Resultaten voor lichaamsgerichte therapie nijmegen

lichaamsgerichte therapie nijmegen
Francis Welten Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Nijmegen Je lijf leven.
Elsbet Hazewinkel Biodynamisch therapeut in Nijmegen.
Biodynamische therapie kan je helpen het contact te versterken met het gezonde, levendige deel in jezelf. Het kan je helpen bij het vinden van een nieuwe balans en kwaliteit in je leven. Somatic Experiencing SE is een lichaamsgerichte methode om trauma te helen. Een trauma wordt veroorzaakt door gebeurtenissen in je leven die te onverwacht waren, of te snel of te intens. Bio-release leert je omgaan met de samenhang tussen lichamelijke en emotionele spanning. Je kunt leren hoe je met behulp van gerichte massages het teveel aan spanning weg kan laten vloeien. Energie en bescherming. In deze cursus gaat het over het voelen van je eigen energie, het voelen van grenzen en bij jezelf blijven. We werken met de energie die er is in jezelf en om je heen, met de aura en chakras. Bio-release massage cursus. Energie en bescherming. Over Elsbet Hazewinkel. Jozef Israelsstraat 26. 6521 MX Nijmegen.
Karen Put Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.
Stok-Koch Therapie.
En kennismakingsgesprek van 30 minuten in mijn praktijk is gratis en vrijblijvend, zodat jij kunt vertellen wat je nodig hebt, ik kan uitleggen wat ik bied en jij kunt voelen en toetsen of lichaamsgerichte therapie jou past. 2018 Nijmegen home contact voorwaarden sitemap.
Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie, Zelfontplooiing en Geestelijke Groei Nijmegen Wie ben ik eigenlijk, wat wil ik werkelijk? Een weg naar liefdevol, zinvol en gelukkig leven Marlène Driessen.
Waar verlang ik naar? Lichaamsgerichte therapie helpt je om bewust contact te maken met je lichaam en je innerlijke waarneming te trainen. Je leert om je negatieve emoties toe te laten en te vervangen door levensvreugde, evenwicht en zelfvertrouwen. Zo bouw je je innerlijke kracht op.
Traumatherapie Nijmegen Lent Marian Kokkeler.
In mijn praktijk, gevestigd in Nijmegen Lent, begeleid ik mensen bij wie het leven even niet zo stroomt. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet lekker in je vel zit of stressgevoelig bent, zou het kunnen dat de reden hiervan niet zomaar duidelijk is. Dat hoeft ook niet. Bewust aandacht geven aan wat er in het moment voelbaar is mindfulness, is genoeg om mee te werken. Maar je bent ook van harte welkom voor het helen van shocktrauma of emotioneel trauma. Lichaamsgerichte therapie is een holistische therapie.
Basis in je lijf Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Karin Groenesteijn.
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie Karin Groenesteijn. Bij welke klachten. Loop je vast, daar waar jij door wilt? Kun je niet meer genieten van het mooie om je heen? Zoek je meer dan alleen een cognitieve benadering? Wil je dat wat bevroren is weer laten stromen? Leven is bewegen! Je hoofd, je hart en je lichaam vormen een eenheid. Je functioneert optimaal, zowel persoonlijk als professioneel, wanneer er in je leven ruimte is voor alledrie. Léven is echter geen statische toestand, maar een doorlopend meebewegen op de golven die langs. Wat doen we? De basis van de therapie is het contact maken met je lichaam en je gedachten, zodat hiertussen meer verbinding en afstemming kan ontstaan.
Praktijk voor Persoonlijkheidsontwikkeling en Psychotherapie.
Naast de lichaamsgerichte benadering worden ook andere methoden toegepast. Het gesprek tussen u en mij is natuurlijk erg belangrijk. De problemen uit uw dagelijks leven komen net zo aan bod als uw levensverhaal en uw wensen en doelen voor de toekomst. Om de innerlijke wereld te verkennen kan ook gebruik gemaakt worden van imaginatieoefeningen of creatieve technieken. De toepassing van de verschillende methoden hangt af van uw persoonlijkheid, de symptomen, de leefsituatie, de fase van het therapeutisch proces etc. Belangrijk is, dat u en uw behoeften in het middenpunt staan. Ik zal altijd proberen met u een empathisch contact op te bouwen om te bevorderen dat u zich van mij begrepen, begeleidt en bij mij veilig voelt. Op basis daarvan kunnen wij samen aan de slag om uw problemen te overwinnen. lees meer voor professionals Praktijk voor Persoonlijkheidsontwikkeling en Psychotherapie Medisch Centrum Nijmegen-Oost Berg en Dalseweg 63a 6522 BB Nijmegen wij spreken ook Duits en Engels!

Contacteer ons