Op zoek naar cursus familieopstellingen?

cursus familieopstellingen
Coaching met familieopstellingen 20 ECTS Buco trainingen.
Je leert hoe je diverse voorwerpen en jezelf in kunt zetten om een opstelling zo functioneel mogelijk te maken en hoe je familieopstellingen kunt combineren met andere technieken, die je misschien al tot je beschikking hebt. Certificering van de cursus Coaching met Familieopstellingen.
Systeemopstellingen op tafel RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Later in het jaar wordt een vierdaagse cursus Systemisch werken met DUPLOpoppetjes-constellaties aangeboden, waarbij vanuit een contextuele en narratieve systeembenadering dieper ingegaan wordt op diagnostiek en behandeling. Psychologen, pedagogen, medewerkers van ouder-kind teams en wijkteams. Begeleiders en coaches in zorg, welzijn en onderwijs. In deze eendaagse workshop maakt u kennis met opstellingen met materialen en poppetjes.
Latitude Opleiding opleidingen. familieopstellingen Latitude opleidingen.
Onze opleiding familieopstellingen vereist naast een uitgebreide kennis van systemisch werken een bepaalde grondhouding. Kennis en houding kun je hebben opgedaan bij onze basisopleiding familieopstellingen, maar ook bij andere opleidingen, zoals familieopstellingen, systemisch werken en systemisch coachen bij andere instituten.
Praktijk voor Rebalancing Trager van Janneke Venema.
Massage, familieopstellingen en meer. Op deze pagina vind je informatie over de cursussen en workshops die je bij mij kunt volgen. Ik geef massagecursussen, familieopstellingen, mindfulness en Thai-yoga. Scroll over de pagina tot je vindt wat je zoekt. De nieuwste informatie staat bovenaan. Bij elke cursus staat een korte omschrijving.
cursus cursus Familieopstellingen Familieopstellingen cursus cursus Limburg Limburg Archives Archives VormBalans. VormBalans.
cursus Familieopstellingen cursus Limburg. Familieopstellingen Cyclus Sittard voorjaar 2018. Gepubliceerd 25 juli 2013 Door Hans Strack. Familieopstellingen Cyclus Sittard najaar 2018. Beste mensen, voor het jaar van 2018 heb ik weer een aantal Familieopstellingen gepland. Voor deelname aan een Familieopstelling is geen speciale kennis en ook niet de aanwezigheid van je familie nodig.
Familieopstellingen Groningen De Bloeiende Lotus.
Hoe en wanneer familieopstellingen in Groningen? Wil je meer weten over familieopstellingen en hoe het te werk gaat, lees verder in ons hoofdstuk over Familieopstelling. Je kan ook een keer aan een workshop deelnemen zonder zelf een opstelling neer te zetten.
GEACCREDITEERDE OPLEIDING SYSTEEM EN BASIS FAMILIEOPSTELLINGEN Cursuscentrum de Smederij.
SLAAF VAN JE WERK. 4 daagse 1000: 17.00. OUD ZEER VERWERKEN 1930: 2200.: GROEIEN IN ZEKERHEID. GROEIEN IN VERTROUWEN. GROEIEN IN KRACHT. GROEIEN IN JE GEVOEL. GROEIEN IN VERANTWOORDELIJKHEID. GROEIEN IN INTUÏTIE. 1000: 1230: of. OPLEIDING ENERGETISCH SYSTEEM THERAPEUT Geaccrediteerd. BEROEPSOPLEIDING WERKEN MET FAMILIEOPSTELLINGEN GEACCREDITEERD. WERKEN MET FAMILIEOPSTELLINGEN VOOR GEVORDERDEN. BEROEPSOPLEIDING WERKEN MET ORGANISATIEOPSTELLINGEN Geaccrediteerde Basisopleiding. VERDIEPING I II ENERGETISCH systeem THERAPIE. OPLEIDING WERKEN MET GROEPEN. PROFESSIONALISERING VAN JE PRAKTIJK. PELGROMSTOCHT Chartres, Nevers, Albi en lourdes. Excursie VERDUN Frankrijk en verwerking van De Groote Oorlog WO I. GEACCREDITEERDE OPLEIDING SYSTEEM EN BASIS FAMILIEOPSTELLINGEN. Door Pierre Rooymans en diverse stagiaires. Opleiding geaccrediteerd door het KTNO onder nummer K8368. Voor meer info zie: www.ktno.nl. Deze eenjarige opleiding is bedoeld voor energetisch en spiritueel therapeuten die in consulten met opstellingen willen werken en voor mensen die zich willen verdiepen in systeem en basis familieopstellingen. Je leert hier één op één consulten begeleiden door middel van systeemopstellingen module 1 en de dynamieken die spelen in het familiesysteem herkennen module 2.
8-daagse Cursus Familieopstellingen Academie voor Opstellingen.
8-daagse Cursus Familieopstellingen. 8-daagse cursus familieopstellingen in Amsterdam. Ontdek jouw parel op onze cursus familieopstellingen. Deze cursus is speciaal ontwikkeld om een persoonlijke reis te maken naar je eigen kracht en tegelijkertijd de eerste stappen te leren van het opstellers vak.
Raahi, training begeleiding.
Bouke de Boer van het NTINLP. Een paar jaar verder heb ik de training de Maskermaker gedaan bij Wibe Veenbaas van Phoenixopleidingen. Deze training is een combinatie van systemisch werk, karakterstructuren en lichaamswerk. Verder heb ik diverse workshops gedaan rond systemisch werken zoals o.a. bij Marieke Soutberg en Johannes Schmidt beiden NTINLP, Stephan Hausner opstellingen met ziekten en symptomen, Marianne Franke opstelling met kinderen en ouders en recent bij Carola Castillo reconstructiveschool. Door de samenwerking met Connie van der Arend heb ik veel geleerd over systemisch werken via het lichaam. Connie heeft de 10 daagse training Het roepen van de Ziel, ontwikkeld en ik heb mogen assisteren/sparren/co-trainen bij de eerste 8 cursussen voor therapeuten. Haar boek Het veld van aandacht kan ik van harte aanbevelen. Zwerver jouw voetstappen zijn de weg, verder niets. Zwerver, er is geen weg, de weg ontstaat door te lopen. Door te lopen baant men de weg. Achterom kijkend ziet men het pad. Wat doet Raahi? Raahi maakt gebruik van verschillende methoden, zoals systemisch werken, familieopstellingen karakterstijlen, lichaamsgerichte sessies op de behandeltafel en NLP Neuro Linguistisch Programmeren waarin de communicatie centraal staat.
Wie ik ben Introductiecursus Familieopstellingen SOUL Den Haag.
19 november 2018 @ 1915: 2215.: Wie ik ben Introductiecursus Familieopstellingen. Wil je meer vrijheid om je eigen leven te leiden? Een volgende stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling? En ben je geïnteresseerd in Familieopstellingen? Dan is deze cursus van 5 avonden iets voor jou.

Contacteer ons