sociale hulpverlening en als nevenstudie-richtingen.: Psychologie in uitgebreide vorm d.m.v. een aanvullend examen Klinische Psychologie, Persoonlijkheidsleer, Seksuologie, Psychotherapie en Psychopathologie.
Koekkoek de Jong.
Koekkoek de Jong. is een praktijk voor psychotherapie en coaching in Utrecht, gelegen aan het Wilhelminapark. Wij bieden hulp aan mensen met psychische klachten en coachen mensen met uiteenlopende vragen. In de praktijk werken.: Inge Koekkoek en Pieter de Jong.
Praktijk voor Psychotherapie Coach Utrecht Bunnik.
En lukt het je niet om hier op eigen kracht of met behulp van je directe omgeving uit te komen, dan kan hulp van buitenaf uitkomst bieden in de vorm van psychotherapie of coaching. Zoek je een relatietherapeut of coach in de omgeving van Utrecht, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor psychotherapie en coaching.
Psycholoog Utrecht, Psychologen Weerdsingel / Liedeke Vis, arbeidspsychologie, diagnostiek, psychotherapie en eerstelijnspsychologie.
Ik hou van mij, mezelf, gewoon zoals ik ben. A A A. Basis GGZ eerstelijn. Gespecialiseerde GGZ psychotherapie. % vergoeding ongecontracteerde zorg 2016. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2017. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2018. % vergoedingen ongecontracteerde zorg 2019. KEUS eerstelijnspsychologen Utrecht.
Het Huis voor Psychotherapie.
Waar werken wij. Het Huis voor Psychotherapie bestaat uit 8 nauw samenwerkende therapeuten op 3 locaties in de stad Utrecht. De locaties zijn helaas niet toegankelijk met een rolstoel. U kunt kiezen op basis van het profiel van de betreffende therapeut en de wachttijd bij wie u zich wilt aanmelden.

Contacteer ons