Zoeken naar lichaamsgerichte therapie nijmegen

lichaamsgerichte therapie nijmegen
Lichaamsgerichte psychotherapie José van de Ligt Praktijk voor groei en bewustwording.
Praktijk voor groei en bewustwording. De basis voor het lichaamsgerichte werken ligt in energetic integration methodieken, vroeger ook wel Neo-Reichiaanse therapie genoemd. Wilhelm Reich schonk aandacht aan 3 basiselementen, namelijk adem, bewegen en geluid. Hij merkte dat deze methodieken van sterke invloed waren op de doorstroming van het lichaam, terwijl hij tegelijkertijd werkte met wat hij noemde de lichaamssegmenten, bepaalde lichaamsgebieden.
Praktijk op de Helling pakt psychische problemen bij de bron aan.
Wanneer in therapie. Tarieven en vergoedingen. Kwalificaties Nelly Sluis. U bevindt zich hier: Home. van klacht naar kracht. Maak een afspraak. Samen gaan voor een nieuwe start. Maak een afspraak. Zit je niet lekker in je vel. Kun je moeilijk omgaan met je gevoelens.
lichaamsgerichte therapie Bewust Haarlem.
Over Lichaamsgerichte Therapie Haarlem. Het doel van lichaamsgerichte therapie is het verminderen van psychische klachten door te werken lichaamshouding, beweging en innerlijke lichaamsbeleving en therapeutische gesprekken. Het omvat alle soorten therapie die het lichaam als uitgangspunt neemt van het therapeutisch proces.
Elsbet Hazewinkel Biodynamisch therapeut in Nijmegen.
6521 MX Nijmegen. 06 524 501 05. Biodynamische therapie kan je helpen het contact te versterken met het gezonde, levendige deel in jezelf. Het kan je helpen bij het vinden van een nieuwe balans en kwaliteit in je leven. Somatic Experiencing SE is een lichaamsgerichte methode om trauma te helen.
Elsbet Hazewinkel Biodynamisch therapeut in Nijmegen.
Biodynamische therapie kan je helpen het contact te versterken met het gezonde, levendige deel in jezelf. Het kan je helpen bij het vinden van een nieuwe balans en kwaliteit in je leven. Somatic Experiencing SE is een lichaamsgerichte methode om trauma te helen. Een trauma wordt veroorzaakt door gebeurtenissen in je leven die te onverwacht waren, of te snel of te intens. Bio-release leert je omgaan met de samenhang tussen lichamelijke en emotionele spanning. Je kunt leren hoe je met behulp van gerichte massages het teveel aan spanning weg kan laten vloeien. Energie en bescherming. In deze cursus gaat het over het voelen van je eigen energie, het voelen van grenzen en bij jezelf blijven. We werken met de energie die er is in jezelf en om je heen, met de aura en chakras. Bio-release massage cursus. Energie en bescherming. Over Elsbet Hazewinkel. Jozef Israelsstraat 26. 6521 MX Nijmegen.
Praktijk Hoenselaar dans en bewegingstherapie, supervisie en training.
Praktijk voor lichaamsgerichte therapie, bewegingstherapie en danstherapie. lichaamsgerichte supervisie en trainingen. gespecialiseerd in trauma PTSS, faalangst en agressieregulatie voor vrouwen en mannen. Kijk hoe dans en bewegingstherapie je vooruit kan bewegen: Gonnie verteld, opgevoed in een reformatorisch gezin, haar verhaal van seksueel misbruik.
Wat is psychomotorische therapie? Psychotherapiepraktijk Scharwachter Arnhem-Nijmegen.
beeldende therapie, seksuologie. ARNHEM BEMMEL DOORWERTH ELST HEELSUM HUISSEN NIJMEGEN RENKUM. Wat is psychomotorische therapie? Wat is psychomotorische therapie? Psychomotorische therapie PMT is een experiëntiële, lichaamsgerichte en bewegingsgerichte vorm van psychotherapie waarbij interventies uit diverse psychotherapeutische referentiekaders kunnen worden ingezet.
Psychomotorische praktijk IkBen.
Welkom bij Psychomotorische therapie praktijk IkBen voor kinderen, jongeren en hun ouders. De praktijk bestaat sinds januari 2014 en is gevestigd in de regios Land van Cuijk, het Rijk van Nijmegen en Rivierenland. Praktijk IkBen biedt training, begeleiding, therapie en/of behandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met psychische of psychosociale problemen. De kracht van praktijk IkBen is om zorg aan te bieden die afgestemd is op de mogelijkheden en uniekheid van de cliënt, dus maatwerk. Het kleinschalige karakter van praktijk IkBen zorgt voor laagdrempeligheid en persoonlijke aandacht en creëert hiermee een veilige omgeving voor de cliënt om spelenderwijs zichzelf te blijven ontwikkelen. Psychomotorische therapie PMT is een ervaringsgerichte behandelmethode waar doen en ervaren centraal staan. Tijdens de therapie wordt gewerkt met bewegings en lichaamsgerichte activiteiten zoals sport, spelvormen en ontspanningsoefeningen.
Lichaamsgerichte therapie Cordium.
Lichaamsgerichte psychotherapie is een methode voor persoonlijke groei, ontworpen om ondersteuning te bieden bij het aanspreken van het potentieel voor plezier, levensvreugde en persoonlijke kracht. De therapie bestaat onder andere uit: fysieke aanraking, ademtechnieken, lichamelijke beweging en gespreksvoering. Het gaat hierbij om aan den lijve te ervaren waar je vastloopt en om helderheid te krijgen in oorzaak en gevolg. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven staat hierbij centraal. Anke van Diepenbeek. Jan-Willem de Goeij. Marion de Goeij. Cees van Loon. Josette van Luytelaar. Daniëlle de Moor. Dia van der Tol. Achiel van Tienen. Ursula Lindner www.ursulalindner.nl. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van.: Coaching / Counseling. Core Energetische Therapie. Energie en Intuïtie. Muziek, Zang, Stemvorming, Dans en Ritme. Opstellingen / systemisch werk. Tai Chi en Qigong. Tantra en Seksualiteit. Yoga voor volwassenen, jongeren en kinderen. Wil je weten hoe Cordium met je gegevens omgaat? Lees het hier: Privacy. De Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen.
Francis Welten Praktijk voor lichaamsgerichte therapie Nijmegen Je lijf leven.

Contacteer ons