Op zoek naar familieopstellingen amsterdam?

familieopstellingen amsterdam
Familieopstellingen Maria Rotte.
Bijeenkomsten open inschrijving. Van april 2019 juni 2020 zijn er 7 bijeenkomsten Familieopstellingen georganiseerd open inschrijving in het Cordium in Nijmegen zie www.cordium.nl. Voor elke bijeenkomst wordt opnieuw ingeschreven. Zaterdag 06/04/2019 van 11.00 17.00 uur vol. Zaterdag 15/06/2019 van 11.00 17.00 uur geen opstellingen, wel representanten.
Familieopstellingen Familieopstellingen in Amsterdam.
Opstellingen Amsterdam biedt jou de mogelijkheid opnieuw te kijken naar jouw leven, de plek die je ingenomen hebt en de richting waarin je gaat. Dat doen we door middel van de bijzondere en invloedrijke FAMILIEOPSTELLINGEN. Door je familie en themas uit je familiegeschiedenis in de ruimte op te stellen met representanten worden de krachten die spelen op een nieuwe manier zichtbaar en voelbaar gemaakt.
Agenda.
deelname opstelling 17500., 1217 RS Hilversum. za 09 maart 2019. 1330: 1730: uur. deelname opstelling 17500., 1071 BW Amsterdam. aan het Vondelpark. 1-DAAGSE WORKSHOP FAMILIE-OPSTELLINGEN. za 30 maart 2019. zo 26 mei 2019. zo 30 juni 2019. 0930: 1730: uur.
Familieopstellingen-Amsterdam.
Welkom bij Familieopstellingen Amsterdam. Familieopstellingen-Amsterdam is een werkplaats waarin je aan persoonlijke thema's' kunt werken. De methodiek die we daarbij gebruiken is het doen van familie / loopbaan / organisatie opstellingen. In de werkplaats kun je werken aan vragen en problemen waar je niet goed raad mee weet.
Home Academie voor Opstellingen.
Ben je coach, therapeut, healer, of wil je dit graag worden en wil je verder en dieper met me op een persoonlijke innerlijke reis. Of altijd al met familieopstellingen aan de slag hebben willen gaan met je klanten? Of zelf er inhoudelijk meer over hebben willen leren, maar tot nu toe hier niet genoeg tijd of geld voor kunnen vinden?
Vergelijk 1 Familieopstellingen opleidingen, trainingen en cursussen in Amsterdam Springest.
Duur kort lang. Amsterdam, Breda en 24 andere regio's.' In de opleiding familieopstellingen leer je het systemisch werken toe te passen met behulp van opstellingen. Net als in de basisopleiding. 1.495 Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.
Cécile Schlangen Het Familiehuis.
Het Familiehuis: coaching, therapie workshops Het Familiehuis is de praktijk voor coaching, psychosociale therapie en familieopstellingen van Cécile Schlangen, systeemtherapeut/Familiecoach en oprichter. In het Familiehuis begeleid ik gescheiden ouders en kinderen middels familieopstellingen. Voor als er zorgen zijn over een kind, als ouders vastlopen in het co-ouderschap of als er nog oud zeer van het partnerschap in het heden doorspeelt. Daarbij nodig ik ouders uit om op eigen benen te gaan staan en de ouderplek in te nemen. Om vanuit die plek samen te onderzoeken wat nodig is voor de ouders en de kinderen om op een gezonde manier met elkaar om te gaan. Bij Het Familiehuis werken we vanuit de context van de familie: het systeem waarin u en uw kind leeft en de verdere familielijn. Daarnaast bied ik professionals de gelegenheid middels workshops, intervisie of collegiale consultatie kennis te maken met een systemische manier van werken. Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en in Noord-Holland en woon al meer dan 25 jaar met veel plezier in Amsterdam.
Workshop Familieopstellingen Amsterdam.
Voeg toe aan Apple Kalender. Voeg toe aan andere kalender. Export to XML. 12/01/2016 @ 1845: 2200.: Dosage Coaching Training, p.a. This is a widget ready area. Add some and they will appear here. 2017 Dosage Coaching Training Webdesign by Bas Petter.
Familieopstellingen plus.
Vul hier je naam en e-mailadres in.: AGENDA workshops FAMILIEOPSTELLINGEN. woensdag 16 januari 2019. vrijdag 15 februari 2019. zondag 17 maart 2019. De workshops familieopstellingen zijn los te volgen. Ze vinden plaats in Amsterdam van 10 17 uur en kosten 120.
Kritiek op Bert Hellinger en zijn familieopstellingen Stichting Skepsis.
De omstreden Duitse psychotherapeut Bert Hellinger lost de problemen op door met helderziende blik alle familieleden weer op de juiste plaats te zetten. In 1993 verscheen Zweierlei Glück, het eerste boek over de familieopstellingen van Bert Hellinger. Er verschenen 14 drukken en 13 vertalingen.

Contacteer ons