Resultaten voor opleiding familieopstellingen

opleiding familieopstellingen
jolanda vleugel, Gelderland, NEI, Opleidingsinstituut, NLP.
We volgen de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied in binnen en buitenland. En zorgen er zo voor dat ons trainingsprogramma vernieuwend en inspirerend is. Je bent van harte welkom ze te ontdekken. Meer opleidingen, cursussen en workshops. NEI Coach Opleiding.
Familieopstelling Anurag.
Meer over Mindfulness. Opleiding Mindfulness en Compassiecoach link naar academievoorleven.com. Online Mindfulness en Compassietraining. Mindfulness voor Kinderen en Jongeren. Zelfcompassietraining 8 dagen. Wanneer dat waar je tegenaanloopt een link heeft met je achtergrond. Werk 1 op 1 met mij. Hoe vaak word je als mens niet geconfronteerd met het feit dat je niet de dingen doet die je zou willen doen? Of dat je steeds weer die dingen doet die je helemaal niet wilt doen? Het wel of niet vertonen van een bepaald gedrag heeft in veel gevallen te maken met een onbewuste loyaliteit aan je familiesysteem. Waarschijnlijk weet je wel dat je familie van herkomst grote invloed heeft op de manier waarop je in het leven staat. Toch vergeet je dit vaak als je tegen persoonlijke problemen aanloopt en zoek je de oorzaak in jezelf. Wanneer je meerdere pogingen hebt gedaan om te veranderen trek je vaak de conclusie dat je nu eenmaal bent zoals je bent en dat je er mee zal moeten leren leven. Bij familieopstellingen wordt persoonlijke problematiek bijvoorbeeld sociale, psychische of lichamelijke klachten in verband gebracht met ons familiesysteem.
Wie zijn wij? Familieopstellingen-Amsterdam.
Sinds 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig management en loopbaancoach. Ik heb veel opleidingen op het gebied van management en coaching gevolgd, waaronder in 2006/2007 de opleiding organisatieopstellingen bij het Hellingerinstituut. Sinds die tijd verzorg ik ook regelmatig workshops organisatie loopbaan en familieopstellingen.
GEACCREDITEERDE OPLEIDING SYSTEEM EN BASIS FAMILIEOPSTELLINGEN Cursuscentrum de Smederij.
Met systemisch werk breng je deze verstoringen aan het licht. In de module Basis Familieopstellingen leer je hoe de client weer de juiste plaats in het systeem kan innemen. De opleiding Systeem en basis familieopstellingen is een eenjarige opleiding. In dat jaar zijn er 12 opleidingsdagen.
De Nederlandse Academie Coaching Counseling Psychotherapie.
Werken met kinderen. Gelukkige kinderen in een gelukkige wereld. Wie gunt ze dat niet? Kinderen echt helpen, dat doe je als mens en als professional. Daarin staat het kind centraal. Volg je hart en vind jouw opleiding. Meer over kinderen.
Familieopstellingen Vidarte: Opleider in Levenskunst.
In deze opleiding Familieopstellingen ervaar je de bijzondere werking van systemisch werken, voel je de verlichting die eruit ontstaat en leer je zelf de principes van systemisch werk familieopstellingen toe te passen.: Kennismaking met achtergronden en grondbeginselen van systemisch werk.
Opleiding Familieopstellingen met Hylke Bonnema vroegboekkorting t/m 31 december.
Ook als je besluit om geen opsteller te worden, is onze opleiding een enorme persoonlijke en professionele verrijking. Onze opleiding familieopstellingen is geschikt voor mensen die bereid zijn met een open hart hun eigen proces aan te gaan en de eigen waarheid onder ogen willen komen.
Home Phoenix Opleidingen.
Gisteren een goede middag gehad bij @PhoenixOpl weer veel dingen geleerd, vandaag gelijk mee verder gaan is het devies! Emotioneel lichaamswerk voor mannen en vrouwen. Workshop gegeven door Anca Poll en William Wilson. Kennismaken met de driejarige Opleiding in Professionele Communicatie.
Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen.
Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen. Door: Barbelo Uijtenbogaardt. Certificaat Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen: 9-daagse inclusief certificaat en begeleiding, kosten: 930, in twee of drie termijnen te betalen, data zie hieronder. Diploma Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen: 15-daagse 9-daagse6-daagse kosten: 1470, in twee of drie termijnen te betalen.
Opleidingen en Trainingen voor Kindercoach Nationale Beroepengids.
Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Kindercoach, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl. Er bestaan korte cursussen en opleidingen tot Kindercoach.

Contacteer ons