Op zoek naar familieopstellingen hilversum?

familieopstellingen hilversum
Familieopstelling en workshops in Hilversum en Amersfoort.
Vaak in stilte of zonder al te veel woorden. Zo ben je de hele dag met je eigen proces bezig. De impact van deze opstellingen is groot. Af en toe begeleid ik familieopstellingen in een grote groep. Voor meer informatie en data: agenda.
Els Thissen / Centrum voor Miracles-Studies: Familie Systeemopstelling.
Overigens heeft deelname aan een workshop familieopstellingen, als toeschouwer of representant, ook een helende werking. Een Cursus in Wonderen zegt het in les 137 als volgt: Wanneer ik genezen word, word ik niet alleen genezen. Ziekte is isolatie. Genezing is vrijheid. En wanneer jij jezelf laat genezen, zie je al degenen om je heen, of die in je denkgeest opkomen, of met wie jij in aanraking komt, of wie geen contact met je schijnen te hebben, samen met jou genezen. In onderstaande film krijg je een korte uitleg over familie systeemopstellingen. Aanmelden Donderdag 21 februari 2019 1900: 2200: uur. Adres: Ganzepool 9A, 6443WZ, Brunssum. Aanmelden Zaterdag 2 maart 2019 1000: 1700: uur. Locatie: Humanistisch Centrum. Scholtenstraat 2, Groningen. Deelnamekosten: 9500, Inclusief koffie en thee. Aanmelden Zaterdag 23 maart 2019 1000: 1700: uur. Locatie: Els Thissen. Adres: Krekelstraat 6, 6285AR, Epen. Deelnamekosten: 9500, Inclusief koffie, thee en vegetarische lunch Het is mogelijk deze dag te combineren met een ophelderingsarrangement. Aanmelden Vrijdag 5 april 2019 1000: 1700: uur. Locatie: Nieuw Nazareth. Cuypersplein 5a, 1222NC, Hilversum.
lichaamsgerichte psychotherapie systeemopstellingen familieopstellingen hilversum.
Lees meer over cookies. Familieopstellingen Therapie Hilversum. U bevindt zich hier Home / Familieopstellingen. Met familieopstellingen helpen wij jou om de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen en zo mogelijk weg te nemen.
NLP Hilversum Mia Plu It's' Just Therapy.
In de USA heeft zij haar internationale graad als NLP trainer en consultant behaald. Zij is opgeleid en getraind door onder andere Robert Dilts, Judith Delozier en Suzi Smit. Daarnaast heeft zij verscheidene workshops en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, systemisch coachen, jungiaans coachen, hypnose en familieopstellingen.
Familieopstellingen workshop.
Dit is een workshop die gaat over de verborgen dynamiek in familiesystemen en waarin gewerkt wordt met familieopstellingen. Iedere persoon die een opstelling maakt, begint kort te vertellen over de dringende vraag of het beleefde probleem dat hem of haar bezighoudt.
Therapie in Hilversum: Psycholoog in Hilversum.
Om als het nodig is stil te blijven staan bij dingen uit het verleden die je nog diep raken, om zo juist stappen te kunnen zetten in het heden en naar de toekomst toe. Lees hier meer over mijn werkwijze. Maak een afspraak met mij in Hilversum. 2016 Psycholoog in Hilversum.
Geertsen, Lies EFT Relatietherapeut in Hilversum.
EFT RELATIETHERAPEUT Hilversum. Basis EFT therapeut. Aanvullend getrainde EFT therapeut. Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina! Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik ben sociaalpedagoge, Gestalt-NVAGT EAGT ECP erkenning, Psychosynthese en Hypnose-therapeut en Master Practitioner en internationaal gecertificeerd trainer in NLP. Ik ben opgeleid Emotionally Focused Couples Therapy EFT by Sue Johonson, Emotion-Focused therapie EFT-I by Leslie Greenberg en supervisor met LVSB-erkenning. Ik voltooide opleidingen tot organisatie-adviseur bij IMTEC in Oslo en het Gestalt Institute of Cleveland en werd als groepsdynamicatrainer opgeleid bij het IVC-Belgiƫ en het Ruth Cohn Instituut. Ik ben 35 jaar werkzaam als trainer, coach, consultant en supervisor in het HBO. Ik ben de enige in Nederland erkende DGfS opleider en supervisor voor familieopstellingen.
Familieopstellingen.
Fokje Westerling SolidConcepts.
Audiovisuele communicatie regie, scenarioschrijven, beeldcompositie, camera en geluidstechniek, montage, productie, offreren calculeren VEC Deventer, zusterorganisatie van de Media Academie in Hilversum. Internet en eCommerce Diverse conferenties, seminars, cursussen en workshops. NLP Practitioner en NLP Master Certificering door American Board of NLP ABNLP en American Board of Hypnotherapy ABH en NVNLP.
Harrie de Kruijff Harrie de Kruijff.
Studeerde daarna Natuurgeneeskunde aan de driejarige dagopleiding van de Academie voor Natuurgeneeskunde in Hilversum. Vervolgens Chinese Geneeskunde aan de EUTCM., Jing Ming en Pa Kua. Is sinds 1984 als docent in de Fytotherapie, de Chinese Geneeskunde en Algemene Natuurgeneeskunde aan verschillende Academies in binnen en buitenland verbonden geweest. Hij voerde gedurende 15 jaar een eigen praktijk in de genoemde therapierichtingen. Vanaf 1996 houdt hij zich diepgaand bezig met de Systemische Familieopstellingen en studeerde daartoe.

Contacteer ons