Op zoek naar opleiding familieopstellingen?

opleiding familieopstellingen
Opleiding familieopstellingen familieopstellingen.info.
Ma 26-03-2018 Workshop-2018 InzichtBevrijding met oa Familieopstellingen nog 1 plek Ma 26-03-2018 Introductietraining Aan het roer van jouw leven Wo 04-04-2018 Introductietraining Aan het roer van jouw leven Ma 16-04-2018 Workshop-2018 InzichtBevrijding met oa Familieopstellingen nog 1 plek Vr 23-11-2018 Start nieuwe Opleiding familieopstellingen en organisatieopstellingen Vroegboekkorting tot 1 juni.
Familieopstellingen Opleiding Deze opleiding raden we aan Het NLP College.
Familieopstellingen Opleiding Deze opleiding raden we aan. Een Familieopstellingen Opleiding Wat is er allemaal mogelijk? Je hebt de basisopleiding, en daarnaast zijn er zóveel specialisaties! Op deze pagina krijg je een goed beeld van wat voor opleidingen en trainingen over familieopstellingen je kunt volgen.
Opleiding Familieopstellingen.
Home Opleidingen Opleiding Familieopstellingen. In maart 2015 start de volgende groep voor de opleiding Interculturele Familieopstellingen en Systemisch Werk, die doorloopt tot december 2016. Een anderhalf jaar durende opleiding met alle basistechnieken van het familie-opstellen, aangevuld met inzichten uit de Tao en van Gurdjieff, interculturele themas en persoonlijke groei.
Opleiding Familieopstellingen? Volg de erkende opleiding hbo-niveau bij CIVAS!
De opleiding wordt afgesloten met een examen, dat wordt afgenomen tijdens de laatste lesdag. Familieopstellingen opleiding: wat kunt u ermee? Doel van de opleiding Familieopstellingen is u voldoende kennis te verschaffen om als professioneel familie en organisatieopsteller aan de slag te gaan.
Opleiding Familieopstellingen Vidarte.
In deze opleiding Familieopstellingen ervaar je de bijzondere werking van systemisch werken, voel je de verlichting die eruit ontstaat en leer je zelf de principes van systemisch werk familieopstellingen toe te passen. De opleiding bestaat uit twee delen.: Deel 1: INTRODUCTIE SYSTEMISCH WERK: 3 dagen.
Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen.
Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen. Door: Barbelo Uijtenbogaardt. Certificaat Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen: 9-daagse inclusief certificaat en begeleiding, kosten: 930, in twee of drie termijnen te betalen, data zie hieronder. Diploma Opleiding Therapeutisch Begeleider Familieopstellingen: 15-daagse 9-daagse6-daagse kosten: 1470, in twee of drie termijnen te betalen.
Jaaropleiding Familie en Organisatieopstellingen.
Hylke Bonnema is eind jaren negentig in Duitsland begonnen met het leren van familieopstellingen. In 2007 zijn we begonnen met de huidige opleiding familieopstellingen organisatieopstellingen. Tijdens onze cursussen en opleidingen is het groepsproces en het onderzoeken van het eigen veld de basis.
Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen.
De Systemische Jaaropleiding is een basisopleiding voor hen die hun therapeutische kennis willen verbreden met Familieopstellingen en Organisatieopstellingen. Middels deze opleiding kun je een Systemisch-gerichte manier van kijken, denken en handelen eigen maken. Je leert familieopstellingen te begeleiden in groepen en hoe deze methode toegepast kan worden in een individuele situatie.
Opleiding Familieopstellingen Rituelen Harrie de Kruijff.
Omdat het werken met rituelen meer en meer deel is gaan uitmaken van mijn werk, zowel met groepen als in de 1 op 1 situatie, maakt dit aspect dan ook deel uit van deze opleiding: de dynamiek van familieopstellingen gecombineerd met de kracht van rituelen.
GEACCREDITEERDE OPLEIDING SYSTEEM EN BASIS FAMILIEOPSTELLINGEN Cursuscentrum de Smederij.
In de module Basis Familieopstellingen leer je hoe de client weer de juiste plaats in het systeem kan innemen. De opleiding Systeem en basis familieopstellingen is een eenjarige opleiding. In dat jaar zijn er 12 opleidingsdagen. Module 1 is 4 dagen en module 2 neemt 8 dagen in beslag.

Contacteer ons