Resultaten voor lichaamsgerichte therapie nijmegen

lichaamsgerichte therapie nijmegen
Lichaamsgerichte therapie.
Ruim 30 jaar werkte ik als docent, coach en trainer in het onderwijs gezondheidszorg, en het bedrijfsleven. Vanaf 2008 werk ik vanuit mijn praktijk voor psychosociale therapie en coaching in de regio Nijmegen en Venray. Ik heb mij gespecialiseerd in therapeutische begeleiding bij rouw en verlies en bij relatievragen en problemen. Daarnaast help ik je graag bij stress of burn-out klachten en bij depressieve gevoelens, angsten of trauma's. Als coach begele. Alet Koets Achterberg Lichaamsgerichte psychotherapie Oldemarkt 1 KM.
praktijk op de helling.
Wanneer in therapie. Tarieven en vergoedingen. Kwalificaties Nelly Sluis. U bevindt zich hier: Home. van klacht naar kracht. Maak een afspraak. Samen gaan voor een nieuwe start. Maak een afspraak. Zit je niet lekker in je vel. Kun je moeilijk omgaan met je gevoelens.
therapie.
Ik heb Marjo leren ervaren als een superlieve en warme persoonlijkheid. Ze is zeer betrokken en voelt goed aan wat er nodig is. Het is voor mij overduidelijk dat Marjo ontzettend veel ervaring heeft met, en kennis heeft van lichaamsgerichte therapie.
Lichaamsgerichte therapie Cordium.
Lichaamsgerichte psychotherapie is een methode voor persoonlijke groei, ontworpen om ondersteuning te bieden bij het aanspreken van het potentieel voor plezier, levensvreugde en persoonlijke kracht. De therapie bestaat onder andere uit: fysieke aanraking, ademtechnieken, lichamelijke beweging en gespreksvoering. Het gaat hierbij om aan den lijve te ervaren waar je vastloopt en om helderheid te krijgen in oorzaak en gevolg. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven staat hierbij centraal. Anke van Diepenbeek. Jan-Willem de Goeij. Marion de Goeij. Cees van Loon. Josette van Luytelaar. Daniëlle de Moor. Dia van der Tol. Achiel van Tienen. Ursula Lindner www.ursulalindner.nl. Bekijk ook ons aanbod op het gebied van.: Coaching / Counseling. Core Energetische Therapie. Energie en Intuïtie. Muziek, Zang, Stemvorming, Dans en Ritme. Tai Chi en Qigong. Tantra en Seksualiteit. Yoga voor volwassenen, jongeren en kinderen. Wil je weten hoe Cordium met je gegevens omgaat? Lees het hier: Privacy. De Ruyterstraat 65. 6512 GB Nijmegen.
Praktijk Lichaamsgerichte Psychotherapie; Biodynamische Psychotherapie van Jan Houwen Monique Verschuuren.
Zoek je meer rust in je hoofd, meer eenheid met je lichaam, tevredenheid, levensenergie of een gevoel van zin, misschien is Biodynamische Therapie dan iets voor jou. Biodynamische Psychotherapie is een lichaamsgerichte vorm van psychotherapie die door middel van massage, verkenning van psychologische belemmeringen en de innerlijke en uiterlijke expressie van gevoelens, de uitwisseling tussen lichaam en geest verbetert.
Praktijk Impulzz, Praktijk voor energetische en manuele therapie Nijmegen Nijmegen.
Inloggen voor pakkethouders. U bent hier.: Praktijk Impulzz, Praktijk voor energetische en manuele therapie Nijmegen Nijmegen. Praktijk Impulzz, Praktijk voor energetische en manuele therapie Nijmegen Nijmegen. Adres Meijhorst 6002. 6537 KT Nijmegen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.
Lea Hütter-Quaas Praktijk Terra Cotta.
Healing, lichaamsgerichte therapie en energiewerk betekenen voor mij het volgen en leven van mijn bestemming. In mijn werk begeleid ik mensen op hun weg naar hun ware zelf. Bewustzijn ontwikkelen, creativiteit leven, vrijheid voelen, eigen liefde toelaten en een diepe verbinding met zichzelf en anderen voelen, is mijn missie. Ik begeleid mensen, die vast zijn gelopen in hun leven, die op zoek zijn, meer diepgang willen en mensen die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei wensen. Om mezelf verder te verdiepen, mijn intuïtie scherp te houden en mijn professionaliteit te bewaren, reflecteer ik mijn therapeutisch werk in core energetische leertherapie, supervisie en intervisie. Lea Hütter-Quaas Terra Cotta Praktijk voor Healing Therapie. Cordium Centrum voor groei en ontwikkeling, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland.
lichaamsgerichte therapie Bewust Haarlem.
Over Lichaamsgerichte Therapie Haarlem. Het doel van lichaamsgerichte therapie is het verminderen van psychische klachten door te werken lichaamshouding, beweging en innerlijke lichaamsbeleving en therapeutische gesprekken. Het omvat alle soorten therapie die het lichaam als uitgangspunt neemt van het therapeutisch proces.
Lichaamsgerichte therapie Vind-een-therapeut.nl.
Stel je vraag aan een lichaamsgericht therapeut in je buurt. Of ga direct naar lichaamsgerichte therapie Rotterdam, lichaamsgerichte therapie Utrecht, lichaamsgerichte therapie Eindhoven, lichaamsgerichte therapie Den Haag, lichaamsgerichte therapie Nijmegen, lichaamsgerichte therapie Breda, lichaamsgerichte therapie Amsterdam, lichaamsgerichte therapie Groningen. Vind een lichaamsgerichte therapeut.
Praktijk voor individuele en EFT-relatietherapie Nijmegen.
Home Cecile van de Zand 2018-05-02T2013390000.: EFT Relatietherapie en individuele therapie in de regio Nijmegen. Cécile van de Zand is een deskundig therapeute, met inmiddels 35 jaar ervaring in het geven van therapie aan individuen, echtparen en gezinnen. Individuele therapie is bedoeld voor mensen met psychische klachten, zoals stress, angst en paniekstoornissen, depressie, burn-out, slaap en eetstoornissen, rouwverwerking. Haar werkwijze bestaat bij individuele therapie uit gespreks en cognitieve gedragstherapie, Zijnsgeoriënteerde Psychotherapie en Mindfulness. Indien wenselijk wordt er ook vanuit de lichaamsgerichte therapie gewerkt, met name vanuit de Biodynamische psychologie.

Contacteer ons