Meer resultaten voor lichaamsgerichte therapie nijmegen

lichaamsgerichte therapie nijmegen
Lichaamsgerichte therapie Cordium.
Lichaamsgerichte psychotherapie is een methode voor persoonlijke groei, ontworpen om ondersteuning te bieden bij het aanspreken van het potentieel voor plezier, levensvreugde en persoonlijke kracht. De therapie bestaat onder andere uit: fysieke aanraking, ademtechnieken, lichamelijke beweging en gespreksvoering. Het gaat hierbij om aan den lijve te ervaren waar je vastloopt en om helderheid te krijgen in oorzaak en gevolg. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven staat hierbij centraal. Anke van Diepenbeek. Jan-Willem de Goeij. Marion de Goeij. Cees van Loon. Josette van Luytelaar. Daniëlle de Moor. Dia van der Tol. Achiel van Tienen. Ursula Lindner www.ursulalindner.nl. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van.: Coaching / Counseling. Core Energetische Therapie. Energie en Intuïtie. Muziek, Zang, Stemvorming, Dans en Ritme. Opstellingen / systemisch werk. Tai Chi Qigong Healing Tao. Tantra en Seksualiteit. Yoga voor volwassenen, jongeren en kinderen. Wil je weten hoe Cordium met je gegevens omgaat? Lees het hier: Privacy. De Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen.
Francis Welten Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Nijmegen Je lijf leven.
Lichaamsgerichte therapie Nijmegen bij angsten.
Lea Hütter-Quaas Lichaamsgerichte psycho therapie. Angstfobietherapie.com Nijmegen Lea Hütter-Quaas. De Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen. Stuur een bericht. Ik bied ook online therapie aan. Ga direct naar.: Mededeling inzake corona-epidemie. Goed dat je de stap gaat zetten. Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wij maken allen gebruik van de volgende therapievormen: cognitieve gedragstherapie, schematherapie, e-Health, inzichtgevende therapie, EMDR en interpersoonlijke therapie. Een aantal psychologen gebruiken daarnaast nog andere behandelmethoden, zoals relatie en gezinstherapie, seksuologie, cliëntgerichte therapie, mindfulness en lichaamsgerichte therapie. We werken vooral generalistisch, kortdurend en klachtgericht binnen de GB GGZ.
Praktijk Lichaamsgerichte Psychotherapie; Biodynamische Psychotherapie van Jan Houwen Monique Verschuuren.
De huidige cursus. Praktijk Lichaamsgerichte Psychotherapie. naar een vrij stromende levensenergie. Tibetaanse Yoga, Meditatie Mindfulness. woensdagavond 9 januari met Jan Houwen. Klik hier voor meer informatie. Download hier de folder. Ben je op zoek naar een gevoel van heelheid en harmonie. Zoek je meer rust in je hoofd, meer eenheid met je lichaam, tevredenheid, levensenergie of een gevoel van zin, misschien is Biodynamische Therapie dan iets voor jou. Biodynamische Psychotherapie is een lichaamsgerichte vorm van psychotherapie die door middel van massage, verkenning van psychologische belemmeringen en de innerlijke en uiterlijke expressie van gevoelens, de uitwisseling tussen lichaam en geest verbetert.
Karen Put Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.
Inbeweging Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie voor relaties en individuele problematiek. Waar kun je Inbeweging zoal vinden?
Locaties Lichaamsgerichte therapieën.: Op de maandag middag en de dinsdag middag vinden er individuele sessies plaatst in Lent. Op de woensdag middagen om de veertien dagen in Den Haag en alle overige dagen in s Hertogenbosch. Nagenoeg elke maandagavond vinden de mannengroepen plaats in Nijmegen en daarnaast elke tweede zaterdag van de maand in Gouda.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nijmegen-Oost.nl.
Daalseweg 271, Nijmegen. Andere tijden zijn mogelijk! Wat is het? Anahata massagetherapie is een praktijk voor massagetherapie. Dit is een laagdrempelige vorm van lichaamsgerichte therapie. Als massagetherapeut kijk ik naar jou als mens in zijn geheel: lichaam en geest. Wat laat je lichaam zien?
NVLP Nederlandse Vereniging voor Lichaamsgerichte Psychotherapie.
Bodynamic Institute Nederland Trainingen in Bodynamic Therapie. In dit researchblok gaan we interessante artikelen en ontwikkelingen plaatsen rond onderzoek en publicaties aangaande Lichaamsgerichte Psychotherapie. Heb je tips of zelf boeken en/of artikelen geschreven? Neem dan contact op met Eline de Man: penningmeester@nvlp.nl.

Contacteer ons