Op zoek naar familieopstellingen utrecht?

familieopstellingen utrecht
familieopstellingen regio Utrecht Culemborg Paula M.C. Repi.
U bevindt zich hier.: Familieopstellingen regio Utrecht Culemborg. Familieopstellingen regio Utrecht Culemborg individueel of met het gezin. Familieopstellingen regio Utrecht Culemborg individueel of met het hele gezin. Een opstelling geeft vaak heel veel inzichten in allerlei problemen. Bij een opstelling ben jij degene die het schouwspel aanschouwt.
Opstellingen Els van Steijn.
De plaatsen voor een eigen opstellingen worden ook dit jaar weer snel gevuld. Ik kan je op een wachtlijst zetten voor een eigen opstelling. Mocht een plek vrij komen dan neem ik contact op. Wel heb ik nog voldoende plaatsen beschikbaar als representant. Verzoeken voor opname op de wachtlijst graag via het contactformulier. 18 januari 2019 VOL. 24 januari 2019 VOL. 7 februari 2019 VOL. 14 februari 2019 VOL. 21 maart 2019 VOL. 8 april 2019 VOL. 22 mei 2019 Alleen nog plek voor representanten. 6 juni 2019 Alleen nog plek voor representanten. 4 juli 2019 Alleen nog plek voor representanten. 16 september 2019 Alleen nog plek voor representanten. 26 september 2019. 7 oktober 2019. 31 oktober 2019. 21 november 2019. 9 december 2019. Fort aan de Klop Utrecht.,
hijink zo Hijink Zo.
onderzoek je vraag in 3 stappen. een persoonlijk recept met bewezen ingrediënten. samenwerking als trainer met wind opleidingen merlijn groep. Annemieke Hijink info@hijinkenzo.nl. telefoon: 030 281 9855 mobiel: 06 2152 6608. adres in Utrecht: Bedrijvencentrum Rudolf Magnus, Vondellaan 110 3521 GH Utrecht.
Over Irene Grijpink: Heilig-vuur.nl.
Mijn opleidingen volgde ik bij onder meer Daan van Kampenhout in Amsterdam en Berlijn, het Bert Hellinger Instituut in Groningen en Phoenix Opleidingen in Utrecht. Ik ben facilitator van Systemic Ritual van Daan van Kampenhout en werk volgens de Ethische Code van Phoenix Opleidingen.
familieopstellingen Hart Plek persoonlijke coaching, teamcoaching, leiderschapsontwikkeling.
Verbluffend was het inzicht dat ik kreeg in de lijn van sterke en moedige vrouwen; mijn moeder, oma en overgrootmoeder Ik besefte dat het goed gaat met mijn dochter, ik haar vol vertrouwen de wereld kan laten ontdekken. Klik hier voor mooi artikel over familieopstellingen: Het Patroon dat Familie heet van José Hulsing.
Inner Journeys: Massage, meditatie, retraites en ademwerk.
Met als doel: ruimte maken voor jezelf helemaal je eigen plek innemen. Praktijklocatie in sfeervolle werfkelder aan de Oudegracht, hartje Utrecht. Op zoek naar een ademsessie, workshop, familieopstelling, meditatie of training? Neem contact op over de mogelijkheden. Bekijk de agenda om je in te schrijven voor terugkerende activiteiten. Nu met wekelijkse ademavond, individuele ademsessie, ademdagen, familieopstellingen en holistische massage.
Workshop Familieopstellingen over liefdesrelaties. Utrecht Single Events.
Tijdens de Themadag doen we opstellingen over de sprookjesprins of prinses, de onvoorwaardelijke liefde en de onbewuste definitie van liefde. Daarnaast doe je door te representeren ook inzichten op over jezelf in relatie tot de verschillende liefdes. De workshop familieopstellingen wordt gegeven op zaterdag 2 november van 10 u 16.30 u In Utrecht.
Ervaringen Familieopstellingen Coaching.
0930: Familieopstelling @ De Vertraging. Familieopstelling @ De Vertraging. Okt 21 @ 0930: 1400.: Een halve dag familieopstellingen voor jou. Ervaring opdoen alleen als representant? 0930: Dag van de stilte Wandeling. Dag van de stilte Wandeling. Okt 30 @ 0930: 1200.:
Familieopstellingen: inzicht en helderheid MariekeSanders.nl.
Dit filmpje brengt familieopstellingen mooi in beeld.: Familieopstelling in een groep of individueel. Ik begeleid familieopstellingen in groepen of individueel. Ik doe dit in gemeente De Bilt, vlakbij Utrecht. Heb je het gevoel dat een familieopstelling je een stap verder kan brengen?
Familieopstellingen: inzicht en helderheid MariekeSanders.nl.
Welke vragen passen bij een familieopstelling? Een familieopstelling geeft je inzicht in vragen op het gebied van zingeving, relaties, werk en gezondheid. Ik hoor vaak de volgende vragen van mensen die een opstelling doen.: Hoe kan ik de relatie met een familielid, partner of collega verbeteren? Hoe blijf ik bij mezelf in contact met anderen? Wat houdt me tegen om mijn doelen te bereiken? Waarom durf ik me niet te uiten of mezelf te laten zien? Wat willen mijn lichamelijke klachten me vertellen? Hoe kom ik af van mijn bindingsangst of verlatingsangst? Wat brengt een familieopstelling? Een familieopstelling brengt inzicht en helderheid. Het helpt je om de verbinding met jezelf weer te vinden, zodat jij je eigen plek kunt innemen. Het voelt vaak alsof er een last van je schouders valt. Dit mooie werk mag ik al 10 jaar doen. Steeds is het weer bijzonder en indrukwekkend. Na afloop vallen vaak de volgende woorden: opluchting, ruimte, rust, vrijheid en verbinding. Dit filmpje brengt familieopstellingen mooi in beeld.: Familieopstelling in een groep of individueel. Ik begeleid familieopstellingen in groepen of individueel. Ik doe dit in gemeente De Bilt, vlakbij Utrecht.

Contacteer ons