Op zoek naar familieopstellingen ervaringen?

familieopstellingen ervaringen
De keerzijde van familieopstellingen en het werken met energien Dare2bU Academy nl.
Wat ik eigenlijk met dit artikel wil bereiken is dat je met andere ogen naar familieopstellingen en werken met energie ë n gaat kijken en je hieruit je eigen conclusies trekt. Volg je pad, leer het vak en laat je niet weerhouden. Juist in het leren van het vak en werken/oefenen met anderen zitten grote groeimomenten. Kijk wat je met al je ervaringen wilt gaan doen, iedereen heeft hierin een vrije keus.
Ervaringen met familieopstellingen Sonnevelt.
Home Artikel Ervaringen met familieopstellingen. Ervaringen met familieopstellingen. Wat" bijzonder, zegt Anna, ik" had er nooit bij stilgestaan, dat ik het zo voel. Dat het is alsof Maarten en ik tegenover elkaar staan en onze dochter ertussen. Niet zo gemakkelijk, om dat zo te zien.maar ik snap het nu wel beter."
Inge Land Ervaringen vanuit de verdiepingscursus.
Nu kan ik mijn levenstaken niet meer anders doen, nu ik weet wie ik ben. Wat een kans." Wat zijn familieopstellingen? Veel gestelde vragen. Ervaringen vanuit de verdiepingscursus. Inge Land 2e Oude Heselaan 179a, 6542 VE Nijmegen 024 378 87 38 info@ingeland.nl.
Psychologie Praktijk en Familieopstellingen.
ijn ervaringen in de familieopstellingen.: De familieopstellingen in de Aquamarijn onder begeleiding van Jos Smets bevallen mij goed. Ik vind dat er genoeg afwisseling is in de pauzes tussen de opstellingen door, ook met ontspanningsoefeningen en lichaamswerk dansen. De eerste keer viel me op dat er een hartelijke belangstelling voor elkaar is in de groep.
Els Thissen / Centrum voor Miracles-Studies: Ervaringen van deelnemers.
Ik was er erg van onder de indruk. Mijn houding naar familieopstellingen tot dan toe was: iets dramatologisch wat leuk is om naar te kijken en qua effect ook wel verklaarbaar vanuit wetenschappelijke interventies zoals bijvoorbeeld: imaginaire exposure met cognitieve herstructurering.
ERVARINGEN Academie voor Opstellingen.
in januari 2012 heb ik een masterclass familie en organisatieopstellingen bij Hylke gevolgd. Ik ben onder de indruk van de ogenschijnlijke eenvoud van zijn werk als ook van de verkregen resultaten. Hylke werkt in familieopstellingen met zeer veel zorg en bij de organisatieopstellingen met grote doortastendheid.
Ervaringen van onze cliënten Familieopstellingen.info.
Stuur ons dan een berichtje via info@familieopstellingen.info. Lees" hiernaast enkele ervaringen van onze cliënten die hebben meegedaan aan familieopstellingen." Wo 21-02-2018 Introductietraining Aan het roer van jouw leven Vr 02-03-2018 Start nieuwe Opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen. Gratis fragment uit boek: Familieopstellingen.
Ervaringen van anderen Vrouwenkrachtacademie.
Er gebeuren dingen die je niet bedenkt, en toch gebeuren ze. Het verleden speelt een grote rol in de familieopstellingen maar het heden en de toekomst spelen een even grote, misschien nog wel grotere rol. Daar moeten we namelijk met zn allen naartoe.
Ervaring met familieopstellingen Mindjoy.
Zwangerschapsupdate 35 weken. 15 thoughts on Ervaring met familieopstellingen. Interessant om je ervaringen te lezen hierover. Lijkt me erg bijzonder om zo opgezogen te worden in het moment. april 5, 2015. Wat mooi om te lezen hoe het is gegaan met de familieopstelling.
Zeg maar Yes Familieopstelling.
Wie heeft hier ervaring mee? Via Google krijg ik niet veel ervaringen naar boven helaas. Voor onze oudste lopen wij bij een hypnotherapeut en nu bracht zij een familieopstelling ter sprake. Ze denkt dat het kan helpen bij het proces wat mijn zoontje nu aangaat. Met het uiteindelijke doel dat we er beiden sterker uitkomen. Maar ik twijfel. Uiteraard heb ik er alles voor over om mijn zoon zich weer goed te laten voelen, maar ik moet dan een hoop oprakelen waarvan ik dacht dat het was verwerkt/veilig opgeborgen. Wat zou jij doen, wetende dat mijn gezinssituatie nu sinds 2 jaar stabiel is? Alles loopt in een lekkere flow er zijn geen grote problemen en ik ben gelukkig met mijn leven zoals dat nu is. Ga ik met zo'n' familieopstelling niet veel gevoelens weer oprakelen, waardoor ik er niet voor mijn gezin kan zijn, zoals ik dat nu wel kan zijn. Geregistreerd: 23 Jul 2015 2123.: 25 Mei 2016 1827.: Ik ken veel mensen die familieopstellingen hebben gedaan en heb meegekeken met een specifieke doelgroep.

Contacteer ons