Meer resultaten voor familieopstelling poppetjes

familieopstelling poppetjes
Systeemopstellingen op tafel RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
In deze eendaagse workshop leer je hoe je poppetjes en materialen kunt inzetten aan de keukentafel of aan welke tafel ook, met één cliënt of met meerdere mensen. Je leert het verhaal van de cliënt vanuit verschillende perspectieven te belichten.
Training Beeldtaal poppetjesmethode contextuele therapie.
Toen Gerrie de eerste keer die poppetjes pakte dacht ik: die is gek ze denkt toch niet dat ik met Duplo ga zitten spelen? Maar na één keer met de poppetjes gewerkt te hebben, wist ik meer over mezelf dan ik in de 50 jaar van mijn hele bestaan te weten ben gekomen.
Een familieopstelling bij 1-op-1 coaching?
En hoe je daar praktisch handen en voeten aan kunt geven. Vloerankers als familieopstelling. Wat je op zon tafel doet met poppetjes of stenen, kun je ook op de vloer doen. Ik geef je dan een aantal vellen papier of matjes, die elk staan voor iemand uit je familie.
HOME Verwonderland.
Inmiddels ben ik er aan toe om mijn poppetjes collectie uit te breiden en dus doe ik een volgende bestelling! Anita: Al enige tijd was ik op zoek naar poppetjes die ik kan gebruiken voor mijn functie als MST therapeut.op de website van Anneke werd ik meteen enthousiast.
Houten figuren voor familieopstellingen Poppetjes en Figuurtjes Marktplaats.nl.
Poppetjes en Figuurtjes. Houten figuren voor familieopstelling / systemisch werk. 3950, Borculo, GE. figuur van hout generaal met beweegbaar zwaard. 500, Hilversum, NH. Ferrero figuren 3 stuks ophalen voor een vetplantje. Gratis s-Gravenhage, ZH. Octonauts Figuren set poppetjes figuur. 1195, Dedemsvaart, OV.
Basismateriaal voor iedere opsteller: complete set opstellingsfiguren.
Alle figuren zijn handgeschilderd per set zit er ruim een uur schilderwerk in. De poppetjes worden geleverd met een handzame etui. De set bestaat uit 10 houten mannenpoppetjes, 20 mm hoog, in vijf verschillende kleuren, 10 houten vrouwenpoppetjes, 20 mm hoog, in vijf verschillende kleurenlende kleuren en een katoenen opbergetui van ongeveer 19 cm breed.
Familieopstelling KindJij.
Met een familieopstelling krijg je inzicht in je eigen vragen door dit in de ruimte neer te zetten. Dit kan zowel in een groep als individueel gedaan worden. Het kan je verlichten, anders kan laten kijken naar je vraag/situatie en kan patronen doorbreken. Het is een bijzondere en diep werkende methode. Met kinderen werk ik voornamelijk met poppetjes of vloerankers, dit omdat dit veiliger is voor kinderen.
Familieopstelling Koko-pelli newage-kadoshop.
Houten opstellingsfiguren in een etui. Houten opstellingsfiguren in een etui, Een uitgebreide houten figuren, bestaande uit poppetjes en ronde schijven, om te gebruiken bij tafelopstellingen. Deze uitgebreide set bevat poppetjes, mannen en vrouwen, in vijf verschillende kleuren. Huidige combinatie niet voorradig.

Contacteer ons